Gosea Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Apeluję o pomoc dla młodej czarnej suczki porzuconej przez byłego właściciela.Suczka od ponad 2 tyg.błąka się po okolicy szukając nowego domku. Znalazła sobie miejsce na łące przy terenie stacji wodociągowej. Jest młodziutka,według mnie w granicach 7-8 miesięcy.Jest bardzo ufna i spragniona miłości.Pomagam jej jak mogę ale to jest tylko pomoc doraźna bo sunia potrzebuje prawdziwego domu. Chętnie sama bym ją przygarnęla ale mam 4 psy,które jej nie zaakceptują a poza tym nie stać mnie na kolejnego psa. Suka w tej chwili czeka na miejsce w schronisku ale to nie jest najlepsze rozwiązanie,dlatego apeluje w imieniu psa o pomoc w znalezieniu dla niej domku. Przychodnia weterynaryjna przy której znajduje się schronisko,zaoferowała darmową sterylizację. [IMG]http://i43.tinypic.com/1z4ftrp.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.tinypic.com/r7m4oo.jpg[/IMG][IMG]http://i42.tinypic.com/34zg51z.jpg[/IMG] BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA SUCZKI Quote
Gosea Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 W pod warszawskim Piasecznie dokładnie w Żabieńcu,także z Ursusa blisko :) Quote
auraa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Niestety ja jej nie wezmę. Jestem tymczasem od szczeniaków. Dodaj w tytule,ze to Piaseczno. Są ciotki z tamtych okolic. Quote
auraa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Niestety ja jej nie wezmę. Jestem tymczasem od szczeniaków. Dodaj w tytule,ze to Piaseczno. Są ciotki z tamtych okolic. Quote
Gosea Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Już dodałam :) najbardziej się boję,że wpadnie pod samochód bo to jest przy bardzo ruchliwej drodze. Liczę jednak,że znajdą sie ludzie chcący pomóc. Quote
Gosea Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Cały czas liczę,że sunia trafi do dobrych ludzi a nie do schroniska. Quote
Gosea Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Pokazała sie się w pierwszym poście :) Sunia będzie świetną obrończynia podwórka bo lubi szczekać jak czuje sie bezpieczna choc jest bardzo łagodna.Widziałam jak podszedł do niej kot i w ogóle nie zareagowała. Cały czas apeluje o pomoc w znalezieniu domku dla niej. Quote
dineh Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 hop maleńka na pierwszą...śliczna sunia eh tyle tych bidulków :(... Quote
Gosea Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Jeśli możecie to pomóżcie.Wysylam informacje gdzie da ale kazda pomoc jest potrzebna !!! Quote
tripti Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 a gdzie to dokładnie jest? przy jakiej ulicy? Quote
Gosea Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 to jest w żabieńcu,na obrzeżach Piaseczna.Ulica Polna,tuż przy trasie Piaseczno-Gora Kalwaria. Quote
tripti Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 już teraz kojarzę mniej więcej, jeżeli nie mylę dróg to ta jest taka ruchliwa:( Tak z ulicy ciężko będzie pewnie znaleźć domek. Może trzeba będzie pomyśleć o jakimś hoteliku. To Ty zrobiłaś dla niej jej własną budkę? Quote
Gosea Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Tak,zrobiłam budkę bo żal było patrzeć jak spała na śniegu :( Ciągle liczę,że ktoś ją przygarnie. Quote
tripti Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 kto pomoże choć na chwilę? sunia pilnie potrzebuje pomocy, łatwiej poogłaszać pieska z domu niż prosto z ulicy. W tamtym miejscu grozi jej realne niepezpieczeństwo wpadnięcia pod koła samochodu! pomocy! Quote
marlenka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Zapisuję wątek , bede zaglądac ale niestety moje warunki nie pozwalają na 6 psa . Quote
tripti Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 w pobliżu jest hotel w jeziórku, 10 zł doba plus karma, nie jest to rewelacja, ale i tak potrzeba deklaracji:( Quote
Gosea Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Gdybym mogła to bym ją wziela do domu na okres znalezienia kogos ale ja mam 4 psy,które jej nie zaakceptują. I tu już jest poważny problem bo ona podchodzi do mnie pod dom i boję się,że pod moją nieobecność dojdzie do tragedii. Brak mi pomysłu co robić..... Jeszcze raz apeluje o pomoc w znalezieniu dla suni nowego domku ! Quote
Recommended Posts