Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja poznałam Bakusia na fb i od razu się zakochałam, gdybym miała własny kąt od razu bym go wzięła, póki co reklamuję go i szukam, na fb teraz trudniej - trzeba mieć siłę przebicia - zauważane są albo teksty tragiczne i drastyczne, albo zabawne i pogodne, ale z nutką nostalgii. Mimo to już tyle psiaków znalazło tam domek, że na pewno uda się cudownemu Bakusiowi, wierzę w to i czekam na link do wydarzenia - nowego. Będę go promować wśród starych raz jeszcze i nowych znajomych, a także na wszystkich grupach. Bakusiu, chętnie bym Cię uściskała! Cioteczki tak bardzo Ci domku szukają, troszczą się, będziesz miał najlepszy domek świata:)

Posted

doszło
60 zł- kaa

nie mam wpłat od Leyli za 3 miesiace.
leyla deklarowała 100 zł miesięcznie, a to duzo.
jedna osoba deklarująca zawiesiła wpłaty, jedna nie wpłaca od dawna.

Chyba trzeba sie zaczynac martwic, długo tak nie pociągniemy :( Bakus wróci do schroniska? :(

Posted

[quote name='Pianka']Leyla nadrobiła zaległosci :) wpłyneło 300 zł :)

Wspaniale, że Leyla wspomogła Bakunia!:multi:

Dzisiaj rozmawiałam z Przebieczanami - Bakuś czuje się bardzo dobrze.
To zdrowy i grzeczny psiak. Do zabrania i pokochania od zaraz!
Teraz dzielnie towarzyszy Dinusiowi, bo niestety Jego przyjaciel - Kajtuś odszedł...

EDIT:
Tak wygląda ulotka reklamowa (autorstwa Hebanowej), o której wcześniej pisałam (w poniedziałek idzie do drukarni):

Posted

Te ulotki będą już w przyszłym tygodniu (jest ich 1000 sztuk).
To pies Lukas podzielił się miejscem z bezdomnymi kolegami.:loveu:
Kochani! Jeżeli ktoś chce kilka ulotek do rozdania to chętnie przyślę - poproszę tylko o adres na pw.

Dzwoniłam dziś do hoteliku - u Bakusia wszystko ok.
Ładnie je, dzielnie spaceruje po przebieczańskim ogrodzie, chętnie towarzyszy Dinusowi.:loveu:
Tylko stałego domku brak... :(

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Te ulotki będą już w przyszłym tygodniu (jest ich 1000 sztuk).
To pies Lukas podzielił się miejscem z bezdomnymi kolegami.:loveu:
Kochani! Jeżeli ktoś chce kilka ulotek do rozdania to chętnie przyślę - poproszę tylko o adres na pw.

Dzwoniłam dziś do hoteliku - u Bakusia wszystko ok.
Ładnie je, dzielnie spaceruje po przebieczańskim ogrodzie, chętnie towarzyszy Dinusowi.:loveu:
Tylko stałego domku brak... :([/QUOTE]

dobrze, że towarzyszy Dinusiowi - może łatwiej przeboleje stratę przyjaciela Kajtusia
[*]

Posted

Livka napisał(a):
Czy Bakuś ma aktualne ogłoszenia ? Mam wykupiony pakiecik - chętnie podaruję go Bakusiowi :)

Livko kochana! To byłby wspaniały prezent, bo obecnie Bakuś ma tylko 4 aktualne ogłoszenia.

Droga Pianko? Czy dotarły już ulotki, które Ci wysłałam?