magda z. Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ja sie szykuję na sesję do schronu do adopcji wirtualnych, ale mój kuzyn już nie dojeżdża do wioski obok do pracy i nie mam kompletnie jak tam dojechać. Czekam na wyższa temperaturę i kumpla wymęczę, aby mnie motorem zabrał i odebrał po kilku godzinach, bo innej opcji nie mam, nawet transport zbiorowy tam nie dojedzie z b-ca Quote
obraczus87 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='lolka']póki co kobitka się nie odezwała......szkoda wielka ale ludzie często działaja pod wpływem impulsu a potem jest tragedia np w sprawie Ślimaka był jeszcze jeden telefon pełen szlochów i płaczu jaki to on biedniutki itp, facio się deklarował ze chce go przygarnąć, emocje opadły i oczywiście cisza .....dla obu chłopaków domki musza być w 100% zdecydowane i odpowiedzialne, tym bardziej, że np Ramzes z opowiadań pracowników do najuleglejszych jednak nie należy.....już nie mogę się doczekać kiedy w końcu będzie można go zabrać, podleczymy rany, poznamy go lepiej, Marek przygotuje go do adopcji, ech.......... w poniedziałek poprosimy weta aby już go nam wydał[/QUOTE] [quote name='aldira']co z Ramzesem? jest już poza brama schroniska?[/QUOTE] ALDIRA, błagam Cię - nie zadawaj non-stop pytań, na które -stronę czy dwie strony wstecz -są odpowiedzi. LOLKA - czekam na info od Ciebie jaka jest decyzja weta. Nie będe miała dostępu do kompa po 16, więc wyslij mi smska ;) Quote
kizimizi Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Podnosimy psiaczka i pytamy sie jak sie czuje? Sa rezultaty wytężonych działań weta? A ślimaczek nie miał już chętnego domku? Quote
obraczus87 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='kizimizi']Podnosimy psiaczka i pytamy sie jak sie czuje? Sa rezultaty wytężonych działań weta? A ślimaczek nie miał już chętnego domku?[/QUOTE] Kizimizi, poczytaj poprzednie posty :) Rezultaty są i to duże. Domki chętne na Slimaczka się nie odezwaly niestety. Jutro dziewczyny będa prosic szanownego weta o wydanie Ramzesa do Hotelu. :) Ramzesik już niedługo!!!!!!! Quote
anett Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='kasia310']pojadę jutro lub we wtorek[/QUOTE] Kasiu to baaardzo proszę o zdjęcia Ślimaka:lol: Quote
amica Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Oby Wet wreszcie się zgodził wydać Ramzesa! Trzymam kciuki! Quote
obraczus87 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='amica']Oby Wet wreszcie się zgodził wydać Ramzesa! Trzymam kciuki![/QUOTE] Tak, Tak. Kciuki i dobre mysli bardzo potrzebne!!! Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 i co z Ramzesem??????? sa jakies wiesci?????? Quote
kasia310 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='anett']Kasiu to baaardzo proszę o zdjęcia Ślimaka:lol:[/QUOTE] wysyłam zdjęcia Ślimaka do Lolki, także niebawem będą....;) Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Czy ktos wie cokolwiek na temat wydania Ramzesa??? Quote
anett Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='kasia310']wysyłam zdjęcia Ślimaka do Lolki, także niebawem będą....;)[/QUOTE] Wielkie dzięki:lol::lol: Quote
lolka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Ślimok :) [IMG]http://images8.fotosik.pl/255/0089ba99b33f3fecmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/255/bcf1914d20be579fmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/255/e861674cf925b1f4med.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/255/f1ebadc59374ab33med.jpg[/IMG] ............. Quote
lolka Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 mam bardzo dobre wieści...... właśnie rozmawiałam z Panem Januszem Orzechowski, który otrzymał dzisiaj pisemne zapewnienie, iż Ramzes zostanie wydany 28 marca.......zabierzemy go bezwłocznie do hotelu w bogatyni/opolno zdroju......w tym hotelu mamy już 5 psów i Ramzes będzie miał tam naprawdę świetną opiekę, .....jeśli będzie potrzebna specjalistyczna opieka medyczna to mamy niedaleko klinikę w czechach/libercu, doraźnie zajmie się nim miejscowy wet.... a Marek z kolei zajmie się przygotowaniem Ramzesa do adopcji ...........pieniązki zebrane na Ramzesa będą bezpośrednio rozliczane wg jego potrzeb, więc na pierwszy rzut pójdzie opłata hotelowa, czyli 400 zł za pierwszy miesiąc, reszta z pewnością wyjdzie w trakcie..... w końcu można odetchnąć i spokojnie już poczekać na 28.03 Quote
amica Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='lolka']mam bardzo dobre wieści...... właśnie rozmawiałam z Panem Januszem Orzechowski, który otrzymał dzisiaj pisemne zapewnienie, iż Ramzes zostanie wydany 28 marca.......zabierzemy go bezwłocznie do hotelu w bogatyni/opolno zdroju......w tym hotelu mamy już 5 psów i Ramzes będzie miał tam naprawdę świetną opiekę, ..... w końcu można odetchnąć i spokojnie już poczekać na 28.03[/QUOTE] Yuhu!!!! Wreszcie prawdziwie dobry news!!! :) Quote
Cajus JB Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Bardzo się cieszę. Oby każdy dzień zaczynał się od takich wiadomości. Quote
obraczus87 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 SUPER!!!!!!!! Bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
mysza 1 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 A jakie wieści jesli chodzi o dom dla Ślimaka? Quote
obraczus87 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='mysza 1']A jakie wieści jesli chodzi o dom dla Ślimaka?[/QUOTE] dom chyba się nie odezwał :( Quote
magda z. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 no nie odezwał się, jak wszystko porobię to mu foty powymieniam w ogłoszeniach, jest też na owczarkach na ogłoszeniach - stamtąd już kilka osób do nas dzwoniło z innymi psami i mam cichą nadzieję, ze ktoś go tam wypatrzy.od fur ma allgero, ode mnie gumtree wrocław, adopcje.org, psy.pl, przygarnijzwierzaka, kupiepsa i alegratkę chyba też. Jeśli ktoś ma więcej czasu to chętnie widziana pomoc, bo ja nie mam ostatnio czasu na ogłoszenia, a za chwilę jak przyjdzie druga recenzja to mnie wywieje na około 2-3 tygodnie z eteru Quote
papryka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 jejku supcio ze Ramzes wyjdzie z tego schronu:))))))) w koncu:))) dobra robota dziewczyny;))))))))) Quote
Vasco Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 świetne wiadomości odnośnie wyjścia Ramzesa 28/03! Quote
Ania i Kajber Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Szkoda Ślimaka,że musi zostać, mam nadzieję, że z milszymi kolegami. Quote
Recommended Posts