diana79 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 ja tez jeszcze nie umiem w to uwierzyć :multi: a co to za Kapsel? ma wątek na dogo? Quote
agrabcia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Co za niespodzianka, tak bardzo się ciesze, że brak mi słów żeby to opisać. Czekam na zdjęcia z nowego domku. Quote
wiosna Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Włąśnie rozmawiałam z domkiem - Nessinka zadomowiła się w budzie u psa rezydenta i nie chce iść do domu ;) Ale będzie tam zapraszana, państwo mają dużo cierpliwości dla niej i to najważniejsze. Dzisiaj była na spacerku.. Piękne to, naprawdę!! Ciesze się bardzo bardzo z tekiego domku. Kapselek jest [URL="http://greyanimals.org/index.php?option=com_content&view=article&id=144%3Akapsel&catid=41%3Apsy&Itemid=97&lang=pl"]tutaj - KLIK [/URL]- nie ma wątku na dogo, to mój psiak z interwencji, też troszkę dzikusek. I państwo zdecydowali się go zaadoptować!!! Cuda, normalnie cuda! A przy okazji zaproszę Was - staramy się wykupić małego, osieroconego źrebaka, musimy uzbierać trochę ponad 1000zł. Proszę, porozsyłajcie apel dalej, gdzie się da. Maluszek stracił mamę i jest teraz kompletnie sam, bez kontaktu z końmi, taka sierotka biedna wystraszona.. strasznie smutny widok. Od nas dwa konie jadą lada chwila do adopcji i maluszek będzie miał miejsce, tylko.. jak zawsze - brakuje pieniędzy. Heelp..! [url]http://greyanimals.org/index.php?option=com_content&view=article&id=191%3Achcemy-podarowa-ycie-osieroconemu-rebakowi-potrzebne-s-wpaty&catid=43%3Akonie&Itemid=99&lang=pl[/url] Quote
mania1979 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 dorzucę się do wykupu tego konika;) , a za Nessi trzymam kciuki i jestem cały czas przy niej sercem od kąt znalazłam ją na dogo... czyli już deklaracje nie są zbierane na nią można na jakąś inną biedę przerzucić?? :cool3: Quote
diana79 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 wspaniałe wieści od Nesi :loveu::multi::multi::multi: Wiosna skąd taki cudowny domek wyczarowałaś? :loveu::loveu::loveu: na dogo się jednak cuda zdarzają :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
wiosna Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Mania, dziękuję!!! Każdy grosik się dla niego bardzo liczy, a dużo jeszcze brakuje niestety. Domek? Domek sam się znalazł! Dzięki Waszym ogłoszeniom, tak sądzę!! Więc.. moja zasługa w tym żadna, to Wy ten domek znalazłyście. Trafiło się Nessulince cudownie, bardzo mnie to cieszy :) Quote
diana79 Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 wspaniale że Nesi się w końcu doczekała swojego domku po tylu miesiącach :loveu::multi: Quote
Nadziejka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 :iloveyou::thumbs:Nesiuniu ale cudnie! szczescia malenka :multi: Quote
mania1979 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 jak Nessi ma się w nowym domku ? co tam u Niej słychać?? Quote
mania1979 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 czy są jakieś wieści z domku od Nessi?? taka cisza tu..jak ona sie miewa?? Quote
diana79 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 też jestem ciekawa co u nie? mam nadzieję, że wszystko dobrze Quote
Ada-jeje Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Miejmy nadzieje ze Wiosnie uda sie znalezc odrobinke czasu i nam tu cos skrobnie. Quote
mania1979 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Wiosno skrobnij nam tu parę słów jak Nessi się miewa.. jesteśmy wszyscy ciekawi jej przemiany i moze uda się wstawić zdjęcia z nowego domku??? :roll: Quote
Nadziejka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 :iloveyou::iloveyou:pozdrawiamy serdecznie domusiek i na troszke wiesci czekamy:multi: Quote
mania1979 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 byłam ciekawa co u Nessi i wysłałam zapytanie do wiosny co u malutkiej i pozwole sobie zacytować ,pewnie też chcecie wiedzieć :lol: : " Nessi ma się świetnie, zadomowiła się na dobre. Jej opiekunką jest młoda dziewczyna która bardzo fajnie się sunią zajmuje, wygląda to wszystko naprawdę ładnie" Quote
Nadziejka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 :iloveyou::iloveyou:dzikeujemy i pozdrawimyyy serdecznie cala paczke Nesinkowa:loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 I pomyslec ze byl to beznadziejny przypadek, a jednak udalo sie :multi: Quote
Stevie Rae Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Z uwagą od początku obserwuję wątek suni i ogromnie cieszy mnie fakt, iż znalazła ona domek! :) Kiedy napotkałam jej ogłoszenie, zorientowałam się, iż wygląda ona identycznie jak mój prawie 2 roczny adoptowany z Rudy Śląskiej psiaczek. Tutaj jego zdjęcia: [url]http://www.dogomania.pl/threads/198418-Kapsel-psie-cudo!-[/url]) Quote
Nadziejka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [IMG]http://www.e-gify.com/gify/2030.gif[/IMG]:iloveyou::bye::bye::tree1::tree1::tree1:Swiateczkowo pozdrawimy Nesiulke z rodzinka i Nat Marowa psinunie cudna:loveu::loveu::loveu:radosci i zdrowenka dla wszystkich:multi: Quote
Recommended Posts