Kaladan Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Nie, ale to nie ważne. Bierzemy opiekę nad Żółtym na siebie. Nie będę na razie zapeszać, ale może mamy domek :) Quote
erka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ojej, to by było cudownie:) Trzymamy mocno kciuki,żeby sie udało! Quote
Kaladan Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Tak więc kochani Żółty pojechał dziś do Warszawy. I ostatnie fotki u nas. Wiosenne. Quote
erka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 To fantastycznie! :multi::multi: Kaladan bardzo dziękujemy Twojemu tacie i całej rodzinie za pomoc w ratowaniu tego pięknego psa:loveu::loveu::loveu:. To dzieki Wam dostał teraz szansę na nowe życie:lol:. Kaladan, a możesz coś więcej napisać , jaki dom będzie miał Amis:razz:. Quote
Kaladan Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Nowi właściciele to bardzo sympatyczna rodzina. Mieszkają w domku w Warszawie, większość czasu spędzają pod Warszawą na działce. Żółty będzie więc sporo jeździł samochodem. Wcześniej mieli przez kilkanaście lat psa w typie RR. Żółty jest jego następcą. Przed wyjazdem byli wszyscy razem na spacerze - mój tato, oni i wszystkie psiury. Żółty pojechał ze swoim kocykiem żeby czuł się pewniej. Jutro jakieś info z nowego domku. I jeszcze fotka: Cieszymy się że mogliśmy pomóc,bo zgodnie z mottem fundacji RR: Nie uda nam się zmienić świata, ale możemy ocalić psa i zmieć jego świat na lepszy! A Żółty to cudowny pies, który zasługuje na wszystko co najlepsze. Quote
Basia1968 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 jak bardzo się cieszę!!!!!!! Kaladan jestem Tobie i Twojej całej rodzince niesmaowicie wdzięczna za uratowanie tego wspaniałego psiaka. Słów mi brakuje, aby wyrazić wdzięcznośc. BARDZO BARDZO JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ!! Quote
Becia66 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Czy są jakieś wieści z domku psiaka ? Bo tak jakoś pojechał i ani słowa więcej.... Quote
Kaladan Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Tak, mam wieści i fotki ale nie wiem czy mogę wklejać, bo to nie moje. W każdym razie wszystko ok :) Quote
Becia66 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Kaladan napisał(a):Tak, mam wieści i fotki ale nie wiem czy mogę wklejać, bo to nie moje. W każdym razie wszystko ok :) no wiesz, wszystkie zdjęcia z nowych domków nie są nasze i jakoś wklejamy....:diabloti: Quote
Kaladan Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 w domku: Na spacerku: I na działce gdzie spędza z właścicielami dużo czasu: Quote
Basia1968 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 cudownie - po prostu cudownie - Kaladan dziekuję bardzo. Quote
Basia1968 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 odwiedzamy Amiska. Może jakieś foto będzie? Quote
Recommended Posts