Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Awit napisał(a):
Hmm w Beci podpisie widzę Cekinkę, horror psów i Terrego, źle patrzę?

Po Cekince na trzecim miejscu jest Zenek - podpis jak byk....:eviltong:

Posted

Dogo zabalowało:-) Nawet się dziwiłam gdzie ten Zenek? Taka pewność była w słowach kierujących mnie do jego banerka, kilka razy wpatrywałam się w te banerki i wchodziłam a Zenka nie było i nie było......

Posted

Był, był, Cekinka coraz odważniejsza, mysle, że gdyby udało się nam dla niej domek znależć bardzo szybko otworzyłaby się, podbiega co chwilke, mozna ja pogłaskać, a sam od czasu do czasu liźnie jęzorem, ugotowałam im dzisiaj kostki ( musiałam zagotować bo zamrożone były ) rozdałam dopiero na zakończenie wizyty, żeby miały zajęcie i sie nie nudziły...Cekinka dziś dużo zjadła, ma super apetyt, troszke pobiegała z resztą psiaków....zdjęć nie mam bo co aparat wyjęłam to ona w nogi:shake:

Posted

becia66 napisał(a):
maleńka, nikt na wątku dzis nie był u ciebie ale za to był w realu - a to najważniejsze.....
Niemniej wszystkie ciotki mile tu widziane.....:bye:

Jak to nie był!Był oczywiście ,ze był!I cały czas trzymaliśmy kciuki z Pako i Romcią za domek dla Cekinki!

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Ona też jest obiciążona

Aj aj - muszę wszystkie wątki sprawdzać, bo ta żmija z rozwidlonym ozorem lata po całym dogo i mnie obsmarowuje...
Ty rób te obrazki, zamiast się wyzłośliwiać. Przecież uzgodniłyśmy onegdaj, że obciążenia dziedziczne to Ty masz po listonoszu...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Ona też jest obiciążona
Dziewczyny tzn,że u mnie wszystko w porządku:multi: bo już myślałam,że tylko ja jestem obciążona!:lol:

Posted

Florentynka napisał(a):
Aj aj - muszę wszystkie wątki sprawdzać, bo ta żmija z rozwidlonym ozorem lata po całym dogo i mnie obsmarowuje...
Ty rób te obrazki, zamiast się wyzłośliwiać. Przecież uzgodniłyśmy onegdaj, że obciążenia dziedziczne to Ty masz po listonoszu...

Taa... po listonoszu... po tym samym co Ty...