Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj byłam na "Ranczu Maszera". Bakuś pozdrawia Was serdecznie!:loveu::loveu::loveu:
Oto bezpośredni link do nowego, bakusiowego albumiku (nastawcie sobie na pokaz slajdów):
[FONT=&quot]http://www.fotosik.pl/u/kolalo-ryba/album/930437[/FONT]

Taki jestem wesoły! :)

[FONT=&quot]
[FONT=Tahoma]Tak się przyglądam gościom.[/FONT] :)

[/FONT]
[FONT=&quot]
[FONT=Tahoma]A tak ziewam. :):)

[/FONT][/FONT]

Posted

Moniko, dziękujemy cudne fotki!!!
a z operacją daj sobie spokój - zobacz, jak Bakuś się na Twój widok uśmiecha !!!
Kajtuś prawdopodobnie chciał siusiu i dlatego uciekł w krzaki ;)

Posted

[quote name='mari23']
a z operacją daj sobie spokój - zobacz, jak Bakuś się na Twój widok uśmiecha !!!
Kajtuś prawdopodobnie chciał siusiu i dlatego uciekł w krzaki ;)[/QUOTE]

:):):) Chciałby w to wierzyć, bo nie jest przyjemnie budzić popłoch wśród psiaków. :)

W bakusiowym albumiku są dwa zdjęcia Dinusia (zaplątały się, jak zwykle:)).

Posted

[quote name='Livka']Oj Monika - naraziłaś się nam :mad: - Bakuś to cudowny i śliczny piesek :loveu:[/QUOTE]

może chciała napisać "nazbyt ładny" czyli prześliczny.....
prawda?

Posted

Bakus to pies idealny :)

wpłaty
20 zł- Livka
10 zł- Nikuś

hmm Bakuś ma coraz mniej kasy na koncie, czerda obiecała nadrobić zaległości, mam nadzieje, ze nadrobi jeszcze w sierpniu, bo póki co nie mamy pełnej kwoty zeby zapłacić za sierpień

Guest Vermine
Posted

Podniosę chociaż Bakusia :)
Mam nadzieję, że szybko znajdzie swój nowy dom !

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z bakusiowym hotelikiem.:)
Co prawda sprawa dotyczyła innego pieska, ale nie omieszkałam zapytać o samopoczucie naszego Bakunia.

Bakuś czuje się dobrze, w czasie upałów odpoczywa w cieniu albo moczy łapki w pojemnikach z wodą wystawianych (celowo) w ogrodzie i na wybiegu.

Ale muszę Wam napisać, że Bakuś grzeczny nie jest...:roflt::roflt:
Razem z kolegami wykopał ogromną dziurę w ziemi (koło płotu i krzaków).
Po co wykopali? :-o Solidarnie nie powiedzieli!
Ale jak jest gorąco to psiaki gramolą się i przepychają się w okolicach tej ziemnej jamy.
Znaczy się duża i głęboka dziura w ziemi jest im potrzebna, a nawet niezbędna. :):)

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Dzisiaj rozmawiałam z bakusiowym hotelikiem.:)
Co prawda sprawa dotyczyła innego pieska, ale nie omieszkałam zapytać o samopoczucie naszego Bakunia.

Bakuś czuje się dobrze, w czasie upałów odpoczywa w cieniu albo moczy łapki w pojemnikach z wodą wystawianych (celowo) w ogrodzie i na wybiegu.

Ale muszę Wam napisać, że Bakuś grzeczny nie jest...:roflt::roflt:
Razem z kolegami wykopał ogromną dziurę w ziemi (koło płotu i krzaków).
Po co wykopali? :-o Solidarnie nie powiedzieli!
Ale jak jest gorąco to psiaki gramolą się i przepychają się w okolicach tej ziemnej jamy.
Znaczy się duża i głęboka dziura w ziemi jest im potrzebna, a nawet niezbędna. :):)

mój niuniuś też sobie takową dziurę wykopał na środku podwórka, i leży i obserwuje, jest mu w niej trochę chłodniej. Drugą dziurę wykopał przy płocie pomiędzy kszaczorami i tam się zaszywa, bo gorąco, gorąco...

Posted

Robimy z Hebanową takie dwustronne plakaty - ogłoszenia adopcyjne (tysiąc sztuk drukowanych w drukarni). Będą na nich 4 pieski.
Ja ze "swoich" dogomaniackich bied - wybrałam Bakusia i Tymonka.:loveu:

I w związku z tym proszę Was o radę...
Które zdjęcie Bakusia jest, Waszym zdaniem, najlepsze?

P.S. Oczywiście to jest taki prezent dla Bakusia.:smile: