fona Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 poprosxze o adres na pw - wysle kilka obroży Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='fona']poprosxze o adres na pw - wysle kilka obroży[/QUOTE] Juz wyslalam na PW . Bardzo dziekujemy za pomoc:loveu: Quote
Poker Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 15 kg karmy light na Kravecie opłacone przez Lucynę i przeze mnie , podłam adres do Lęborka. Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Super, ja teraz offuje gdzie sie da. Potrzeba wiecej cioteczek i wujaszkow na watku . Quote
Szarotka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ingrid zostawila gdzies link. Ale marmolada. :(:( Quote
Szarotka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Licytuje na bazarku smycz i obroze to moge przeslac jak sie bazarek skonczy. Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Szarotka , WIEKLIE DZIEKI za przybycie. Jak widzisz to tutaj totalny Horror.:shake: Wszystko sie przyda. Quote
Szarotka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Zalicytowalam jeszcze jedna smycz i 3 obroze. Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='Szarotka']Zalicytowalam jeszcze jedna smycz i 3 obroze.[/QUOTE] Jestes CUDOWNA:loveu: Quote
Szarotka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dwie rzeczy za jednym zamachem. Pies na ktorego zbieraja skorzysta i tu pieski dostana. Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='Szarotka']Dwie rzeczy za jednym zamachem. Pies na ktorego zbieraja skorzysta i tu pieski dostana.[/QUOTE] Bardzo madrze :) Offuje dalej :) Quote
Szarotka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 No kto da cos jeszcze. Kazda rzecz sie przyda. Ilosci kotow i psow czekaja na pomoc. :(:( Quote
Selenga Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 banerek - może się przyda no może 2 banerki :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/180462-OsiAE-gneliA-my-juA-punkt-krytyczny-Potrzebna-KAA-DA-Twoja-pomoc"][IMG]http://dogo.egonet.pl/banery/lebork.jpg[/IMG] [/URL][URL="http://www.dogomania.pl/threads/180462-OsiAE-gneliA-my-juA-punkt-krytyczny-Potrzebna-KAA-DA-Twoja-pomoc"][IMG]http://dogo.egonet.pl/banery/lebork2.jpg[/IMG][/URL][URL="http://www.dogomania.pl/threads/180462-OsiAE-gneliA-my-juA-punkt-krytyczny-Potrzebna-KAA-DA-Twoja-pomoc"] [/URL] Quote
mmlasowice Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ja w tej chwili "ćwiczę" ogłaszanie psów w Dzienniku Zachodnim w formie fotoofert. Trzeba nieraz jechac bardzo daleko z psem - po to , by wreszcie trafił do dobrych ludzi. Spróbujcie w waszym rejonie - zasięg jest bardzo duży. U nas na Śląsku też trudno znaleźć tych właściwych ludzi. Musimy sami do Nich wyjść z ofertą. Przeładowana psami , nie miałam wyjścia. Dziennik Zachodni pomógł mi. Wyadoptowałam również suczkę ,która przez rok szukała domu!!! Quote
Selenga Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 poproszę adres na PW - mam jakieś smycze i obroże to wyślę (robota Taks i nieużywane w większości :) ) Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='Selenga']poproszę adres na PW - mam jakieś smycze i obroże to wyślę (robota Taks i nieużywane w większości :) )[/QUOTE] Juz wyslalam na PW. Bardzo dziekujemy za obecnosc na watku ,banerek , smycze i obroze :) :) :) Quote
Bjuta Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dziękuję bardzo za zaproszenie na wątek! Przeczytam go później, ale na 100% Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='Bjuta']Dziękuję bardzo za zaproszenie na wątek! Przeczytam go później, ale na 100%[/QUOTE] Bjutko, dziekuje za przybycie :) :) :) Quote
pinkmoon Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Jesteście wielkie! :) Rozumiem że ja już adresu nie muszę nikomu wysyłać bo Ingrid podała, tak? Pewnie dzisiaj wieczorem Fiks wklei zdjęcia - dziewczyny miały dzisiaj jechać ogarnąć kolejny zapsiony parking gdzie też cudeńka czekają... Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='pinkmoon']Jesteście wielkie! :) Rozumiem że ja już adresu nie muszę nikomu wysyłać bo Ingrid podała, tak? Pewnie dzisiaj wieczorem Fiks wklei zdjęcia - dziewczyny miały dzisiaj jechać ogarnąć kolejny zapsiony parking gdzie też cudeńka czekają...[/QUOTE] Wiem ze nie mialyscie dzisiaj czasu to staralam sie pomoc. Czy dostalas Pw odemnie w sprawie zmiany Tytulu ? To jest prawie taka sama sytuacja jak w SZYDLOWCU. Ten psiak z nuzyca potrzebuje DT na cito i pomoc weta ! Quote
Fiks Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dzieki, dzieki, dzieki :loveu: Dzis byla przede wszystkim praca fizyczna. W cztery osoby uprzatnelismy jeden parking, na ktorym sa kojce z psami i kociarnia. Wychodzilam z psami i zrobilam foty Rudemu do ogloszen. Jak wrocilysmy po poludniu do domu Agnieszki w skrzynce bylo awizo z poczty. Pewnie juz przyszla karma :multi: Jest szansa na nowa, piekna strone innternetowa dla zwierzakow z Leborka. Dzieki za karme :Rose: Dzieki za obroze i smycze :Rose: mmlasowice dzieki za podpowiedz z ogloszaniem zwierzakow w Dziennikiem Zachodnim - sprobuje. Pinkmoon - nie widzialam psiakow z trzeciego parkingu. Dzis caly dzien bylismy na pierwszym. Foty beda jutro, bo dzis jestem w Gdyni u mamy. Quote
GoskaGoska Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 jamniki koniecznie trzeba jamnikowy ciotkom pokazać Quote
Fiks Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='Ingrid44'](...) Ten psiak z nuzyca potrzebuje DT na cito i pomoc weta ![/QUOTE] Psiak z nuzyca to Skarbus. Potrzebuje DT jak nic. Na szczescie tata Agnieszki jest wetem i leczy Skarbusia. Rana na udzie juz powoli sie goi. Quote
Recommended Posts