mamanabank Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Śniło mi się dzisiaj, że pada śnieg, no to na przekór snom :-) [video=youtube;Z_tk-AhlA1o]http://www.youtube.com/watch?v=Z_tk-AhlA1o[/video] Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 To musiał być na pewno koszmar!!! Quote
mamanabank Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Nie, nie. Pięknie padał ten śnieg, bajkowo, białe duże płatki. Zapłaciłam przelewem 22,50zł na konto lecznicy za odrobaczenie Ninki. Quote
Marycha35 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Vivaldi pycha:):):) Ładny sen, ładna psyche;) Quote
mamanabank Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 (edited) Melduję, że zapłaciłam za DT dla Ninki na marzec. edit. I dotarła marcowa deklaracja od Karasy. Bardzo dziękujemy! Edited March 2, 2012 by mamanabank Quote
Figafiga Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Uwielbiam wiosnę Vivaldiego ehh.......jeszcze jakie piękne imię nosi... Quote
Marycha35 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Wujciu jak było w Wa-wie, krzyczałeś już???? :) I oczywiście trawu, trawu:):):) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 było świetnie, krzyczałem, gwizdałem, śpiewałem. Wieczorem jak kładłem się spać to jeszcze mi gwizdało w uszach :) następny strajk jest 31 marca i też się wybieramy...tym razem zabieramy nasze psiaki...... Quote
Marycha35 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Supero Wujciu:):):) Może się zawstydzą obrzydliwi oprawcy!!!! Tyle tych bidek tam zginęło i to w takich warunkach, przeraża mnie to! Quote
willma Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 dzisiejsze łapanie promieni słońca z Bojcią i relaks z Fionką po spacerku... Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Marycha35']Supero Wujciu:):):) Może się zawstydzą obrzydliwi oprawcy!!!! Tyle tych bidek tam zginęło i to w takich warunkach, przeraża mnie to! [quote name='willma'] i relaks z Fionką po spacerku... a mnie przeraża to że jak patrze teraz na takie zdjęcia to tylko z jednym mi się kojarzą. Takie tragedie wywierają bardzo duży wpływ na psychikę człowieka :( Willma, zdjęcia cacuchne :) :) :) Quote
Marycha35 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jesssu, Wujciu, miałam niestety takie samo skojarzenie, aż zamarłam! Myślałam, że coś się u Sylwiaska tfu tfu tfu stało. Cholera, co znaczy jednak nieświadomość... Quote
sylwiaso Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 One wczoraj po dwóch spacerkach padły,aż sama wyleciałam przed dom,bo myślałam,że coś się stało!!!!!!!!!!!! Quote
Figafiga Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Żeby tak moje psy padały ze zmęczenia. Moje są niewyżyte!!! Quote
mamanabank Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Figafiga']Żeby tak moje psy padały ze zmęczenia. Moje są niewyżyte!!! Twoje są młode i aktywne, ale skoro Fiona tak padła, to znaczy, że Nina się przeforsowała, mam nadzieję, że lekko. Sylwia, uważaj na Ninkę. Zamówiłam dla Niny obrożę kiltix za 46,99zł i tyle odejmuję ze skarbonki. http://allegro.pl/obroza-kiltix-48-cm-pchly-kleszcze-pies-bayer-7mcy-i2175526522.html I poprosiłam Sylwię o zakup kropli na już, zanim obroża dojdzie. Pani Wet. sygnalizuje, że sezon kleszczowy się zaczął. Quote
Figafiga Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 No właśnie masz rację, trzeba uważać na takie wielkie eskapady ze starszymi psami, stawy najważniejsze!!!! Quote
Romka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Jak psy są wybiegane to tak właśnie odpoczywają,obserwuję to niemal co tydzień po spacerach u UMilki. Quote
Figafiga Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Romka napisał(a):Jak psy są wybiegane to tak właśnie odpoczywają,obserwuję to niemal co tydzień po spacerach u UMilki. A mam pytanie, jeśli podczas takiego spaceru z Tobą Nince np. coś się stanie z łapką, to kto zapłaci za leczenie, jak zaatakuje ją okoliczny pies?? Quote
Romka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Figafiga napisał(a):A mam pytanie, jeśli podczas takiego spaceru z Tobą Nince np. coś się stanie z łapką, to kto zapłaci za leczenie, jak zaatakuje ją okoliczny pies?? A co będzie jak wylądują kosmici i zabiorą Ninkę?Figa,zostawiam Cię z tymi pytaniami... Quote
Figafiga Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ataku kosmitów nie przewidzę, ale jako osoba współodpowiedzialna za psa mogę przewidzieć rzeczy, o których wyżej napisałam. EOT Quote
Recommended Posts