polubek Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 ja to kurde nie mogę się wyrobić co zaplanuję sobie ze jutro po pracy siadam do ogłoszeń to zawsze jakiś pilny nowy wątek i banerki. oj chyba będę musiała mniej spać a najlepiej wcale to może wtedy się wyrobię. i tak już sypiam po 4 godziny max Quote
Monika z Katowic Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 I co z maleńkim Maniusiem? Nadal jest w schronie? :( Quote
Mada:) Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Maniuś w schronisku nadal... A i zima powróciła. :( Quote
maarit Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Mada:) napisał(a):Maniuś w schronisku nadal... A i zima powróciła. :( :( u nas też :( Quote
polubek Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Mada:) napisał(a):Maniuś w schronisku nadal... A i zima powróciła. :( i u nas też Quote
AlfaLS Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Bardzo prosimy, jak ktoś znajdzie jutro troszkę czasu to zróbmy wspólnymi siłami choć kilka ogłoszeń Maniusia - bez ogłoszeń jego sytuacja się nie zmieni:shake:. Quote
Mada:) Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Alfa, ale to naprawdę nie jest konieczne. Obejdzie się bez ogłoszeń. Cały świat nie musi wiedzieć o istnieniu Maniusia. Wystarczy ten jeden jedyny człowiek. Ogłoszenia Maniusia to tylko strata czasu. Lepiej ogłosić inną psią bidę, bo... MANIUS MA DOOOOM!!!!!!! Dzięki naszej-klasie! :D:D:D Dziękuję wszystkim!! Quote
polubek Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 jejjjkuuuuu ale superowo. to coby wam nie było za wesoło to proszę pomóżcie niesamowita bida. kupka nieszczęścia http://www.dogomania.pl/threads/181782-A-A-dA-Julek-ze-zA-amanym-krAE-gosA-upem-kiedy-dom-znaczy-A-ycie Quote
AlfaLS Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Bardzo, bardzo się cieszę:multi::multi::multi:. Maniuś bądź szczęśliwy już na zawsze:lol: Quote
UBOCZE Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Dziś miałem duże trudności z wejściem na dogo, a gdy nawet wszedłem, trudno było cokolwiek napisać... Ale warto było...:multi::multi::multi::multi::multi: Dużo, dużo szczęścia u Twojego nowego ludzia, Maniuś!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
polubek Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Ubocze ja też nie mogłam sie dostać cały dzień i szlag mnie trafiał. zajrzyjcie do Julka ode mnie Quote
UBOCZE Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 polubek napisał(a):Ubocze ja też nie mogłam sie dostać cały dzień i szlag mnie trafiał. zajrzyjcie do Julka ode mnie Już to zrobiłem i zaznaczyłem wątek... Quote
magda222 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='Mada:)']Alfa, ale to naprawdę nie jest konieczne. Obejdzie się bez ogłoszeń. Cały świat nie musi wiedzieć o istnieniu Maniusia. Wystarczy ten jeden jedyny człowiek. Ogłoszenia Maniusia to tylko strata czasu. Lepiej ogłosić inną psią bidę, bo... MANIUS MA DOOOOM!!!!!!! Dzięki naszej-klasie! :D:D:D Dziękuję wszystkim!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A można prosić o szczegóły? :) Co to za dom? Quote
Monika z Katowic Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Maniuś ma dom? :) Jaki? Gdzie? Kiedy jedzie? Dajcie trochę szczegółow:) Quote
magda222 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='magda222'] A można prosić o szczegóły? :) Co to za dom? [quote name='Monika z Katowic']Maniuś ma dom? :) Jaki? Gdzie? Kiedy jedzie? Dajcie trochę szczegółow:) Przypominamy się ciociu Mado :) Nie trzymaj nas dłużej w niepewności :) Quote
Mada:) Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Łeee no przecież już pisałam, tylko chyba DGM nie zapisało mojego posta! Grrr... Mańka wypatrzył na nk sąsiad jego właściciela, o czym poinformował go. I psiak grzeje pupkę u swojego kochanego Pana! :D Quote
magda222 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Mada:) napisał(a):Łeee no przecież już pisałam, tylko chyba DGM nie zapisało mojego posta! Grrr... Mańka wypatrzył na nk sąsiad jego właściciela, o czym poinformował go. I psiak grzeje pupkę u swojego kochanego Pana! :D No to dopiero super informacja !!! Maniuś w swoim,naprawdę swoim domku :) Quote
Recommended Posts