Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alina na Allegro darmowo moga wstawiac tylko org. ktore wypelnily wymogi Allegro. Kiedys wstawialysmy i psy z JZ ale nie bylo wspolpracy Porozmawiam z Kasia czy zgodzi sie udostepnic Ci haslo i bedziesz mogla sama sobie wstawiac psy, czy tez zgodzi sie na przysylanie jej gotowego opisu z fotkami a ona sama wstawi.

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Alina na Allegro darmowo moga wstawiac tylko org. ktore wypelnily wymogi Allegro. Kiedys wstawialysmy i psy z JZ ale nie bylo wspolpracy Porozmawiam z Kasia czy zgodzi sie udostepnic Ci haslo i bedziesz mogla sama sobie wstawiac psy, czy tez zgodzi sie na przysylanie jej gotowego opisu z fotkami a ona sama wstawi.

Ogromnie dziękuje.

Posted

Oj niespecjalnie, Nessi znacznie od borderka mniejsza. Może border miniaturka ;)

Straszliwie mała jest we mnie wpatrzona, wręcz uzależniona trochę. Nie da się jej samej na wybiegu zostawić, bo cuda wyczynia, żeby się do mnie dostać - przełazi pod płotem, nad płotem, górą dołem czy jakkolwiek - a jak jej się uda pod bramą jakoś prześlizgnąć, to leci do mnie szalonym galopem i w kółko biega radośnie. Strasznie wdzięczna z niej sunia, to takie podbudowywujące jest jak ktoś mnie tak bardzo lubi :loveu:

Posted

border miniaturka tez może być ;)

Nesi pierwszy raz poczuła więź z człowiekiem i widać nade wszystko chce być blisko :lol:

tak Wiosna to jest fajne uczucie jak ktoś jest tak uwielbiany :loveu:

Posted

dzisiejsze ogłoszenia Nesi:

alegratka stale wyróżniona
animalia.pl
adopcjapsa.pl
e-zwierzak.pl
eoferty.com.pl
gumtree.pl
adopcjepsow.org
gieldaogloszen.pl
przygarminzwierzaka.pl
kupujsprzedaj.pl
neon
katowiczak.pl
cafeanimal.pl
slaskieogloszenia.pl
nasipupile.pl
kokosy.pl
kupiepsa.pl
ojej.pl
szerlok.pl
gablota.com
najpewniej.pl
darmobranie.pl
bazarek.biz
oglosze.pl
ojoj.pl
pineska.pl
aukcjezwierzat.pl
hodowcy.com
lox.pl
morusek.pl
zwierzaki.nasza-lista.com
rozglos.net
adin.pl
psiamania.pl
wszystkotujest.pl
petsy.pl
e-gratka.info
polskastrefa.eu
katowice.info.pl

Posted

Nessi cioteczki czekaja na Twoj domek jak na zbawienie a Ty nadal w hoteliku. Slonko coraz wyzej czas do wlasnego DS.
Potwierdzam wplate dla Nessi od: viola005 za styczeń 25 zl. :loveu:

Posted

dostałam maila w sprawie adopcji Nesi :multi::multi::multi:

Jestem zainteresowana adopcją Nesi. Przez ponad 10 lat miałam Cocker Spaniela, a po jej śmierci ( ponad rok temu) nie umiałam się na nic zdecydować, Myślę, że teraz potrafię już pokochać kolejnego psa. Wprawdzie myślałam o jakimś rasowym, ale spodobała mi się Nesi. Mieszkam w Kluczborku, w domu wolno stojącym . Proszę odpowiedzieć (lub zadzwonić) czy to aktualne. / tel.dom 77 41...... /

Wiosna lub Ada możecie zadzwonić lub odpisać do tej pani???
telefon może podam na PW bo na forum to nie bardzo wypada ;)

trzymam kciuki z całych sił :thumbs:

Posted

Oj...oby to była poważna i odpowiedzialna "propozycja"...Nessi bardzo potrzebuje mądrego człowieka... Mam nadzieję,że Wiosna zrobi rozeznanie i napisze co i jak... trzymam kciuki trzymam mocno...