Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyzełek,robi wielkie wrazenie ,jest wesoły i kofa bardzo pancia ktory sie nimi opiekuje w Azylu,mimo operacji(jak juz wspominalam wczesniej)swietnie sobie radzi z chodzeniem.Mimo iz jest psiakiem duzym ,nie czuje sie respektu przed nim,jest bardzo ,ale to bardzo spragniony mizania:loveu:

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Azyl_Zory WebAdminWidać jak psiak się nie poddaje!! Mając prawą łapke po operacji podaje chętnie namiętnie lewą:-D:-D

Psiulek sie nie podda ,on wyczuwa ,ze jest walka o nowy domek dla niego;) ,a jak by nie było ktos w Azylu bardzo dba o niego:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
Może damy mu na imię Ignacy? Ignaś....

I inne psy beda za nim wolaly " Ignacy, Pankracy, Serwacy" On sie ze wstydu pod ziemie zapadnie :evil_lol:
Ja do tej pory na calej dogo nie spotkalam naszego starego, polskiego Azorka. Moze Azorek?

Posted

Podrzucam :) Igor moze ;) Baster, Berg, Prince, Deresz, Makbet, może Hamlecik ( a się zapędziłam - miałam ostanio na polaku Szekspira ) ?

Posted

Febra napisał(a):
Podrzucam :) Igor moze ;) Baster, Berg, Prince, Deresz, Makbet, może Hamlecik ( a się zapędziłam - miałam ostanio na polaku Szekspira ) ?

IGOR!!!!! jest super;)

Posted

a mi pasuje Baster,moze dlatego ze Boston -nasz boksio juz znalazł domek u Anke,Bazyli -połamaniec jest po operacji i jest na bardzo dobrej tymczasowce,wiec moze Baster ?

Posted

Marmar, a co sie Tobie tak B -arani, sa jeszcze inne litery w alfabecie:evil_lol: Prosze nie Baster, kojarzy mi sie z tym z Myslowic, a nieprzyjemny chlopak ma los. Moze cos weselszego np, Kropolek, tyle ma kropek i plamek?

Posted

pajuniaMarmar, a co sie Tobie tak B -arani, sa jeszcze inne litery w alfabecie:evil_lol: Prosze nie Baster, kojarzy mi sie z tym z Myslowic, a nieprzyjemny chlopak ma los. Moze cos weselszego np, Kropolek, tyle ma kropek i plamek?

Pajuniu Ty masz racje z Basterkiem,a co mi sie B-arani?hm pewnie przez te grype całkiem zbaraniałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: