Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='EveL']Po prostu musisz wpisać oddział do którego należysz ty lub twój rodzic.[/quote]

aha, bo ja będę miał wypożyczoną sunię ;) to muszę poczekać na odp tej pani co mi ją użycza co mam wpisać :) dzięki za pomoc ;)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5']aha, bo ja będę miał wypożyczoną sunię ;) to muszę poczekać na odp tej pani co mi ją użycza co mam wpisać :) dzięki za pomoc ;)[/quote]
:crazyeye:
Skąd ona ma wiedzieć do jakiego oddziału należysz :evil_lol:

Posted

[quote name='EveL']:crazyeye:
Skąd ona ma wiedzieć do jakiego oddziału należysz :evil_lol:[/quote]

ja nie należę do żadnego...:roll:

Posted

[quote name='matusz5']ja nie należę do żadnego...:roll:[/quote]
Według nowego regulaminu powinieneś
Ale nikt tego nie sprawdza, znajdź sobie kogoś kto cię "przygarnie" ;)

Posted

[quote name='EveL']Według nowego regulaminu powinieneś
Ale nikt tego nie sprawdza, znajdź sobie kogoś kto cię "przygarnie" ;)[/quote]

no przygarnie mnie ktoś, przygarnie ;)

Posted

Ja się chcę przygotować do Kielc...to byłby mój debiut. Jest więc ktoś, kto mógłby mi "pożyczyć" numerek że "należę" do tego czy owego oddziału? :lol: Ale Nie teraz, bo to jeszcze kupe czasu mam...:lol:

Guest Reyes
Posted

[quote name='marymek']Masz na myśli to kto jest w oddziale będzińskim, czy kto na MP idzie?[/quote]
Kto jest na wystawie :]

Posted

[quote name='Codik&Toffik']A kto będzie w Sopocie? No i kto będzie na JH:cool3: ?[/quote]

Ja będę w Sopocie na JH ;) Mój debiut :p

Guest Reyes
Posted

[quote name='flashka-g']Ja i w Będzinie i Sopocie;) ale Senior handling nie ma:-([/quote]
Idź na juniora i tak nikt tego nie sprawdza :evil_lol:

Posted

[quote name='Codik&Toffik']A kto będzie w Sopocie? No i kto będzie na JH:cool3: ?[/quote]

Ja będę :razz: W grupie młodszej - niestety ostatni rok:placz: A Ty w jakiej gr.??

Pozdr

Posted

[quote name='Clover']Ja będę :D W starszej oczywiście. Z tym czarnym diabełkiem co w Szczecinie:lol:[/quote]

ja też w starszej ;) no to się poznamy ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...