Donata Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 No to taki słodki i sliczny psiak ,jak mozna do niego nie zagladać? należy mu się jak najszybciej kochany domek. Tego Ci piesku zyczę. Quote
Monika z Katowic Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Niestety szukanie domku dla wspaniałego Bakusia trwa już ponad roku... :( To nie napawa optymizmem. :placz: Może uruchomimy "pocztę pantoflową"? Czyli będziemy mówić o Bakusiu znajomym, przyjaciołom, rodzinie? Quote
Pianka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 wpłaty 10 zł- Lu_Gosiak 5 zł- Bjuta 50 zł- Monika z Katowic 15 zł- Magdalena 10 zł- mari23 Quote
Monika z Katowic Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Właśnie zamknęłam wydarzenie Bakusia na FB. Oczywiście - otworzę nowe bakusiowe wydarzenie na początku października. Niestety muszę opracować inną formułę szukania domu na FB, bo ta nie przyniosła żadnego efektu. :( Quote
Pianka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 na FB juz jest przepełnienie wydarzeń, wszyscy robia wydarzenia, dlatego jest mniejszy odzew wpłaty 10 zł- Nikus 20 zł- Livka 10 zł- Lu_Gosiak Quote
Monika z Katowic Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Oj! Oj! To fakt - wydarzeń pomocowych na Fb jest multum!!! Ale kochany Bakuś w końcu jakoś musi znaleźć dom! :( Quote
Kalva Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ja poznałam Bakusia na fb i od razu się zakochałam, gdybym miała własny kąt od razu bym go wzięła, póki co reklamuję go i szukam, na fb teraz trudniej - trzeba mieć siłę przebicia - zauważane są albo teksty tragiczne i drastyczne, albo zabawne i pogodne, ale z nutką nostalgii. Mimo to już tyle psiaków znalazło tam domek, że na pewno uda się cudownemu Bakusiowi, wierzę w to i czekam na link do wydarzenia - nowego. Będę go promować wśród starych raz jeszcze i nowych znajomych, a także na wszystkich grupach. Bakusiu, chętnie bym Cię uściskała! Cioteczki tak bardzo Ci domku szukają, troszczą się, będziesz miał najlepszy domek świata:) Quote
Monika z Katowic Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Bakuś miał na FB pogodny wierszy, będący pochwała Jego psich zalet. Widać teraz trzeba będzie zagrać na tragiczną nutę... Quote
Bjuta Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 NA FB to się zupełnie nie znam. Ale Bakuś powinien wszędzie znajdować wielbicieli! Taki super pies! :) Quote
Pianka Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 doszło 60 zł- kaa nie mam wpłat od Leyli za 3 miesiace. leyla deklarowała 100 zł miesięcznie, a to duzo. jedna osoba deklarująca zawiesiła wpłaty, jedna nie wpłaca od dawna. Chyba trzeba sie zaczynac martwic, długo tak nie pociągniemy :( Bakus wróci do schroniska? :( Quote
Kocurek Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Bakusiu spij dobrze psino.... Deklarowiczki gdzie jestescie....?:( Quote
Pianka Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Leyla nadrobiła zaległosci :) wpłyneło 300 zł :) wysyłam do hoteliku 300 zł za wrzesień Quote
Monika z Katowic Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Pianka']Leyla nadrobiła zaległosci :) wpłyneło 300 zł :) Wspaniale, że Leyla wspomogła Bakunia!:multi: Dzisiaj rozmawiałam z Przebieczanami - Bakuś czuje się bardzo dobrze. To zdrowy i grzeczny psiak. Do zabrania i pokochania od zaraz! Teraz dzielnie towarzyszy Dinusiowi, bo niestety Jego przyjaciel - Kajtuś odszedł... EDIT: Tak wygląda ulotka reklamowa (autorstwa Hebanowej), o której wcześniej pisałam (w poniedziałek idzie do drukarni): Quote
Pianka Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 fajna ta ulotka :) wpłaty 10 zł- mari23 50 zł- Monika z Katowic 5 zł- Bjuta Quote
Monika z Katowic Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Te ulotki będą już w przyszłym tygodniu (jest ich 1000 sztuk). To pies Lukas podzielił się miejscem z bezdomnymi kolegami.:loveu: Kochani! Jeżeli ktoś chce kilka ulotek do rozdania to chętnie przyślę - poproszę tylko o adres na pw. Dzwoniłam dziś do hoteliku - u Bakusia wszystko ok. Ładnie je, dzielnie spaceruje po przebieczańskim ogrodzie, chętnie towarzyszy Dinusowi.:loveu: Tylko stałego domku brak... :( Quote
mari23 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Te ulotki będą już w przyszłym tygodniu (jest ich 1000 sztuk). To pies Lukas podzielił się miejscem z bezdomnymi kolegami.:loveu: Kochani! Jeżeli ktoś chce kilka ulotek do rozdania to chętnie przyślę - poproszę tylko o adres na pw. Dzwoniłam dziś do hoteliku - u Bakusia wszystko ok. Ładnie je, dzielnie spaceruje po przebieczańskim ogrodzie, chętnie towarzyszy Dinusowi.:loveu: Tylko stałego domku brak... :([/QUOTE] dobrze, że towarzyszy Dinusiowi - może łatwiej przeboleje stratę przyjaciela Kajtusia [*] Quote
Kocurek Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Odwiedzam niedzielnie Bakusia:) Gdzie ten domek....:( Quote
Bjuta Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Bakuś cały czas wiernie wspiera Dinusia. Dobrze, że Dino ma takie super oparcie w Bakusiu, bo Dino nie potrafi być sam... Quote
czerda Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Moniko , my byśmy chcieli ulotki na adres Stowarzyszenia byłoby super Quote
Pianka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 wpłaty 15 zł- Magdalena 20 zł- Livka 10 zł- Nikuś 10 zł- Lu_Gosiak Quote
Monika z Katowic Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 (edited) Wysłałam do Pianki i Czerdy ulotki Bakusia (i innych). :) Mam nadzieję, że szybko dotrą. Edited February 9, 2012 by Monika z Katowic Quote
Pianka Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 wysyłam do hoteliku 300 zł za październik i zapraszam na bazarek dla Bakusia, podnieście chociaż czasem http://www.dogomania.pl/threads/216985 Quote
Livka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Czy Bakuś ma aktualne ogłoszenia ? Mam wykupiony pakiecik - chętnie podaruję go Bakusiowi :) Quote
Monika z Katowic Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Livka napisał(a):Czy Bakuś ma aktualne ogłoszenia ? Mam wykupiony pakiecik - chętnie podaruję go Bakusiowi :) Livko kochana! To byłby wspaniały prezent, bo obecnie Bakuś ma tylko 4 aktualne ogłoszenia. Droga Pianko? Czy dotarły już ulotki, które Ci wysłałam? Quote
Recommended Posts