Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

żeby ogłaszać w gazetach trzeba miec pieniądze

wpłaty
70 zł- Monika z katowic
10 zł- mari23
38 zł- mąż Moniki z Katowic
15 zł- Magdalena
10 zł- Bjut

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

wydawało mi się, ze robiłam rozliczenie w połowie maja:roll: albo zjadło posty, albo mi się już miesza:shake:

ok. to od 4.05 doszło
300 zł- Leyla
20 zł- Livka
10 zł- Nikus
40 zł- kaa
25 zł- bazarek

wysyłam do hotelu 300 zł za maj.

• 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie jakby cos to ja cały czas uzupełniam rozliczenie na początku watku, stwierdziłam, że to mniej czasu zajmuje niż pisanie osobnych postów no i robienie to od razu jak coś dojdzie, a nie co pare dni. A osobny post z wszystkimi wpłatami będe pisać na koniec miesiąca.

Ale mam inną sprawę, w związku z lepsza sytuacją finansową Bakulina (dzięki za wpłaty dodatkowe i za wpłacenie zaległości), to czy dajemy ogłoszenie do DZ? z tego co pamietam to piątkowe kosztuje ok. 50 zł

Posted

Ja nic nie płacę Bakusiowi więc nie mam prawa głosu, ale jak tylko jest możliwość to warto skorzystać. Może akurat się uda... trzymam kciuki :)

Pianka napisał(a):
Słuchajcie jakby cos to ja cały czas uzupełniam rozliczenie na początku watku, stwierdziłam, że to mniej czasu zajmuje niż pisanie osobnych postów no i robienie to od razu jak coś dojdzie, a nie co pare dni. A osobny post z wszystkimi wpłatami będe pisać na koniec miesiąca.

Ale mam inną sprawę, w związku z lepsza sytuacją finansową Bakulina (dzięki za wpłaty dodatkowe i za wpłacenie zaległości), to czy dajemy ogłoszenie do DZ? z tego co pamietam to piątkowe kosztuje ok. 50 zł

Posted

no, ale tłok, aż ciasno....

nikt z wpłacających sie nie odzywa, to nie zamawiam ogłoszenia

wysłałam 300 zł do hotelu

to wszystkie wpłaty w czerwcu
10 zł- Bjuta
50 zł- Monika z Katowic
10 zł- mari23
29,38 zł- Kocurek
10 zł- Nikuś
20 zł- Livka
15 zł- magdalena
150 zł- spadek po Agadanku
250 zł- czerda
20 zł- kaa

Posted

Nasz Satyrek odszedł za TM, Bakuś stracił kolejnego kumpla. Ale zaprzyjaźnił się teraz z naszą Wareczką. Razem wylegują się pod wierzbami. Reszta psiaków raczej kopie doły pod werandą i tam przeczekuje ukrop. A Bakuś woli mieć oko na wszystko i urzęduje z Warką w cieniu drzew.

Posted

Dzwoniła sympatyczna pani. Wszystko wie o wizytach przedadopcyjnych, jak sie karmi psa, jak sie dba itp. Swojego poprzedniego psa musiała uśpić po 16 latach (skręt żołądka).
aczkolwiek nie wiem czy coś z tego będzie, pani to chyba starsza osoba, mówiła, ze ma bude na dworze. Powiedziałam jej ze Bakus tylko do domu. Mówiła, ze jak będzie czysty to by go zabrała do domu.
Ma porozmawiać z mężem i zadzwonić jak coś

jak zadzwoni to możemy zaryzykować i ją sprawdzić, tylko ja mówię od razu nie wydam Bakusia na dwór.