kizimizi Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 jak tam nasz pogromca królików sie miewa? Quote
Klauzunka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 o żesz [B]Kizia[/B] aleś wymyśliła :angryy: Quote
kizimizi Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='Klauzunka']o żesz [B]Kizia[/B] aleś wymyśliła :angryy:[/QUOTE] heh wymyśliłam od razu?! Pozyjemy zobaczymy. Zobaczymy też czy królik pozyje ... :D - sorki ja mam z natury taki czarny humor ;) Quote
kora78 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 kizi, to byla niespodzianka!!! powiem tylko, ze ktos mysli intensywnie nad Rufim :) musicie trzymac kciuki. koniec. Quote
kizimizi Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='kora78']kizi, to byla niespodzianka!!! powiem tylko, ze ktos mysli intensywnie nad Rufim :) musicie trzymac kciuki. koniec.[/QUOTE] no przeciez sie nie wygadalam. Same rozwazalyscie kilka postow wczesniej czy zje krolika wiec ja tak w tamtym temacie Quote
kora78 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 a rzeczywiscie. ale i tak wyskoczylas teraz z tym, jak sliwka z kompotu :D Quote
kizimizi Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='kora78']a rzeczywiscie. ale i tak wyskoczylas teraz z tym, jak sliwka z kompotu :D[/QUOTE] dawaj na 3 edytujemy -tylko klauzunka wie poki co ale ja sie przekabaci zeby nic nie gadala, moze smakolykiem jakimś ;) 1, 2 , 3 Quote
kora78 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 eeee niech juz bedzie. ja tam lubie jasnosc na watkach. tyle, co napisalam starczy, wiecej pisac nic juz nie bede. moze doping kibicow Rufiego, pania zmobilizuje :) w pozytywnym dla nas kierunku :) Quote
Klauzunka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 za psiego dropsa to ja pary z ust nie puszczę :) Quote
kora78 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Klauzunka']za psiego dropsa to ja pary z ust nie puszczę :)[/QUOTE] heheheh dobre :) dobrze wiedziec a jakie smaki preferujesz? a ja 2 dni temu odkrylam koncowke Rufiowego royala, ktore bylo smakolykiem, nagroda... tak raz schowalam na pozniej, ze sama nie moglam znalezc tyle czasu... wiecie gdzie? kolo chlebaka ;D ma sie ta spostrzegawczosc, co? heh Quote
Klauzunka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [QUOTE]a ja 2 dni temu odkrylam koncowke Rufiowego royala, ktore bylo smakolykiem, nagroda... tak raz schowalam na pozniej, ze sama nie moglam znalezc tyle czasu... wiecie gdzie? kolo chlebaka ;D ma sie ta spostrzegawczosc, co? heh [/QUOTE] już ja Ci tam akurat nie wierzę, pewnie jak Cię przebadać wariografem to się wyda, że sama miałaś chetkę na nie :) Takie chrupiące, mniam, mniam :) Quote
kora78 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 zobacz, ze akurat kolo chlebaka to ukrylam ;) ale coz, teraz to czeka na Ciebie, jako smakolyk w nagrode za przyjazd do nas ;P Quote
kora78 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dogo, czy sadzisz, ze Rufi jest wiekszy, niz briard? ile wzrostu ma Twoj briard? Quote
holmina Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ktosiu!!!!!!weż Rufiego ,bo to fajny pies!!!!!! Quote
Jota67 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jej Rufik- już mnie pięści bolą od ściskania za ciebie! Quote
Onaa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Mój briard ma ok. 65cm w kłębie i waży ok.45kg. Quote
kora78 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='holmina']i???????????co??Rufik juz w domu?[/QUOTE] no co Ty, nie ma tak szybko ;) jak bedzie cos wiadomo to napisze, jak juz bedzie pewnosc. [B] poki co czekamy na fotki i relacje od ZuziM[/B] Quote
kora78 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 oj nie, nie bylo juz potrzeby. Gabrys sam ozdrowial :) a mne w sumie wczoraj mocne przeziebienie zlapalo i tez bym nie jechala, jakby byla potrzeba. leze w lozku caly dzien sobie to Twoj briard o 2 razy ciezszy prawie od Rufiego. ale w klebie chyba tyle samo maja. Quote
holmina Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ach ja juz sie nie moge doczekac dobrych wiesci o Rufim i czaruje tu jak moge!!!abrakadabra Quote
Onaa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 To dobrze że Twój Mały zdrowy :). Ale szkoda że nie będziesz w moim mieście , już się szykowałam na spotkanie! Quote
kora78 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 tadammmmmmmm [url]http://www.dogomania.pl/threads/217365-szukam-na-wizyte-przedadopcyjna-Tarchomin-nowy-Dwor?p=17954848#post17954848[/url] :multi: :laola::laola: Quote
Recommended Posts