Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Supero Wujciu:):):) Może się zawstydzą obrzydliwi oprawcy!!!! Tyle tych bidek tam zginęło i to w takich warunkach, przeraża mnie to!

[quote name='willma']

i relaks z Fionką po spacerku...

a mnie przeraża to że jak patrze teraz na takie zdjęcia to tylko z jednym mi się kojarzą. Takie tragedie wywierają bardzo duży wpływ na psychikę człowieka :(

Willma, zdjęcia cacuchne :) :) :)

Posted

Jesssu, Wujciu, miałam niestety takie samo skojarzenie, aż zamarłam! Myślałam, że coś się u Sylwiaska tfu tfu tfu stało. Cholera, co znaczy jednak nieświadomość...

Posted

[quote name='Figafiga']Żeby tak moje psy padały ze zmęczenia. Moje są niewyżyte!!!

Twoje są młode i aktywne, ale skoro Fiona tak padła, to znaczy, że Nina się przeforsowała, mam nadzieję, że lekko. Sylwia, uważaj na Ninkę.

Zamówiłam dla Niny obrożę kiltix za 46,99zł i tyle odejmuję ze skarbonki.
http://allegro.pl/obroza-kiltix-48-cm-pchly-kleszcze-pies-bayer-7mcy-i2175526522.html

I poprosiłam Sylwię o zakup kropli na już, zanim obroża dojdzie. Pani Wet. sygnalizuje, że sezon kleszczowy się zaczął.

Posted

Romka napisał(a):
Jak psy są wybiegane to tak właśnie odpoczywają,obserwuję to niemal co tydzień po spacerach u UMilki.

A mam pytanie, jeśli podczas takiego spaceru z Tobą Nince np. coś się stanie z łapką, to kto zapłaci za leczenie, jak zaatakuje ją okoliczny pies??

Posted

Figafiga napisał(a):
A mam pytanie, jeśli podczas takiego spaceru z Tobą Nince np. coś się stanie z łapką, to kto zapłaci za leczenie, jak zaatakuje ją okoliczny pies??

A co będzie jak wylądują kosmici i zabiorą Ninkę?Figa,zostawiam Cię z tymi pytaniami...