ketunia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Paweł Beza jest naprawdę fajną sunią. Myślę, że ma dużą szansę na domek. Wieć przysiądź w weekend i porób jej ogłoszenia :) Quote
marysia55 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 paweeł napisał(a):właśnie już się zabieram ;) no i cooo , jak leci z tymi ogłoszeniami ??? Quote
marysia55 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='marysia55']no i cooo , jak leci z tymi ogłoszeniami ???[/QUOTE] Wodzu:evil_lol: gdzie te linki do ogłoszeń :cool3: Quote
paweeł Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 z deklaracją się wycofuję . ! a ogłoszenia zrobione teraz czekam na odpowiedz . (oby pozytywną) ;) Quote
marysia55 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Nocna porą zaglądamy i Bezunie podrzucamy:multi: Quote
marysia55 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 paweeł napisał(a):Marysia może ty byś chciała ?! Skąd taka mysl przyszła ci do głowy. Tylko nie mów mi, że nie dajesz rady. To dopiero poczatek. Początki zawsze sa trudne. Poza tym wątek psa pod Twoja opieką to nie pałeczka w sztafecie żeby przechodził z rak do rąk ( chyba, że są jakieś ważne powody). Jesteś za niego odpowiedzialny. Quote
paweeł Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 wiem o tym . chciałbym dalej prowadzić wątek bezy ale nie mogę , nie to że czasu nie mam bo mam czas chodzi o prywatne sprawy . Quote
marysia55 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 paweeł napisał(a):wiem o tym . chciałbym dalej prowadzić wątek bezy ale nie mogę , nie to że czasu nie mam bo mam czas chodzi o prywatne sprawy . Paweł, jeżeli faktycznie sprawy prywatne nie pozwalają Ci prowadzić wątku to najlepiej jakbyś znalazł osobę ze swojego środowiska. Uwierz mi nie widzę możliwości prowadzenia wątku przez osobę, która mieszka tak daleko jak ja. Nie ma kontaktu z psem. Nie możliwości przyjechania do schroniska. Po prostu znam psa tylko i wyłącznie ze zdjęć. A w razie sytuacji podjęcia natychmiastowych decyzji to co ja mogę zrobić.Jak widzisz ja nawet na Dogo wchodzę w nocy ponieważ w dzień nie mam możliwości. Paweł trzymam kciuki za Ciebie i Bezę . Nie zawiedź jej. Quote
paweeł Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Postaram coś wymyślić . Na razie jeszcze będe prowadził ten wątek . A może uda mi się poprowadzić go do końca (oby). Quote
marysia55 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='paweeł']Postaram coś wymyślić . Na razie jeszcze będe prowadził ten wątek . A może uda mi się poprowadzić go do końca (oby). Ja bardzo mocno wierzę, że Ci sie uda doprowadzic ten wątek do szczęsliwego zakończenia, ale powiedz mi co sie stało z ogłoszeniami Bezy, które miałeś jej zrobić na innych portalach niż allegro??? Ketunia czy są jakieś dobre informacje z allegro Bezy ?? [quote name='blacky764']gratis banerek od cioci blacky :lol: bardzo dziękujemy cioteczko :-) Quote
ketunia Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Niestety zero odzewu. Nikt o Bezę nie pytał. Paweł zrobił jej aż 2 ogłoszenia. Niestety dom sam się nie znajdzie.. Quote
marysia55 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='ketunia']Niestety zero odzewu. Nikt o Bezę nie pytał. Paweł zrobił jej aż 2 ogłoszenia. Niestety dom sam się nie znajdzie.. Paweł odnoszę wrażenie, że jednak w żaden sposób nie byłeś przygotowany do prowadzenia wątku psa pod swoją opieką. Wiem, że czasami podjęte decyzje przerastając w realu nasze możliwości, ale tez wiem że człowiek dużo może jeżeli tylko chce. Nie zostawiaj Bezy samej. To Ty wprowadziłeś ją na Dogomanie i to Ty powinieneś czuć się najbardziej odpowiedzialny za jej dalszy los. Nie ja , nie ketunia, nie gazzy. Tylko TY. Quote
marysia55 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ojj Beza nawet nie ma kto cie podrzucić na górna półkę :-( Quote
paweeł Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 no niestety nie ma :( . mówiłem że nie daje rady , nie mam czasu (prywatne sprawy) Quote
Recommended Posts