Awit Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Pewnie bagaży za dużo nie mają..... Kiedy wyjeżdżają? Któraś z Was jedzie? Mam nadzieję, że spodobają się oba pieseczki i, że Cekineczka zabierze szybciutko zaufania do nowej Pani... Quote
karolciasz28 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Awit']Pewnie bagaży za dużo nie mają..... Kiedy wyjeżdżają? Któraś z Was jedzie? Mam nadzieję, że spodobają się oba pieseczki i, że Cekineczka zabierze szybciutko zaufania do nowej Pani...[/QUOTE] Wyjeżdżają chyba 8 kwietnia ;):multi: Quote
majuska Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Paszporty i czipy już mamy, psiaczki wyjeżdżają tak jak Karolcia pisze , zabiera je nasza zaprzyjaźniona dogomaniaczka, która będzie wracać po świętach do domu. Czekaja nas jeszcze zabiegi pielęgnacyjne przed podróżą:razz::lol: Quote
Awit Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Pisz jak będą miały jechać, będziemy trzymać kciuki za szczęśliwą podróż i całość:-) Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 To daleka podróż - toż trzeba im krzyżówki na drogę kupić i nagotować jajek na twardo!!! Quote
majuska Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Podróż w przyszłym tygodniu, kilka dni po Świętach, będzie dobrze!!! Musi!!! Jeszcze im sznycelków i kotlecików na drogę narobimy, na zimno;) Quote
Becia66 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='majuska'] Jeszcze im sznycelków i kotlecików na drogę narobimy, na zimno;)[/QUOTE] nie jestem pewna czy to dobry pomysł bo wiesz czym to grozi....:cool3: Quote
Becia66 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Cekinka z Zeniem już u mnie, wykąpane i pachnące / dzięki za pomoc majuska/ . Cekinka miała byc u majuski ale doszłyśmy do wniosku że nie będziemy ich rozdzielać bo już przeżywaja traume związaną ze zmianą miejsca i razem im będzie rażniej. Widać na każdym kroku jak są ze sobą zżyci, jakie to szczęście że trafią do jednego domu. Śpią teraz spokojnie w mojej pralni, gdzie jest cicho i cieplutko.... [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2035/dscn6081b.jpg[/IMG] [IMG]http://img109.imageshack.us/img109/6707/dscn6082.jpg[/IMG] Quote
Florentynka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cekinkowe oczyska spod grzejnika rzeczywiście jak cekiny. Pieski kochane - teraz już z górki! Quote
majuska Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Podziękowania to się Beci wielkie należą, bo pilotuje całą adopcję i staje na rzęsach, a dzisiaj wcale łatwo nie było, psiaczki kochane ale jednak mocno zestresowane i wymagaja ostrożnego, wyrozumiałego podejścia, po kąpieli dostały porcje pieszczot i całusów za "dzielność" Ale żeby nie było za wesoło....od razu po opuszczeniu boksu przez Zenia i Cekinkę zamieszkał w nim nowy psiak, zapraszam na wątek Boguchwalski do obejrzenia jego fotek. Beciu , jeszcze raz wielkie dzięki dla Ciebie i trzymam kciuki za spokojna noc!! Quote
majuska Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Florentynka']Cekinkowe oczyska spod grzejnika rzeczywiście jak cekiny. Pieski kochane - teraz już z górki![/QUOTE] Tam brzuchol był do góry wykładany do miziania :) Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A Zenus,którego dopiero teraz miałam okazje zobaczyc cudny!Dobrze ,ze psiaki jadą razem! Quote
majuska Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Romka Zenuś ma przeciez swój wątek, możesz go tam sobie pooglądać;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/181398-Zenkowi-umarA-pan-nikt-go-juA-nie-kocha[/url] Teraz nasza parka jedzie z Reksiu.... [IMG]http://img37.imageshack.us/img37/3082/nowepsy102.jpg[/IMG] mają dobrego opiekuna: [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/9280/nowepsy103.jpg[/IMG] Za kilka godzin będzie postój we Wrocławiu, pewnie wieczorkiem będziemy mieć jakieś wieści z podróży, trzymajmy kciukasy!!! Quote
Becia66 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Cekinka z Zeniem juz we Wrocławiu. Nie obyło sie niestety bez niespodzianek bo po pierwsze droga do Wrocka byla bardzo dluga ze wzgledu na korki, a do tego na miejscu okazało sie że osoba ktora oferowała nocleg psiakom jest niedostępna. Trzeba było na gwałt inny nocleg zalatwiać i udało się : [B][COLOR=Red]demi - kocham cię !!![/COLOR][/B] Psiaczki zostaną u[B] demi [/B]do soboty i wyruszają wreszcie do prawdziwego domu !!! Quote
figa33 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 beciu , oj to miałaś nerwówkę:cool3: a psiaki śpią już pewnie niczego nie świadome .. Quote
majuska Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Bardzo byśmy chciały, żeby psiaki spały spokojnie i niczego nie były świadome, ale one pewnie sa bardzo zestresowane podróżą zmianami miejsca, jeszcze tylko troszkę i do swojego prawdziwego domku dotrą, a tam wreszcie spokoju zaznają... Quote
Romka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='becia66']Cekinka z Zeniem juz we Wrocławiu. Nie obyło sie niestety bez niespodzianek bo po pierwsze droga do Wrocka byla bardzo dluga ze wzgledu na korki, a do tego na miejscu okazało sie że osoba ktora oferowała nocleg psiakom jest niedostępna. Trzeba było na gwałt inny nocleg zalatwiać i udało się : [B][COLOR=Red]demi - kocham cię !!![/COLOR][/B] Psiaczki zostaną u[B] demi [/B]do soboty i wyruszają wreszcie do prawdziwego domu !!![/QUOTE] Jak tak mozna co za ludzie !Jak mozna zostawic kogos w takiej sytuacji!Nie mówiąc juz o psiakach! Quote
figa33 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ale nerwy , będzie dobrze , już niedługo , będą miały domek , WSPÓLNY!!:multi: a to bardzo trudne .. matko , jak walczyłyśmy o Ciapka i Tofika:-( Quote
Becia66 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='Romka']Jak tak mozna co za ludzie !Jak mozna zostawic kogos w takiej sytuacji!Nie mówiąc juz o psiakach![/QUOTE] sprawa wyjaśniona - siła wyższa, najważniejsze że wszystko dobrze sie skończyło. Quote
Becia66 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='figa33']i co? i co?:cool3:[/QUOTE] No.......juz [B][COLOR=Red]W NOWYM DOMU !!!!!! [/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]Serwer wczoraj mi nie działał i nic nie mogłam napisać. Wieczorkiem dzwoniła p.Ilona i mowiła że Zeniu właśnie lezy na kanapie, a Cekinka w kącie przerażona. Mamy sie nie martwić, ma byc wszystko okay. Cekinia jak to Cekinia zrobiła Q ze strachu, do Zenia natomiast dociera chyba że to domek na zawsze bo jest wyjątkowo spokojny , daje koło siebie robić rzeczy, ktorych niedawno jeszcze nia dawał. Zobaczymy jak tam po nocy, dzisiaj p.Ilona ma do mnie dzwonić. W tym miejscu chcę bardzo podziękować [B][COLOR=Red]Reksiu21[COLOR=Black] [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]za wielką determinację w dowiezieniu psiaków , bo bez niej nie wiem czy sprawa adopcji doszłaby do skutku, jak również [B][COLOR=Red]demi[/COLOR][/B] która przyjęła Zenia i Cekinkę pod swój dach na czas pobytu we Wrocławiu. Dziękuje wszystkim którzy kibicowali tej trudnej, podwójnej adopcji starszych psiaków i teraz będziemy czekać juz tylko na foty i dobre wieści. [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] Quote
Recommended Posts