Atrisko Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Piękną Nessunię dziś odwiedzamy i o sunieczce cioteczkom przypominamy,żeby ślicznej nie zostawiały i chociaż wirtualnie odwiedzały... A za "udane załatwienie spraw fundacyjnych" mooocno kciuki trzymam... Quote
Ada-jeje Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [B]Tytuł:[/B] DLA NESSI - AGRABCIA 40,00 PLN Potwierdzam. :multi: Quote
wiosna Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Udało się, w końcu :roll: Trwało to długo, ale jest - na to konto można wpłacać dla Nessi: ING 54 1050 1504 1000 0023 5398 5498 Fundacja Grey Animals Sierosławice 18 46-220 Byczyna KRS: 0000375270 Dla przelewów z zagranicy: IBAN: PL54 1050 1504 1000 0023 5398 5498 Kod BIC Swift INGBPLPW, I pozdrowienia Wam cieplutkie przynoszę od małej księżniczki! :loveu: Quote
diana79 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 kiedy ta mała księżniczka znajdzie domek? ja swoją deklarację za luty wpłaciłam też na konto ProAnimals Quote
Ada-jeje Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='diana79']kiedy ta mała księżniczka znajdzie domek? ja swoją deklarację za luty wpłaciłam też na konto ProAnimals[/QUOTE] Tak potwierdzam Twoja wplate diana 10 zl. Nessi wszystkim wam pieknie dziekuje. :loveu: Quote
viola005 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 ja za luty tez na stare konto placilam, teraz wysle siostrze nowe to juz za marzec pojdzie do Grey Animals ucalowania dla Nessi i jej ekipy Quote
Ada-jeje Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='viola005']ja za luty tez na stare konto placilam, teraz wysle siostrze nowe to juz za marzec pojdzie do Grey Animals ucalowania dla Nessi i jej ekipy[/QUOTE] Tak zgadza sie i na poprzedniej stronie jest potwierdzenie Twojej wplaty. Quote
diana79 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 ja stale odświeżam ogłoszenia Nesi i ponawiam nie ma żadnych telefonów? Quote
Atrisko Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Nie ma szczęścia ta nasza dziewczyna.... przecież jest śliczna, mądra i kochana...czego więcej potrzeba?...domku, domku dla kruszynki! Quote
diana79 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Nesi malutka co tak u Ciebie? pamiętamy o Tobie i stale mamy nadzieję na dom Quote
Atrisko Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 No właśnie...cieplutko się robi więc wypadałoby ruszyć doopkę księżniczko....no już do domku... Wiosennie się zrobi u naszej Wiosny, to dziewczynkę wyprawi ...tylko domek prosimy ...baaardzo!!! Quote
Atrisko Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Oj cichutko tutaj ... cioteczki nie zaglądają, o naszej księżniczce zapominają....w górę ślicznotko... Quote
diana79 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Nesi jak tam sobie radzisz? zrobiła może jakieś postępy? ja dziś wpłaciłam miesięczną deklarację, przypomniało mi się w ostatnim dniu:oops: ktoś może wpłacił za marzec? Quote
Ada-jeje Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Wraz z Nessi zostal przekazany kojec zakupiony dla Nessi, wiec od m-ca marca wplaty ktore bedziecie przelewac, nie dotycza juz splaty kojca. Quote
agrabcia Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ja wpłaciłam swoją deklaracje za marzec, na nowe konto. Oczywiscie bede to robić, aż Nessi znajdzie domek. Trzymam mocno kciuki za naszą ślicznotkę Quote
viola005 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 w tych dniach pojdzie moja deklaracja stala za kwiecien pozdrawiam Wiosne i ekipe Nessi, trzymajcie sie dziewczyny Quote
diana79 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='Ada-jeje']Wraz z Nessi zostal przekazany kojec zakupiony dla Nessi, wiec od m-ca marca wplaty ktore bedziecie przelewac, nie dotycza juz splaty kojca.[/QUOTE] ok więc od miesiąca marca Nesi nie ma długo tylko wpłaty będą rosły :-) Wiosna daj proszę znać czy były wpłaty w marcu i w kwietniu bo ja za marzec nie mam wpłat deklaracji a już jest kwiecień i powinny być następne i daj proszę znać co u Nesi słychać Quote
mania1979 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 są jakieś wieści o Nessi??? moze jakieś nowe zdjęcia...:cool3: chciałabym zobaczyć wiosenną Nessi:lol: Quote
diana79 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 ostatnie wieści od Nesi były bardzo dawno temu :-( możemy prosić o jakieś info 0 Nesi? i mogę prość o podanie wpłat bo muszę uzupełnić wpłaty na pierwszej stronie Quote
diana79 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 brak info o Nesi :-( brak wpłat :-( nie wiem jak mam prowadzić rozliczenia i wątek Quote
wiosna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Przepraszam Was najmocniej, na dogo nie było mnie już od dawna, chociaż już od dawna staram się dotrzeć tu do Was, ciągle cierpię jednak na brak czasu, to już chyba chroniczna choroba.. Dzisiaj jednak w końcu dotarłam, i mam wieści - i to te NAJLEPSZE!! Z ogłoszeń Nessi nie było odzewu żadnego, jakby jakieś fatum, zero telefonów. Aż tu nagle - dom idealny!! Cudowna, cierpliwa rodzina gdzie zawsze ktoś jest w domu, ogrodzenie superszczelne, dom z ogrodem (i Nessi będzie mogła swobodnie się pomiędzy domem i ogrodem poruszać), jeden psiak rezydent, a do tego doświadczenie ze strachliwymi psami.. no cudo, naprawdę!! :) I.. nie chcę jeszcze zapeszyć, ale jest nadzieja, że rodzina zdecyduje się zaadoptować jeszcze Kapselka, z którym Nessi jest niezwykle zżyta - no to już byłby cud, naprawdę. Będę tam po świetach, porobię zdjęcia i Wam pokażę. Cieszę się strasznie, a nawet maleńka mnie zaskoczyła, bo chociaż była trochę wystraszona, to jednak spodziewałam się, że będzie gorzej. Odjechała w aucie trzymana na rękach przez troskliwą, nową panią! Dziękuję Wam ogromnie za obecność przy niej od tak dawna, ogłoszenia, wpłaty, wszystko. Bo wpłaty oczywiście doszły, przepraszam że nie zdążyłam ich tutaj potwierdzić. Marcowe wpłaty: 09.03.2011 + 25,00 Viola005 24.03.2011 + 40,00 Agrabica 31.03.2011 + 10,00 Diana79 To mam zapisane na papierze, nie mogę zalogować się do banku, więc kwietniowe napiszę jak tylko mi się to uda. Quote
diana79 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 no i brak mi słów tylko ryczę ( i to w pracy) :placz::placz::placz: oczywiście ze szczęścia :multi::multi::multi: wogole jestem w szoku :crazyeye:i nie wiem co napisać :evil_lol: Wiola z skąd wziął się taki wspaniały domek :loveu: chyba z nieba spadł Nesi :loveu: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
mania1979 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 to najwspanialszy świąteczny prezent,wspaniale!!!! w domku-swoim domku poczuje co to prawdziwa miłość i otworzy się na pewno jeszcze bardziej!!!!!! a i jak będzie miała przy sobie Kapselka to na pewno będzie pełnia szczęścia!!!!!!!!!!!!! ja chyba w to nie wierzę...:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Nessi dużo szczęścia na nowej drodze życia i dużo miłości !!!! Zasłużyłaś na to maleńka!!!!!!!!!!!!!!!! oj zakręciła się łezka w oku...z radości Quote
Recommended Posts