Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie bagaży za dużo nie mają.....
Kiedy wyjeżdżają? Któraś z Was jedzie? Mam nadzieję, że spodobają się oba pieseczki i, że Cekineczka zabierze szybciutko zaufania do nowej Pani...

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Awit']Pewnie bagaży za dużo nie mają.....
Kiedy wyjeżdżają? Któraś z Was jedzie? Mam nadzieję, że spodobają się oba pieseczki i, że Cekineczka zabierze szybciutko zaufania do nowej Pani...[/QUOTE]
Wyjeżdżają chyba 8 kwietnia ;):multi:

Posted

Paszporty i czipy już mamy, psiaczki wyjeżdżają tak jak Karolcia pisze , zabiera je nasza zaprzyjaźniona dogomaniaczka, która będzie wracać po świętach do domu. Czekaja nas jeszcze zabiegi pielęgnacyjne przed podróżą:razz::lol:

Posted

[quote name='majuska']
Jeszcze im sznycelków i kotlecików na drogę narobimy, na zimno;)[/QUOTE]

nie jestem pewna czy to dobry pomysł bo wiesz czym to grozi....:cool3:

Posted

Cekinka z Zeniem już u mnie, wykąpane i pachnące / dzięki za pomoc majuska/ . Cekinka miała byc u majuski ale doszłyśmy do wniosku że nie będziemy ich rozdzielać bo już przeżywaja traume związaną ze zmianą miejsca i razem im będzie rażniej. Widać na każdym kroku jak są ze sobą zżyci, jakie to szczęście że trafią do jednego domu.
Śpią teraz spokojnie w mojej pralni, gdzie jest cicho i cieplutko....

[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2035/dscn6081b.jpg[/IMG]

[IMG]http://img109.imageshack.us/img109/6707/dscn6082.jpg[/IMG]

Posted

Podziękowania to się Beci wielkie należą, bo pilotuje całą adopcję i staje na rzęsach, a dzisiaj wcale łatwo nie było, psiaczki kochane ale jednak mocno zestresowane i wymagaja ostrożnego, wyrozumiałego podejścia, po kąpieli dostały porcje pieszczot i całusów za "dzielność"

Ale żeby nie było za wesoło....od razu po opuszczeniu boksu przez Zenia i Cekinkę zamieszkał w nim nowy psiak, zapraszam na wątek Boguchwalski do obejrzenia jego fotek.

Beciu , jeszcze raz wielkie dzięki dla Ciebie i trzymam kciuki za spokojna noc!!

Posted

[quote name='Florentynka']Cekinkowe oczyska spod grzejnika rzeczywiście jak cekiny. Pieski kochane - teraz już z górki![/QUOTE]

Tam brzuchol był do góry wykładany do miziania :)

Posted

Romka Zenuś ma przeciez swój wątek, możesz go tam sobie pooglądać;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181398-Zenkowi-umarA-pan-nikt-go-juA-nie-kocha[/url]

Teraz nasza parka jedzie z Reksiu....

[IMG]http://img37.imageshack.us/img37/3082/nowepsy102.jpg[/IMG]

mają dobrego opiekuna:

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/9280/nowepsy103.jpg[/IMG]

Za kilka godzin będzie postój we Wrocławiu, pewnie wieczorkiem będziemy mieć jakieś wieści z podróży, trzymajmy kciukasy!!!

Posted

Cekinka z Zeniem juz we Wrocławiu. Nie obyło sie niestety bez niespodzianek bo po pierwsze droga do Wrocka byla bardzo dluga ze wzgledu na korki, a do tego na miejscu okazało sie że osoba ktora oferowała nocleg psiakom jest niedostępna. Trzeba było na gwałt inny nocleg zalatwiać i udało się : [B][COLOR=Red]demi - kocham cię !!![/COLOR][/B]
Psiaczki zostaną u[B] demi [/B]do soboty i wyruszają wreszcie do prawdziwego domu !!!

Posted

Bardzo byśmy chciały, żeby psiaki spały spokojnie i niczego nie były świadome, ale one pewnie sa bardzo zestresowane podróżą zmianami miejsca, jeszcze tylko troszkę i do swojego prawdziwego domku dotrą, a tam wreszcie spokoju zaznają...

Posted

[quote name='becia66']Cekinka z Zeniem juz we Wrocławiu. Nie obyło sie niestety bez niespodzianek bo po pierwsze droga do Wrocka byla bardzo dluga ze wzgledu na korki, a do tego na miejscu okazało sie że osoba ktora oferowała nocleg psiakom jest niedostępna. Trzeba było na gwałt inny nocleg zalatwiać i udało się : [B][COLOR=Red]demi - kocham cię !!![/COLOR][/B]
Psiaczki zostaną u[B] demi [/B]do soboty i wyruszają wreszcie do prawdziwego domu !!![/QUOTE]

Jak tak mozna co za ludzie !Jak mozna zostawic kogos w takiej sytuacji!Nie mówiąc juz o psiakach!

Posted

ale nerwy ,
będzie dobrze , już niedługo , będą miały domek , WSPÓLNY!!:multi:
a to bardzo trudne ..
matko , jak walczyłyśmy o Ciapka i Tofika:-(

Posted

[quote name='Romka']Jak tak mozna co za ludzie !Jak mozna zostawic kogos w takiej sytuacji!Nie mówiąc juz o psiakach![/QUOTE]

sprawa wyjaśniona - siła wyższa, najważniejsze że wszystko dobrze sie skończyło.

Posted

[quote name='figa33']i co? i co?:cool3:[/QUOTE]

No.......juz [B][COLOR=Red]W NOWYM DOMU !!!!!!
[/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]Serwer wczoraj mi nie działał i nic nie mogłam napisać. Wieczorkiem dzwoniła p.Ilona i mowiła że Zeniu właśnie lezy na kanapie, a Cekinka w kącie przerażona. Mamy sie nie martwić, ma byc wszystko okay. Cekinia jak to Cekinia zrobiła Q ze strachu, do Zenia natomiast dociera chyba że to domek na zawsze bo jest wyjątkowo spokojny , daje koło siebie robić rzeczy, ktorych niedawno jeszcze nia dawał. Zobaczymy jak tam po nocy, dzisiaj p.Ilona ma do mnie dzwonić.
W tym miejscu chcę bardzo podziękować [B][COLOR=Red]Reksiu21[COLOR=Black] [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]za wielką determinację w dowiezieniu psiaków , bo bez niej nie wiem czy sprawa adopcji doszłaby do skutku, jak również [B][COLOR=Red]demi[/COLOR][/B] która przyjęła Zenia i Cekinkę pod swój dach na czas pobytu we Wrocławiu.
Dziękuje wszystkim którzy kibicowali tej trudnej, podwójnej adopcji starszych psiaków i teraz będziemy czekać juz tylko na foty i dobre wieści.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]