Monika z Katowic Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Wczoraj byłam na "Ranczu Maszera". Bakuś pozdrawia Was serdecznie!:loveu::loveu::loveu: Oto bezpośredni link do nowego, bakusiowego albumiku (nastawcie sobie na pokaz slajdów): [FONT="]http://www.fotosik.pl/u/kolalo-ryba/album/930437[/FONT] Taki jestem wesoły! :) [FONT="] [FONT=Tahoma]Tak się przyglądam gościom.[/FONT] :) [/FONT] [FONT="] [FONT=Tahoma]A tak ziewam. :):) [/FONT][/FONT] Quote
mari23 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Moniko, dziękujemy cudne fotki!!! a z operacją daj sobie spokój - zobacz, jak Bakuś się na Twój widok uśmiecha !!! Kajtuś prawdopodobnie chciał siusiu i dlatego uciekł w krzaki ;) Quote
Monika z Katowic Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='mari23'] a z operacją daj sobie spokój - zobacz, jak Bakuś się na Twój widok uśmiecha !!! Kajtuś prawdopodobnie chciał siusiu i dlatego uciekł w krzaki ;)[/QUOTE] :):):) Chciałby w to wierzyć, bo nie jest przyjemnie budzić popłoch wśród psiaków. :) W bakusiowym albumiku są dwa zdjęcia Dinusia (zaplątały się, jak zwykle:)). Quote
Magdalena Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Bakusiu śliczne zdjęcia Ci ciocia Monika zrobiła, przystojny jak zawsze! Quote
Kalva Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 cudowny jest Bakuś, cały czas pytam o domek dla niego, na pewno się uda! Quote
Monika z Katowic Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Kalva']cudowny jest Bakuś, cały czas pytam o domek dla niego, na pewno się uda![/QUOTE] Bakuś BARDZO pragnie domku! Jest taki miły i "przytulaśny".:loveu: Tylko... niezbyt ładny... :( Ale serce ma ogromneee! Quote
Magdalena Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 no jak to niezbyt ładny? :placz: Bakuś niezbyt ładny? :placz: Quote
Livka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Oj Monika - naraziłaś się nam :mad: - Bakuś to cudowny i śliczny piesek :loveu: Quote
mari23 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Livka']Oj Monika - naraziłaś się nam :mad: - Bakuś to cudowny i śliczny piesek :loveu:[/QUOTE] może chciała napisać "nazbyt ładny" czyli prześliczny..... prawda? Quote
czerda Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 proszę na pv konto-chcę zrobić wpłątę ale zagubiłam konto Quote
czerda Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 piękny , cudny psiak , a z moniki strony to był komplement Quote
Kocurek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Bakus-przystojniaczek przecie jest:)domek musi sie znalezc,taki najfajniejszy pod sloncem... Quote
Pianka Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Bakus to pies idealny :) wpłaty 20 zł- Livka 10 zł- Nikuś hmm Bakuś ma coraz mniej kasy na koncie, czerda obiecała nadrobić zaległości, mam nadzieje, ze nadrobi jeszcze w sierpniu, bo póki co nie mamy pełnej kwoty zeby zapłacić za sierpień Quote
czerda Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 wróciłam z krótkiego odpoczynku i jutro wpłącę pieniążki dla Bakusia Quote
Monika z Katowic Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Wspaniały Bakuś nadal szuka domu! :( I Jego szanse maleją z dnia na dzień. Quote
Kocurek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 U Bakusia-ja zawsze obecna.... Takie cudo-trza podziwiac w kazdy dzien:) Tylko gdzie ten domek....:( Quote
Guest Vermine Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Podniosę chociaż Bakusia :) Mam nadzieję, że szybko znajdzie swój nowy dom ! Quote
Monika z Katowic Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Dzisiaj rozmawiałam z bakusiowym hotelikiem.:) Co prawda sprawa dotyczyła innego pieska, ale nie omieszkałam zapytać o samopoczucie naszego Bakunia. Bakuś czuje się dobrze, w czasie upałów odpoczywa w cieniu albo moczy łapki w pojemnikach z wodą wystawianych (celowo) w ogrodzie i na wybiegu. Ale muszę Wam napisać, że Bakuś grzeczny nie jest...:roflt::roflt: Razem z kolegami wykopał ogromną dziurę w ziemi (koło płotu i krzaków). Po co wykopali? :-o Solidarnie nie powiedzieli! Ale jak jest gorąco to psiaki gramolą się i przepychają się w okolicach tej ziemnej jamy. Znaczy się duża i głęboka dziura w ziemi jest im potrzebna, a nawet niezbędna. :):) Quote
Magdalena Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Dzisiaj rozmawiałam z bakusiowym hotelikiem.:) Co prawda sprawa dotyczyła innego pieska, ale nie omieszkałam zapytać o samopoczucie naszego Bakunia. Bakuś czuje się dobrze, w czasie upałów odpoczywa w cieniu albo moczy łapki w pojemnikach z wodą wystawianych (celowo) w ogrodzie i na wybiegu. Ale muszę Wam napisać, że Bakuś grzeczny nie jest...:roflt::roflt: Razem z kolegami wykopał ogromną dziurę w ziemi (koło płotu i krzaków). Po co wykopali? :-o Solidarnie nie powiedzieli! Ale jak jest gorąco to psiaki gramolą się i przepychają się w okolicach tej ziemnej jamy. Znaczy się duża i głęboka dziura w ziemi jest im potrzebna, a nawet niezbędna. :):) mój niuniuś też sobie takową dziurę wykopał na środku podwórka, i leży i obserwuje, jest mu w niej trochę chłodniej. Drugą dziurę wykopał przy płocie pomiędzy kszaczorami i tam się zaszywa, bo gorąco, gorąco... Quote
Monika z Katowic Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Robimy z Hebanową takie dwustronne plakaty - ogłoszenia adopcyjne (tysiąc sztuk drukowanych w drukarni). Będą na nich 4 pieski. Ja ze "swoich" dogomaniackich bied - wybrałam Bakusia i Tymonka.:loveu: I w związku z tym proszę Was o radę... Które zdjęcie Bakusia jest, Waszym zdaniem, najlepsze? P.S. Oczywiście to jest taki prezent dla Bakusia.:smile: Quote
Kocurek Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Mnie bardzo podobaja sie zdjecia ze str 19 post 458. Sa takie wlasnie chwytajace za serce..... Quote
Pianka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 zdjecie musi byc przede wszystkim wyraźne :) myśle ze te wysyłam 300 zł do hoteliku za sierpien Quote
Kocurek Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 no wlasnie ja tez myslalam o tym pierwszym... Quote
Monika z Katowic Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Tak! Damy do ogłoszeń właśnie to zdjęcie! :) Deklaracja dla kochanego Bakusia za wrzesień już wysłana.:loveu: Quote
Recommended Posts