Behemot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='justynia'] [IMG]http://img434.imageshack.us/img434/9335/male324stwoagb5.jpg[/IMG] [/quote] Bardzo ładne dziecko :loveu: I takie do Ciebie podobne ;) [quote name='justynia']Na pewno w czerwcu, ale dokładnie nie wiem, wg usg 15.06, a wg moich obliczeń po 20.06 :evil_lol:[/quote] A więc albo Bliźnięta, albo Rak :lol: Stawiam na Raka :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Justynka! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Gratulujemy maluszka w brzuszku, nim sie obejrzysz maluszek bedzie Dogomaniakował razem z nami. :multi: Tamunia bedzie miala kim się opiekować. :loveu: Bardzo sie cieszymy, ze wreszcie wrociłas! :buzi: Quote
BORA Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ja to na tych zdjęciach nigdy nie widzę :oops: Trzeba mieć trochę wyobraźni, albo ja nie tak patrzę :evil_lol: 15 czerwca to się moja siostra urodziła, ale te bliźniaki to dziwne są, lepiej rak, moja mama i brat to raki i fajne charatkery mają :lol: To teraz macie takie akurat mieszkanko:jeden pokój wasz, jeden dzieciątka i jeden Tamci :evil_lol: Rozumiem, że się badaniami Tamci przeraziłaś, ale z tym nietrzymaniem moczu to nie wymyślaj :eviltong: jakoś Sonia i Tora póki co trzymają mocz tam gdzie trzeba :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [IMG]http://img296.imageshack.us/img296/1692/tsmsmw6.jpg[/IMG] Jak dawno nie bylo Tamci:loveu: :loveu: :loveu: A na zdjeciu wydaje mi się,że kogoś widze:multi: Gratulujemy:cool3: Quote
Behemot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='BORA']Ja to na tych zdjęciach nigdy nie widzę :oops: Trzeba mieć trochę wyobraźni, albo ja nie tak patrzę :evil_lol: [/quote] Bora, ja też nic nie widzę, ale dzidzia po Justyni na pewno odziedziczy urodę :loveu: Quote
BORA Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Behemot']Bora, ja też nic nie widzę, ale [B]dzidzia po Justyni na pewno odziedziczy urodę[/B] :loveu:[/quote] To to jest jasne jak słońce :) Quote
Koma Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='justynia']No i na koniec jeszcze jedna wiadomość: Tamcia będzie się miała kim opiekować- mały dogomaniak (albo dogomaniaczka) u mnie w brzuszku rośnie :iloveyou: Pozdrawiamy!!![/quote] Ojej wspaniała wiadomość! :) Gratulacje!!! :multi: :multi: :multi: Quote
justynia Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='Behemot']Bardzo ładne dziecko :loveu: I takie do Ciebie podobne ;)[/quote] No oczywiście, że podobne :evil_lol: Szczególnie te długie nogi :cool3: [quote name='g_o_n_i_a']Justynka! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Gratulujemy maluszka w brzuszku, nim sie obejrzysz maluszek bedzie Dogomaniakował razem z nami. :multi: Tamunia bedzie miala kim się opiekować. :loveu:[/quote] Oj, Goniu, bardzo bym chciała, żeby już tak było. A tu jeszcze 6 miesięcy i tyle zagrożeń dla takiego malucha... Ale mam nadzieję, że czas szybko zleci :roll: [quote name='BORA']Ja to na tych zdjęciach nigdy nie widzę :oops: Trzeba mieć trochę wyobraźni, albo ja nie tak patrzę :evil_lol:[/quote] Bo na samym zdjęciu to pewnie nie za bardzo widać- ja widziałam, jak się ruszało, więc mam pojęcie co gdzie ma :lol:, ale pewnie tak na sucho to trudniej jest. Jak będzie większe na pewno zobaczysz! [quote name='BORA'] Rozumiem, że się badaniami Tamci przeraziłaś, ale z tym nietrzymaniem moczu to nie wymyślaj :eviltong: jakoś Sonia i Tora póki co trzymają mocz tam gdzie trzeba :evil_lol:[/quote] No, całe szczęście, że trzymają, ale i tak chyba to by było za wcześnie (no oczywiście, że będą zawsze trzymały tam gdzie trzeba), no i ja bym się cały czas stresowała. Oj, tą sterylkę powinnam zrobić wtedy bez żadnych badań i by było po kłopocie :angryy: [quote name='KaRa_TC'] A na zdjeciu wydaje mi się,że kogoś widze:multi: Gratulujemy:cool3:[/quote]Dziękujemy! :multi: I jeszcze filmik ze skoków Tamy przez nogi mojego męża (nie wiem, jak ona to robi, że zawsze spada na 4 łapy- jak kot :eviltong:) [URL="http://s65.photobucket.com/albums/h225/rafalka111/?action=view¤t=MVI_8070-1.flv"]http://s65.photobucket.com/albums/h225/rafalka111/?action=view¤t=MVI_8070.flv [/URL] Quote
g_o_n_i_a Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='justynia'] Oj, Goniu, bardzo bym chciała, żeby już tak było. A tu jeszcze 6 miesięcy i tyle zagrożeń dla takiego malucha... Ale mam nadzieję, że czas szybko zleci :roll:[URL="http://s65.photobucket.com/albums/h225/rafalka111/?action=view¤t=MVI_8070-1.flv"] [/URL][/quote] Jak Mamcia bedzie dbała o siebie to i Maluszkowi nic się nie stanie. Zobaczysz, zleci szybciutko. Ja jeszcze niedawno zaczynałam rok szkolny, a tu prosze - juz prawie jeden semstr za mną. ;) :evil_lol: Super filmik! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nathaniel Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Gratulujemy :loveu::loveu: Tamcia jak nic doa gillity sie nadaje :D Quote
Patikujek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Składam gorące gratulacje :loveu: A mnie tu dawno nie było:shake: ale ostatnio w ogóle nie mam czasu nawet moja własna galeria zaniedbana:shake: A Tamcia jak zwykle cudna, taki biszkopcik to tylko schrupać:loveu: Quote
madziasto4 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Gratulacje! :multi: A imię już wybrane? :razz: Quote
Patikujek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=4][COLOR=red][B]Ile Beger owsa zjadla, [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][B]Ile Kalisz nosi sadla, [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][B]Ile Peczak wziął na boku [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][B]...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU![/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=4][COLOR=seagreen]Patikujek & Baksymilian[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Mi. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B][I][FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku!!!:loveu:[/FONT][/I][/B] Quote
nathaniel Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='madziasto4']Gratulacje! :multi: A imię już wybrane? :razz:[/quote] Noo.... ? Dawno Was nie było... Quote
g_o_n_i_a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cześć Justynko :cool3: Gdzie się podziewacie? :( Quote
justynia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Cześć Dziewczyny! Oj, nie piszę, jakoś nie miałam czasu ostatnio, bo chodzę na ten staż, a potem to już mi się kompa nie chce właczać. Teraz jestem na zwolnieniu, bo się przeziębiłam, więc korzystam :razz: No więc, u nas się nic nie zmieniło, już się w nowym mieszkanku rozlokowaliśmy- Tama uwielbia leżeć pod balkonem i obserwować ludzi, czasami powarkuje, jak psa widzi. Grzeczniutko zostaje sama w domku, czasami mi tylko wynosi ciapy do pokoju, ale nie gryzie ich. Poza tym jest przymilasta i straszny z niej pieszczoch. Oduczam ją skakania przy przywitaniu, sa nawet postępy :lol:. Jestem już w 23 tygodniu, więc za 4 miesiące Tama pozna nowego lokatora ;) To na razie tyle, postaram się o jakieś fotki Tamci. Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Justynia, kope lat! :lol: Aaaale Cię długo nie było :shake: Ojej, maluszek będzie niedługo :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Justynko, łii :multi:Szybkiego powrotu do zdrowia kochana! I trzymaj się cieplutko :buzi: Quote
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [CENTER][SIZE=1][COLOR=darkorange][B][I][IMG]http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/Wielkanoc/7.gif[/IMG][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=1][COLOR=darkorange][B][I]Na wielkanocnym stole[/I][/B][/COLOR][/SIZE] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]baba się rozpycha,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]mówiąc do mazurka:[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]"Ale jestem pycha".[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]A mazurek prycha[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]do czekoladowych kurek:[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]"To jasne jak słońce,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]że jam lepszy [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]od początku po końce."[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]Jajka bardzo się zgniewały,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]mazurkowi przyganiały:[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]"Każdy powie,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]że jajko na zdrowie,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]mazurek niedobry!"[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]Odezwał się zza firanek[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]okienny papierowy baranek:[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]"Przestańcie sobie przyganiać.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]Bardzo was proszę.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]Bo kurki zjem po trosze,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]a jajka całe na twardo.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]Przysiegam na palmę[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]z kokardą.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]Palmy się pogniewały...[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]I oto nasz wierszyk cały.[/COLOR][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][IMG]http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/Wielkanoc/6.gif[/IMG][/CENTER] [CENTER][SIZE=1][COLOR=darkorange][B][I]Lepper w rządzie? To nie bajka![/I][/B][/COLOR][/SIZE] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]Wielkanocna to PISanka!!![/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]Bez wyroku nie masz szansy [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]By z kaczkami wejść w aliansy!!![/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]Rydzyk już się z prawem buja...[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=1][COLOR=darkorange]Wesołego Alleluja!!![/COLOR][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][B][I][SIZE=1][COLOR=#ff8c00][IMG]http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/Wielkanoc/14.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER] Quote
anetta Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 O matko, tyle czasu mnie tu nie bylo a tu takie zmiany :multi: Justyna, gratuluje :multi: Czy juz wiesz czy to bedzie on czy ona?? A co do filmiku, Tamcia ma swietne predyspozycje do fresbee :happy1: Ach te ladowanie na cztery lapki :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Justynko :buzi: Co tam u Was? Wesołych Świąt Kochane Dziewczynki [IMG]http://images20.fotosik.pl/204/4e4c76c2d8aa152d.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts