diana79 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 trzymajcie mocno trzymajcie z całych sił :thumbs::thumbs: dziś Pani ma przyjechać do Nesi :lol: Quote
Ada-jeje Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Potwierdzam wplate od AGRABCIA 40,00 PLN :loveu: Quote
diana79 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 wpłaty zaktualizowane :-) ja siedzę jak na szpilkach na wiadomości ;) Quote
Atrisko Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 W milczeniu czy też nie oj bardzo denerwuję się...bo domek wolno stojący trochę mnie przeraża...a jak ją puszczą "samopas" i księżniczka nam się "wycofa"...no niby fajnie będzie miała ogródek do biegania...ale jakiś taki niepokój...no nic czekamy na wieści mooocno zaciskając kciuki... Quote
diana79 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 ja nie wytrzymałam i napisałam maila do Wiosny ;) a więc tak Pani była ale na razie nie ma żadnej decyzji, będzie jeszcze jedno spotkanie i wtedy się już chyba coś zadecyduje :lol: więc kciuki nadal potrzebne :thumbs: Quote
Atrisko Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 czyli to nie ślepa miłość od pierwszego wejrzenia...ale trzeba wierzyć,że rozsądna miłość po zastanowieniu....mooocno trzymam mocno za małą śliczną księżniczkę Quote
Ada-jeje Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Mamy kolejna wplate, dla Nesi od mania1979 20 zł. :loveu: Quote
Atrisko Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 A co ze spotkaniem...na kiedy przewidziane??? jeśli będzie? Quote
wiosna Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Narazie nic konkretnego Wam nie napiszę. Pani się zastanawia i ja się zastanawiam. Na pewno nie jest to prosta adopcja i wymagania przyszłego domu - chociaż minimalne - muszą być spełnione. Nikomu z nas nie chodzi o to aby Nessi po adopcji np uciekła czy stała się inna tego typu rzecz. Aha - ja odzywać się sama nie będę, będę za to czekać na kontakt. Uważam za złe chodzenie za domem i dopytywanie czy może już się namyślił, czy może chce, czy weźmie, czy mogę przyjechać. Jeśli Pani zależy, wie jak się ze mną skontaktować. Quote
diana79 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 to chyba nic z tego nie będzie... ja od poniedziałku biorę za za ponowne ogłaszanie Nesi ale jednak po cichu będę trzymać kciuki może jednak... Quote
Nadziejka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Dianusiu jestesmy sercami z toba , twym skarbem i mama :thumbs::iloveyou::modla:Dianka ma chora corcie i mame , sa w szpitalu , trwaja badania od nocy , trzymamjmy goraca calemi sercami za nasza cudowne dziewczyny![/FONT] Quote
Nadziejka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 :modla::thumbs::thumbs:za dziewczyny trzymamy mocno:loveu:i za Nesiunkowy domek:loveu: Quote
diana79 Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 dziękuję Ewuniu :loveu: już jesteśmy w domu :lol: z Nesi widać cisza, jak tylko w pracy się obrobię to biorę się za nowe ogłoszenia Nesi a mojej wpłaty za styczeń nie ma? Quote
Ada-jeje Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Diana napewno jest, tylko ja od kilku dni korzystam z kompa syna, na ktorm nie mam zkodowanych, swoich kont. Quote
diana79 Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Ada-jeje napisał(a):Diana napewno jest, tylko ja od kilku dni korzystam z kompa syna, na ktorm nie mam zkodowanych, swoich kont. a to spoko bo już myślałam, że coś mogłam pokręcić przez to wszystko Quote
diana79 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 dodałam na razie nowe ogłoszenia na: alegratka.pl olx.pl hiperogloszenia.pl cafeanimal.pl gumtree.pl ojej.pl szerlok.pl morusek.pl kupiepsa.pl psy.euromanial.eu kupujsprzedaj.pl adopcjapsa.pl aukcjezwierzat.pl e-zwierzak.pl adopcjepsow.org gieldaogloszen.pl przygarnijzwierzakapl neeon.pl e0gratka.info katowiczak.pl nasipupile.pl najpewniej.pl slaskieogloszenia.pl darmobranie.pl hodowcy.com bazarek.biz oglosze.pl pineska.pl miastokluczbork.pl ogloszenia.com rozglos.net adin.pl psiamania.pl petsy.pl polskastrefa.eu wydaje mi się, że trzeba by zmienić treść ogłoszenia, może na krótsze, bez pisania o schronisku, tylko sam opis charakteru, wiek i tyle, bo jak widać nie ma żadnego odzewu a ogłoszenia ma stale odnawiane i ciągle nowe dorabiam choć nie zawsze pisze na wątku bo to przy okazji ogłaszania innych psiaków może Wiosna mogłabyś napisać jakiś krótszy tekst do ogłoszeń z aktualnymi wieściami o Nesi? sama nie wiem co wymyślać aby było lepiej ale widać przy obecnym tekście nie ma żadnego zainteresowania, może ludzie się od razu zrażają że Nesi się wychowywała w schronie? czy ona nadal nie potrafi zostawać sama w domu? zrobiła jakieś postępy? Quote
Ada-jeje Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dania potwierdzam Twoja wplate 10 zl. na m-c styczen. Jednoczesnie informuje ze Nessi przeszla pod opieke fundacji [FONT=Arial]www.greyanimals.org zalozona przez Wiosne. Od przyszlego miesiaca prosze przelewac pieniazki dla Nessi na Fundacje Wiosny. [/FONT] Quote
diana79 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 a możemy prosić o nr konta ? i mam pytanie jak teraz prowadzić rozliczenia? czy jak do tej pory czy inaczej? Quote
Ada-jeje Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Jestem zdania ze tak jak do tej pory a reszte uzgodnimy z Wiosna, tyle tylko ze potwierdzenia wplat beda juz od Wiosny. nr. KRS juz Wiosna ma ale napewno jeszcze musi zalatwic NIP, Regon i otworzyc fundacyjne konto w banku. To napewno nie potrwa dlugo. Quote
wiosna Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dokładnie - jeszcze czeka mnie kilka formalności, ale jadę zaraz po regon, resztę jeszcze pewnie w tym tyg zdążę, taką mam nadzieję. Jak będzie wszystko gotowe i się z tym ogarnę to oczywiście napiszę. Dziękuję Wam, że jesteście z Nessi! :) Quote
diana79 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 ok dziękujemy za informację :-) Wiosna a co sądzisz o zmianie tekstu do ogłoszeń dla Nesi? Quote
viola005 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 poniewaz rzadko i coraz rzadziej bywam na watkach, bardzo prosze o przyslanie mi na pw nowy nr konta do wplat na Nessi, zebym mogla wplacic deklaracje stala za luty, z gory dziekuje Quote
diana79 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 jak tylko będzie znany nr konta dla Nesi to wyślę wszystkim wpłacającym deklaracje na PW :-) Quote
Recommended Posts