Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ty popracuj nad Maniusiem żeby więcej ciotek i wujków tu wpadło i maluszkowi starało się pomóc ja idę w kimonko bo za 4 godzinki pobudka i "hej ho, hej ho do pracy by się szło" :pissed:

a jestem po weekendzie w szkole całe zakichane dwa dni od rana do wieczora

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to znowu akcja robimy po 10 ogłoszeń u maniusia każdy w tym 2 wyróżnione i wstawiamy w post razem z info które są z wyróżnieniem a Mada uzupełnia pierwszy post o ogłoszenia.
jeszcze kombinujemy tylko tekścik do ogłoszeń kto ma jakiekolwiek zdolności. i ruszmy.
no ciotki iwujkowie prosze nie ukrywać się pod kołderką nieśmiałości. kto chętny zapodać tekst?

Posted

[quote name='polubek']może być ubocze tak jak wyżej napisałam? pójdzie wtedy dużo sprawniej i jedna osoba się nie zamęczy[/QUOTE]

I też wreszcie się nauczę - podobnie jak Nikuś...

Posted

Ubocze to jest proste jak konstrukcja cepa. :wallbash: ja też się strasznie bałam jak to robić. pierwsze banerki zrobiłam na koniec roku, potem jakieś 2 tyg później zaczęłam pierwsze ogłoszenia więc sami widzicie że jestem też jeszcze :kociak: w ogłoszeniach.

Posted

Ja bym się z tą akcją ogłoszeniową wstrzymała dzień lub dwa - Magda się coś zastanawiała czy Maniusia nie wysłać do tego domu w Krakowie co Antoś miał jechać ;). Jak się okaże że nie pojechał to wtedy ruszamy, co?

Posted

[quote name='polubek']ok to zdążę posprzątać swoje dogo. ja juz uciekam[/QUOTE]
I czas najwyższy, Ty przecież jutro raniutko wstajesz:mad:. Musisz się wyspać, bo kto nam tutaj będzie pracę organizował jak padniesz z przemęczenia???????

Posted

Dziewczyny, myślę, że w ogłoszeniach śmiało można wykorzystać tekst z pierwszego postu. Zawsze staram się układać tekst wątkowy gotowy już pod ogłoszenia. A ludzi wzruszają takie 'opowiadania'. Maniuś nie pojedzie do Pani z Krakowa. Maniuś potrafi sobie warknąć przy innych psach, radzi sobie, nie jest to taki wycofany, uległy piesek jak inne zrezygnowane staruszki, dlatego im dajemy szansę w pierwszej kolejności.