Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja to kurde nie mogę się wyrobić co zaplanuję sobie ze jutro po pracy siadam do ogłoszeń to zawsze jakiś pilny nowy wątek i banerki. oj chyba będę musiała mniej spać a najlepiej wcale to może wtedy się wyrobię. i tak już sypiam po 4 godziny max

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo prosimy, jak ktoś znajdzie jutro troszkę czasu to zróbmy wspólnymi siłami choć kilka ogłoszeń Maniusia - bez ogłoszeń jego sytuacja się nie zmieni:shake:.

Posted

Alfa, ale to naprawdę nie jest konieczne. Obejdzie się bez ogłoszeń. Cały świat nie musi wiedzieć o istnieniu Maniusia. Wystarczy ten jeden jedyny człowiek. Ogłoszenia Maniusia to tylko strata czasu. Lepiej ogłosić inną psią bidę, bo...

MANIUS MA DOOOOM!!!!!!! Dzięki naszej-klasie! :D:D:D
Dziękuję wszystkim!!

Posted

Dziś miałem duże trudności z wejściem na dogo, a gdy nawet wszedłem, trudno było cokolwiek napisać...

Ale warto było...:multi::multi::multi::multi::multi:

Dużo, dużo szczęścia u Twojego nowego ludzia, Maniuś!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

polubek napisał(a):
Ubocze ja też nie mogłam sie dostać cały dzień i szlag mnie trafiał.
zajrzyjcie do Julka ode mnie

Już to zrobiłem i zaznaczyłem wątek...

Posted

[quote name='Mada:)']Alfa, ale to naprawdę nie jest konieczne. Obejdzie się bez ogłoszeń. Cały świat nie musi wiedzieć o istnieniu Maniusia. Wystarczy ten jeden jedyny człowiek. Ogłoszenia Maniusia to tylko strata czasu. Lepiej ogłosić inną psią bidę, bo...

MANIUS MA DOOOOM!!!!!!! Dzięki naszej-klasie! :D:D:D
Dziękuję wszystkim!!

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

A można prosić o szczegóły? :)
Co to za dom?

Posted

[quote name='magda222']

A można prosić o szczegóły? :)
Co to za dom?

[quote name='Monika z Katowic']Maniuś ma dom? :)
Jaki? Gdzie? Kiedy jedzie?
Dajcie trochę szczegółow:)

Przypominamy się ciociu Mado :)
Nie trzymaj nas dłużej w niepewności :)

Posted

Łeee no przecież już pisałam, tylko chyba DGM nie zapisało mojego posta! Grrr... Mańka wypatrzył na nk sąsiad jego właściciela, o czym poinformował go. I psiak grzeje pupkę u swojego kochanego Pana! :D

Posted

Mada:) napisał(a):
Łeee no przecież już pisałam, tylko chyba DGM nie zapisało mojego posta! Grrr... Mańka wypatrzył na nk sąsiad jego właściciela, o czym poinformował go. I psiak grzeje pupkę u swojego kochanego Pana! :D

No to dopiero super informacja !!!
Maniuś w swoim,naprawdę swoim domku :)