Awit Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 1sze zdjęcie-jak piękna foczka w wielkimi wyłupiastymi oczkami, patrzącymi tak, aż serce się rozpływa..... Bardzo podobna do mojej starszej suńki [*] Quote
Awit Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cekineczko czy z twojego ogłoszenia nie dzwonił nikt? Quote
matrioszka2 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cekinko, leć na pierwszą.Może dobre serduszko Ci pomoże . Quote
Becia66 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [COLOR=Red][B]Cekinka, nasze małe stareńkie psie nieszczęcie ma dom i to razem z Zeniem !!!![/B][/COLOR] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nie do wiary, sama nie mogę w to uwierzyć.....chyba śnię - wydaje mi się co rano - bo wiemy o tym z majuską od poniedziałku... tylko trzeba było wszystko sprawdzić i załatwić kupę rzeczy związanych z transportem..... A było tak : Siedzę ja sobie w poniedziałek w przytulisku z Cekinką na rękach, a tu telefon z pytaniem czy Cekinka już domek znalazła bo państwo wypatrzyli ją wczoraj wieczorem i ciągle o niej myslą...... Więc ja mówię, że własnie mam ja na kolanach, głaszczę po tym starym łebku - a pani się bardzo wzruszyła. I że jej tak strasznie szkoda, że po śmierci właściciela, że taka malutka, że taka podobna do jej ukochanej suni, że taka biedna i samotna.......to ja o Zeniusiu wspomniałam....a Panią zatkało i od razu - że ich nie można rozdzielić, że weżmie dwoje....Teraz mnie zatkało..... No a teraz wszystko pod górkę : Pani ze Stuttgartu, sama na razie do Polski nie jedzie, pyta czy ktoś nie jedzie do Niemiec na święta, podjadą wszędzie gdzie trzeba.... Mnie zaświtało coś w głowie i powiedziałam że jak wrócę do domu to podzwonię i się zorientuję.... W domu czekał już na mnie miły mail od Pani Ilony, z jej danymi, telefonem itp. i wystarczy powiedzieć że w ciągu tego dnia dzwoniła do mnie 5-krotnie. Skontaktowałam się z Reksiu21 bo wiedzialam że ma przyjechać na święta do Rzeszowa bo ona z tamtych okolic i ta cudna dziewczyna powiedziala że może psiaki zabrać / [B]Reksiu kocham cię !!![/B] / mimo że będzie ze swoją rodziną, psem i jeszcze zabiera komuś psa do Niemiec. Załatwiłyśmy też jeszcze dla naszych psiakow postój 1-2 dniowy we Wrocławiu [B]/Koperku kocham cię !!![/B] / bo Reksiu się tam zatrzymuje u rodziny w drodze powrotnej. W międzyczasie oczywiście sprawdziłysmy p.Ilonę, o ktorej wypowiadano sie w samych superlatywach i że psiaki będą mieć jak w raju.......że lepiej trafić nie mogły..... To tak w skrócie - jestem z p.Iloną w codziennym kontakcie, Reksiu również się z nią zdzwoniła i niebawem załatwiamy czipy i paszporty, zabieramy psiaki z majuską zaraz po świętach do domu, kąpiel itp....no i 08.04 - w drogę psiaczki po lepsze życie..... Czy to sen ??? Quote
Awit Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 O RANY, aż mnie zatkało. Czyli te przepiękne stworzonka będą w niemczech mieszkały? U polaków? Niesamowite, i chce oba pieseczki:-) A jak sprawdziliście Panią Ilonę? Niewiarygodne, cudownie!!! Quote
matrioszka2 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Luuuudzie, ale tempo !:crazyeye: No proszę : i psy na eksport jadą .:evil_lol: No żeście się sprawiły na medal i szóstkę z plusem.Nowej pani proszę powiedzieć, że baaardzo duża część Polski ją kofa:iloveyou:, a św.Franciszek też się wzruszył.;) Quote
Becia66 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Awit'] A jak sprawdziliście Panią Ilonę? [/QUOTE] u osób które ją znają i u niej pod Stuttgartem były.... Quote
figa33 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ja tam ryczę...znów ryczę...:placz:.....ze szczęścia:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 I moje obrazki na nic się nie przydały!!! Quote
Becia66 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Dzika_Figa']I moje obrazki na nic się nie przydały!!![/QUOTE] wiesz, tak myslę - gdybyś je miała robić nadaremnie ale z takim skutkiem to sie opłaca. :diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Beciu, ja uwielbiam, jak moje obrazki się nie przydają w taki sposób! To był wyraz radości a nie żalu! Quote
majuska Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No wreszcie sie wszystko wydało...ale nie mogłyśmy pisać, dopóki nie było wszystko pewne i dograne...becia przez kilka dni non stop na telefonie wisiała, cóż to były za emocje, Ciotki kciuki trzeba wciąż trzymać, aby wszystko wypaliło, aby podróz szczęśliwie przebiegła i zwierzaki nam się mocno nie stresowały....nie dopuszczałysmy za bardzo myśli do siebie, że uda się im znaleźć wspólny dom, a jednak....to jest jak bajka..i po raz kolejny dowód na to, że trzeba zawsze próbować, z każdym psem, każdy, czy młody, czy stary, czy zdrowy, czy chory ma takie same szanse na dom !!! Quote
karolciasz28 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Becze matko jak cudnie!:multi::multi: Ale kciukow nie puszczam:multi::multi::multi::multi: Quote
Becia66 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Przed chwileczką dzwoniła p.Ilona potwierdzić że zrobiła przelew na czipy i paszporty. A więc czipujemy...:multi: Quote
karolciasz28 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='becia66']Przed chwileczką dzwoniła p.Ilona potwierdzić że zrobiła przelew na czipy i paszporty. A więc czipujemy...:multi:[/QUOTE] Huuuraa!!!!!!:multi::multi::multi: nasz parka będzie teraz światowa!! Quote
Awit Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Czyli pieseczki będą fotografowae i na bieżąco <w miarę> Pani Ilona będzie co nieco opisywała.... Mam nadzieję, że jak zobaczy te dwa cuda na własne oczy to będą dla niej jeszcze piękniejsze niż na fotkach i filmach:-) Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Boże jak piekna swiąteczna wiadomość!Sa jeszcze dobrzy ludzie na świecie!Bardzo dobra wiadomośc na święta.Tak bardzo sie cieszę! Quote
Becia66 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Cekinka z Zeniem wczoraj zaczipowana i powolutku szykuje sie do drogi..... Quote
karolciasz28 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='becia66']Cekinka z Zeniem wczoraj zaczipowana i powolutku szykuje sie do drogi.....[/QUOTE] O to trzymam mocno kciuki za podróż, to już niedługo...:multi: Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Zróbcie zdjęcia przed podróżą a potem dużo zdjęć chcę z nowego domku! Quote
Recommended Posts