Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękną Nessunię dziś odwiedzamy i o sunieczce cioteczkom przypominamy,żeby ślicznej nie zostawiały i chociaż wirtualnie odwiedzały...
A za "udane załatwienie spraw fundacyjnych" mooocno kciuki trzymam...

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Udało się, w końcu :roll: Trwało to długo, ale jest - na to konto można wpłacać dla Nessi:
ING 54 1050 1504 1000 0023 5398 5498
Fundacja Grey Animals
Sierosławice 18
46-220 Byczyna
KRS: 0000375270

Dla przelewów z zagranicy:
IBAN: PL54 1050 1504 1000 0023 5398 5498
Kod BIC Swift INGBPLPW,

I pozdrowienia Wam cieplutkie przynoszę od małej księżniczki! :loveu:

Posted

[quote name='diana79']kiedy ta mała księżniczka znajdzie domek?

ja swoją deklarację za luty wpłaciłam też na konto ProAnimals[/QUOTE]
Tak potwierdzam Twoja wplate diana 10 zl. Nessi wszystkim wam pieknie dziekuje. :loveu:

Posted

[quote name='viola005']ja za luty tez na stare konto placilam, teraz wysle siostrze nowe to juz za marzec pojdzie do Grey Animals

ucalowania dla Nessi i jej ekipy[/QUOTE]
Tak zgadza sie i na poprzedniej stronie jest potwierdzenie Twojej wplaty.

Posted

No właśnie...cieplutko się robi więc wypadałoby ruszyć doopkę księżniczko....no już do domku...
Wiosennie się zrobi u naszej Wiosny, to dziewczynkę wyprawi ...tylko domek prosimy ...baaardzo!!!

Posted

Nesi jak tam sobie radzisz?

zrobiła może jakieś postępy?

ja dziś wpłaciłam miesięczną deklarację, przypomniało mi się w ostatnim dniu:oops:
ktoś może wpłacił za marzec?

Posted

[quote name='Ada-jeje']Wraz z Nessi zostal przekazany kojec zakupiony dla Nessi, wiec od m-ca marca wplaty ktore bedziecie przelewac, nie dotycza juz splaty kojca.[/QUOTE]

ok więc od miesiąca marca Nesi nie ma długo tylko wpłaty będą rosły :-)

Wiosna daj proszę znać czy były wpłaty w marcu i w kwietniu bo ja za marzec nie mam wpłat deklaracji a już jest kwiecień i powinny być następne

i daj proszę znać co u Nesi słychać

Posted

ostatnie wieści od Nesi były bardzo dawno temu :-(
możemy prosić o jakieś info 0 Nesi? i mogę prość o podanie wpłat bo muszę uzupełnić wpłaty na pierwszej stronie

Posted

Przepraszam Was najmocniej, na dogo nie było mnie już od dawna, chociaż już od dawna staram się dotrzeć tu do Was, ciągle cierpię jednak na brak czasu, to już chyba chroniczna choroba..
Dzisiaj jednak w końcu dotarłam, i mam wieści - i to te NAJLEPSZE!!
Z ogłoszeń Nessi nie było odzewu żadnego, jakby jakieś fatum, zero telefonów. Aż tu nagle - dom idealny!! Cudowna, cierpliwa rodzina gdzie zawsze ktoś jest w domu, ogrodzenie superszczelne, dom z ogrodem (i Nessi będzie mogła swobodnie się pomiędzy domem i ogrodem poruszać), jeden psiak rezydent, a do tego doświadczenie ze strachliwymi psami.. no cudo, naprawdę!! :) I.. nie chcę jeszcze zapeszyć, ale jest nadzieja, że rodzina zdecyduje się zaadoptować jeszcze Kapselka, z którym Nessi jest niezwykle zżyta - no to już byłby cud, naprawdę.

Będę tam po świetach, porobię zdjęcia i Wam pokażę. Cieszę się strasznie, a nawet maleńka mnie zaskoczyła, bo chociaż była trochę wystraszona, to jednak spodziewałam się, że będzie gorzej. Odjechała w aucie trzymana na rękach przez troskliwą, nową panią!

Dziękuję Wam ogromnie za obecność przy niej od tak dawna, ogłoszenia, wpłaty, wszystko. Bo wpłaty oczywiście doszły, przepraszam że nie zdążyłam ich tutaj potwierdzić.
Marcowe wpłaty:
09.03.2011 + 25,00 Viola005
24.03.2011 + 40,00 Agrabica
31.03.2011 + 10,00 Diana79
To mam zapisane na papierze, nie mogę zalogować się do banku, więc kwietniowe napiszę jak tylko mi się to uda.

Posted

no i brak mi słów tylko ryczę ( i to w pracy) :placz::placz::placz:

oczywiście ze szczęścia :multi::multi::multi:
wogole jestem w szoku :crazyeye:i nie wiem co napisać :evil_lol:

Wiola z skąd wziął się taki wspaniały domek :loveu: chyba z nieba spadł Nesi :loveu:

:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

to najwspanialszy świąteczny prezent,wspaniale!!!! w domku-swoim domku poczuje co to prawdziwa miłość i otworzy się na pewno jeszcze bardziej!!!!!! a i jak będzie miała przy sobie Kapselka to na pewno będzie pełnia szczęścia!!!!!!!!!!!!! ja chyba w to nie wierzę...:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Nessi dużo szczęścia na nowej drodze życia i dużo miłości !!!! Zasłużyłaś na to maleńka!!!!!!!!!!!!!!!!

oj zakręciła się łezka w oku...z radości