Katcherine Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 eurotunelem nie jechalam . na watku anglia: oto link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=535&page=187 sa osoby ktore napewno pomoga pozdrwiam Kaska Quote
amstel Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 JA I AMSTEL WLASNIE WYBIERAMY SIE DO IRLANDII JUTRO CZEKA NAS DUUUUZA DLUUUGA PODROZ....OBAWIAM SIE TYLKO CO Z NASZYM PASZPORTEM , TE GODZINY MNIE ZABIJA CZY TO MA BYC PRZED WJAZDEM NA PROM CZY PRZED WJAZDEM DO IRLANDII? W kazdym razie juz w poniedzialek moj psiako obasiusia piekna zielona wyspe hurrraaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 amstel napisał(a):JA I AMSTEL WLASNIE WYBIERAMY SIE DO IRLANDII JUTRO CZEKA NAS DUUUUZA DLUUUGA PODROZ....OBAWIAM SIE TYLKO CO Z NASZYM PASZPORTEM , TE GODZINY MNIE ZABIJA CZY TO MA BYC PRZED WJAZDEM NA PROM CZY PRZED WJAZDEM DO IRLANDII? W kazdym razie juz w poniedzialek moj psiako obasiusia piekna zielona wyspe hurrraaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ależ się Amstelkowi trafił wspaniały dom! A może zabierzecie mnie ze sobą? :razz: Quote
anilla Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):ależ się Amstelkowi trafił wspaniały dom! A może zabierzecie mnie ze sobą? :razz: i mnie i mnie bo pogłębia mi się alergia na kaczki :placz: powodzenia i dużo szcześcia w tym pięknym kraju (moje marzenie....) Quote
Katcherine Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :diabloti: mam nadzieje ze Amstel wpisala poprawnie godziny...bo w sumie juz powinni jak sie domyslam dojezdzac do granicy.:razz: Czekamy na relacje Quote
lizka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ooo, długo nie było mnie u Amstelka a tu takie wieści :lol: Czekamy z bratem-Boryskiem na relacje z podrozy :cool3: Quote
amstel Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Witamy , cala nasza rodzina ( ja , moja polowka i nasz piesio) na wyspie juz od kilku dni. zdam relacje zdjeciowa , jak tylko podlacze internet w domu , narazie korzystam z lask kafejek internetowych. :) Podroz przebiegla prawie bezbroblemowo , moj Amstello mnie mile zaskoczyl w samochodzie przespal cala podroz jak dzieciatko . co do godzin w paszporcie , jakos zaspecjalnie uwagi na to u mnie nie zwrocili , interesowala ich tylko kolejnosc wszystkich czynnosci i numer czipa amstelka.:loveu: Za to prom , i warunki przewozu psa to makabra , jak to zobaczylam to az sie poplakalam . Jedyny renomowany przez irlandzkie wladze przewoznik a taka kupa ( przepraszam za wyrazenie ale az do tej pory mna trzepie ) , metalowa klatka , przy samochodach , smrod , zimno...szkoda slow. dalam mu koc , i schodzilam co chwila , Biedny psiak przezyl traume ( biorac pod uwage ze jednak zza krat go wyciagnelam) . Na fdodatek zlego prom mial opoznienie 12 godzin i ani slowa przepraszam nikt nie uslyszal . takze sam prom to jakies 29 godzin. :angryy: :angryy: :angryy: ale.......amstelek wkoncu ma duuuzy ogrod na ktorym moze biegac do woli , calymi dniami ( moze schudnie bo podczas 2 miesiecy u "babci" przybralo sie mu 3,2 kilograma...teraz czeka go odchudzanie ;) ) i najwazniejsze ze jezt z nami, jest jeszce jedno----musze go nauczyc szczekac po irlandzku hahahaha:eviltong: Alfa, Anilla zapraszam lozek u mnie pod dostatkiem :) takze dziekuje cioteczki za trzymanie kciukow, Katcherine tobie to sie nalezy buziak olbrzym. Hau od amstelka( powiedzmy ze po irlandzku....a propos kaczek , amstelek pieknie je pogania :multi: - swoj chlop wie na co chlapac zebiskami :lol: ) Quote
Katcherine Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :multi: OOO jak super:) ps. :oops: :crazyeye: a za co Ten buziak? Powodzenia na zielonej wyspie:) ja juz niedlugo...z dwoma polskimi psiakami:diabloti: Quote
tanitka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ale te nasze wyżły się rozjeżdżaja po świecie:lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Najważniejsze że już jesteście w komplecie! Amstel już tyle przeszedł że dla niego prom z pańcią to była pestka;) Nawet myślałam ostatnio nad wyjazdem do Irlandii do pracy w stadninie ale potem znalazłam pewien artykuł na ten temat w magazynie Volta i nieco mnie zmroziło... amstel napisał(a): Alfa, Anilla zapraszam lozek u mnie pod dostatkiem :) Anilla, jedziemy?!!! :cool3: Quote
anilla Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 amstel napisał(a):a propos kaczek , amstelek pieknie je pogania :multi: - swoj chlop wie na co chlapac zebiskami :lol: swój chłop ;) Quote
anilla Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a): Anilla, jedziemy?!!! :cool3: już się pakuję ;) a tak na serio kiedyś tam pojade na pewno bo w końcu po to są marzenia żeby je spełniać... Quote
amstel Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 tak , tak marzenia zawsze musza sie spelniac...czego wszystkim wam zycze.............. Katcherine ten buziak...............za ciagla obecnosc na watku amstela , i popmocy :) wszystkim ciotkom naleza sie buziaki wielkie , jestem taka szczesliwa ze szok :loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 amstel napisał(a): jestem taka szczesliwa ze szok :loveu: przynajmniej Ty jesteś szczęśliwa :p Quote
Recommended Posts