Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klauzunka']o żesz [B]Kizia[/B] aleś wymyśliła :angryy:[/QUOTE]

heh wymyśliłam od razu?! Pozyjemy zobaczymy.
Zobaczymy też czy królik pozyje ... :D
- sorki ja mam z natury taki czarny humor ;)

Posted

[quote name='kora78']kizi, to byla niespodzianka!!!

powiem tylko, ze ktos mysli intensywnie nad Rufim :) musicie trzymac kciuki. koniec.[/QUOTE]

no przeciez sie nie wygadalam.
Same rozwazalyscie kilka postow wczesniej czy zje krolika wiec ja tak w tamtym temacie

Posted

[quote name='kora78']a rzeczywiscie. ale i tak wyskoczylas teraz z tym, jak sliwka z kompotu :D[/QUOTE]

dawaj na 3 edytujemy -tylko klauzunka wie poki co ale ja sie przekabaci zeby nic nie gadala, moze smakolykiem jakimś ;)
1, 2 , 3

Posted

eeee niech juz bedzie. ja tam lubie jasnosc na watkach. tyle, co napisalam starczy, wiecej pisac nic juz nie bede.

moze doping kibicow Rufiego, pania zmobilizuje :) w pozytywnym dla nas kierunku :)

Posted

[quote name='Klauzunka']za psiego dropsa to ja pary z ust nie puszczę :)[/QUOTE]

heheheh dobre :) dobrze wiedziec
a jakie smaki preferujesz?

a ja 2 dni temu odkrylam koncowke Rufiowego royala, ktore bylo smakolykiem, nagroda... tak raz schowalam na pozniej, ze sama nie moglam znalezc tyle czasu...
wiecie gdzie? kolo chlebaka ;D ma sie ta spostrzegawczosc, co? heh

Posted

[QUOTE]a ja 2 dni temu odkrylam koncowke Rufiowego royala, ktore bylo smakolykiem, nagroda... tak raz schowalam na pozniej, ze sama nie moglam znalezc tyle czasu...
wiecie gdzie? kolo chlebaka ;D ma sie ta spostrzegawczosc, co? heh [/QUOTE]

już ja Ci tam akurat nie wierzę, pewnie jak Cię przebadać wariografem to się wyda, że sama miałaś chetkę na nie :) Takie chrupiące, mniam, mniam :)

Posted

[quote name='holmina']i???????????co??Rufik juz w domu?[/QUOTE]

no co Ty, nie ma tak szybko ;) jak bedzie cos wiadomo to napisze, jak juz bedzie pewnosc.

[B] poki co czekamy na fotki i relacje od ZuziM[/B]

Posted

oj nie, nie bylo juz potrzeby. Gabrys sam ozdrowial :) a mne w sumie wczoraj mocne przeziebienie zlapalo i tez bym nie jechala, jakby byla potrzeba. leze w lozku caly dzien sobie

to Twoj briard o 2 razy ciezszy prawie od Rufiego. ale w klebie chyba tyle samo maja.