andzia69 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Szami - trzeba pisać o to na watkach krakowskich, bo tu mało kto zagląda... Quote
greg24 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 andzia69 napisał(a):Szami - trzeba pisać o to na watkach krakowskich, bo tu mało kto zagląda... misia juz po sterylce. powoli dochodzi do siebie Quote
Akrum Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 dużo zdrówka Misia i obyś szybko znalazła domeczek - ten jedyny. Quote
Lucyna Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jestem w kontakcie z "magnesiątko" jest w stanie podjechać do Pani z Oświęcimia w piątek wieczorem, potrzeba jednak pewności, że Misia nadaje się do tego domku. Musi wypowiedzieć się Greg24 ... lub Szami? Quote
Magnesiatko Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Hej, jak coś proszę o kontakt telefoniczny, dogo raz działa raz nie, nr ma Lucyna. Ja w pt bede przejeżdżać przez Oświęcim ze swoją suczką, więc jak coś obie podejdziemy i zobaczymy co i jak :) Pozdrawiam, Aga Quote
greg24 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 moj numer 519898198 jest nieaktualny chyba ze cud sie stanie i znajde telefon. lezy gdzies w sniegu wczoraj mi zginol na spacerze z psami dzisiaj dzwonilem sygnal byl ale szedlem ta samą trasą i go nie znalazlem:-( Quote
greg24 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 a propo domu wydaje mnie sie ze sie nadaje ale jak sie nie widzi domu ludzi to trudno mi jest miec 100% pewnosci. szukaja nieduzego psa zadalem i dosci sporo pytan i napisalem o psie i ogolnie plusy i minusy posiadania psa napisali ze dalej sa zainteresowani misia. Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ja myślę że warto byłoby przeprowadzić tą wizytę przedadopcyjną w Oświęcimiu i sprawdzić ten domek. Quote
Magnesiatko Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Szami']Na /QUOTE] Te dwa zdjęcia są super, kochana psinka. Quote
Lucyna Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Zmienię wobec tego na mój numer, jak odzyskasz telefon daj znać, lub podasz nowy numer. Proszę wyślij dane dotyczące tego domku. Quote
greg24 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 telefon znalazlem wiec moj stary numer aktualny. Quote
Lucyna Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ok, zamienię Czy Misia potrafi zostawać sama w domu? Jak jej zdrówko? Quote
greg24 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 zostawiam ja sama w domu zniszczen nie ma wytrzymac tez potrafii czasem nawet 12 godzin. dzisiaj ma caly czas ochote na zabawe i ne moze nacieszyc sie podworkiem. na poczatku jak chciala wejsci do domu to drapala jak nakrecona ale teraz jest spokoj. Quote
greg24 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 jak wydam misie to chetnie przygarne yorka najlepiej suke hodowlana chce pomoc taskiemu malemu pieskowi. kto mi pomoze wątek załozyc bedzie rodzila 2 razy do roku bo yorki w modzie. sorry jestem wsciekly jak widze ogloszenia typu przygarne yorka. co ci ludzie wogule tu robia ja nie jestem idealny ale jak jakis ...... pisze ze yorka przygarnie to mnie tafia. misia nie jestes yorkiem trafiasz do azylu z powrotem bo kundle nie maja brania jestes be. Quote
Magnesiatko Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='greg24']jak wydam misie to chetnie przygarne yorka najlepiej suke hodowlana chce pomoc taskiemu malemu pieskowi. kto mi pomoze wątek załozyc bedzie rodzila 2 razy do roku bo yorki w modzie. sorry jestem wsciekly jak widze ogloszenia typu przygarne yorka. co ci ludzie wogule tu robia ja nie jestem idealny ale jak jakis ...... pisze ze yorka przygarnie to mnie tafia. misia nie jestes yorkiem trafiasz do azylu z powrotem bo kundle nie maja brania jestes be. O kurde czytając pierwsze zdania zwątpiłam, myślałam, że Ty tak poważnie piszesz :P Kundelki są najlepsze! Mam dwie małą i średnią czarną i za żadne skarby nie zamieniłabym ich na innego psa. Ja aktualnie dochodzę do siebie po przeczytaniu tej wiadomości: [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.gadu-gadu.pl/5449553108333919251/szok-obdarli-szczeniaka-ze-skory1 Człowiek to niestety nie brzmi dumnie ;/[/FONT] Quote
greg24 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Bylem wkurzony po przeczytaniu postow(przygarne yorka). Ja tez mam mieszance i nie zaminiłbym ich na inne psy. nie rozumie jak ktos moze pisac cos takiego majac swiadomosci ze psom tej rasy badz w typie nic sie nie dzije poniewaz sa w cenie a człowiek jak wyda troche kasy za psa to go nie odda bo kasy szkoda. misia jest super jak bym nie mial 2ch swoich to by umnie zostala bez zadnego ale. to co przyslalas jest okropne Quote
Magnesiatko Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 greg24 napisał(a):Bylem wkurzony po przeczytaniu postow(przygarne yorka). Ja tez mam mieszance i nie zaminiłbym ich na inne psy. nie rozumie jak ktos moze pisac cos takiego majac swiadomosci ze psom tej rasy badz w typie nic sie nie dzije poniewaz sa w cenie a człowiek jak wyda troche kasy za psa to go nie odda bo kasy szkoda. misia jest super jak bym nie mial 2ch swoich to by umnie zostala bez zadnego ale. to co przyslalas jest okropne Ja i tak podziwiam, że dajesz radę z DT. Ja czuję, że się do tego nie nadaję, przynajmniej na razie... obawiam się, że nie umiałabym później psiaka oddać. Jutro jak wszystko pójdzie zgodnie z planem spotkam się z Państwem, którzy chcą adoptować Misię :) Więc prosimy o kciuki ;) Quote
Lucyna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Czyli wynika z tego, że Państwo nadal zainteresowani? Quote
Szami Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Kciuki trzymam mocno zaciśnięte , Misia jest mi też bliska , jechała do mnie przytulona ze schroniska . Cały czas jej kibicuję . Chociaż sama mam na tymczasie małego biedaczka też z tego samego schroniska wyciągniętego . Quote
andzia69 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 a ja zapraszam - choc zaglądnijcie: http://www.dogomania.pl/threads/181890-BA-AGAMY-O-WORECZEK-KARMY-DLA-MALUSZKA-W-Tylko-6-przeA-yA-o-zimAE-2-za-TM i mam nadzieję, ze piekna sunieczka będzie niedługo w swoim domku:) Quote
Lucyna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Miałam dzisiaj jeszcze dwa telefony w sprawie Misi - teraz mój wisi w ogłoszeniach. Państwo czekają na wynik wizyty. W razie czego wyślę linki do innych dogomaniackich bid. Quote
greg24 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 na razie im nie odmawiaj bo nie wiadomo jak tam wyjdzie. oni maja male dzieci i waham sie wiesz jak to z dziecmi. wysle ci na pw . Quote
Magnesiatko Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Po wizycie :) Ja jestem bardzo na TAK :) Byłam ze swoim psiakiem, dwuletnią sunią. Rodzinka bardzo fajna, dzieciaki owszem małe, ale Rodzice uczą, jak podchodzić do zwierząt i co najważniejsze dzieciaki się słuchają :) Szukają niedużego psa, ponieważ mieszkają w bloku. Spacerki oczywiście będą, zabawy ze szczeniakiem też :P Osoby odpowiedzialne, które wiedzą, że pies to nie zabawka i które jak potrzeba pomagają oświęcimskiemu schronisku (mieli nawet owczarka na DT). Zdają sobie sprawę, że początki mogą nie być łatwe, zresztą jako, że opiekowali się psiakiem ze schronu mają rozeznanie jak to wygląda. No i tyle :) Quote
Recommended Posts