marmar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Wyzełek,robi wielkie wrazenie ,jest wesoły i kofa bardzo pancia ktory sie nimi opiekuje w Azylu,mimo operacji(jak juz wspominalam wczesniej)swietnie sobie radzi z chodzeniem.Mimo iz jest psiakiem duzym ,nie czuje sie respektu przed nim,jest bardzo ,ale to bardzo spragniony mizania:loveu: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Tak to jusz bywa z wyżłami:)Jest bardzo opiekuńczy zadbany i cierpliwy.Cierpliwie czeka na nowy domek;) Quote
marmar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 oj tak jest przeuroczy i kofany ,pewnie szybko domek mu znajdziemy,trzymam za domek kciuki mocno Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Widać jak psiak się nie poddaje!! Mając prawą łapke po operacji podaje chętnie namiętnie lewą:D:D Quote
marmar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Azyl_Zory WebAdminWidać jak psiak się nie poddaje!! Mając prawą łapke po operacji podaje chętnie namiętnie lewą:-D:-D Psiulek sie nie podda ,on wyczuwa ,ze jest walka o nowy domek dla niego;) ,a jak by nie było ktos w Azylu bardzo dba o niego:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
tanitka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Jest na prawdę piękny:loveu: :loveu: - szukamy domu kochany wyżełku!!! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Piękne psisko !! Dzięki Mikunia za foto. Quote
marmar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Oj wielkie ,wielkie,wielkie dzieki za foto Mikunia:loveu: :loveu: :loveu: . Moze damy naszemu wyżełkowi jakies imie?Chyba tyle nalezy mu sie od nas;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Może damy mu na imię Ignacy? Ignaś.... Quote
pajunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alfa i Zuzia napisał(a):Może damy mu na imię Ignacy? Ignaś.... I inne psy beda za nim wolaly " Ignacy, Pankracy, Serwacy" On sie ze wstydu pod ziemie zapadnie :evil_lol: Ja do tej pory na calej dogo nie spotkalam naszego starego, polskiego Azorka. Moze Azorek? Quote
marmar Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Kwarantanna sie konczy ,wiec domek bardzo milo widziany Quote
tanitka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 ja bym go wrzuciał na allegro tylko poprosze o nr tel który moge podać. Quote
Febra Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Podrzucam :) Igor moze ;) Baster, Berg, Prince, Deresz, Makbet, może Hamlecik ( a się zapędziłam - miałam ostanio na polaku Szekspira ) ? Quote
tanitka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 a mi do niego pasuje Jeko [Dżeko], Boy, Borys.....:lol: Quote
anilla Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Febra napisał(a):Podrzucam :) Igor moze ;) Baster, Berg, Prince, Deresz, Makbet, może Hamlecik ( a się zapędziłam - miałam ostanio na polaku Szekspira ) ? IGOR!!!!! jest super;) Quote
marmar Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 a mi pasuje Baster,moze dlatego ze Boston -nasz boksio juz znalazł domek u Anke,Bazyli -połamaniec jest po operacji i jest na bardzo dobrej tymczasowce,wiec moze Baster ? Quote
pajunia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Marmar, a co sie Tobie tak B -arani, sa jeszcze inne litery w alfabecie:evil_lol: Prosze nie Baster, kojarzy mi sie z tym z Myslowic, a nieprzyjemny chlopak ma los. Moze cos weselszego np, Kropolek, tyle ma kropek i plamek? Quote
marmar Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 pajuniaMarmar, a co sie Tobie tak B -arani, sa jeszcze inne litery w alfabecie:evil_lol: Prosze nie Baster, kojarzy mi sie z tym z Myslowic, a nieprzyjemny chlopak ma los. Moze cos weselszego np, Kropolek, tyle ma kropek i plamek? Pajuniu Ty masz racje z Basterkiem,a co mi sie B-arani?hm pewnie przez te grype całkiem zbaraniałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marmar Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Wyżełkowi konczy sie kwarantanna 25 ,licze ze w przyszłym tygodniu trafi do nowego domku Quote
Recommended Posts