Isadora7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [CENTER][SIZE=4][B]Nowe życie, nowy podlinkowany banerek:[/B][/SIZE] [URL="http://tiny.pl/hgdhx"][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/383/gapcio.png[/IMG][/URL] :roll: [/CENTER] Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]Streszczenie (znowu hurtowe): 19.03. Na nocnej zmianie oficjalnie zostałam [B]netoperkiem[/B], a [B]mmd i Isadorka [/B]rankiem walczą z chlastaniem jamniczymi jęzorami. Rankiem była ka(Wunia) i wszędzie świeciło słonka, no prawie wszędzie, bo u mnie nie. [B]Asiaczek[/B] miała przysłać Gapciowi parę złotych a wysłała [B]30,oo.[/B] Południem ogłoszony został [B]dzień meteo[/B], wieści z kraju o wiosennych przebłyskach aż do pochodzenia Ciotek (ja - Łodzianka, Isadorka - Warszawianka z genami galicyjskimi, Szarotka- Krakowianka, a mmd - kundelek) [B]Asiulek-85[/B] na kawę spóźniona też wiosenne ptaszki czuła w powietrzu, a [B]Szarotka[/B] przez pracą [B]salta[/B] robi, pewnie też wiosnę poczuła …[/SIZE][/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]20.03. … i z tego powodu do[B] Indian [/B]poleciała rankiem wiosnę witać. Rano tradycyjnie ka(Wunia) była, chociaż ciężko wszyscy się schodzili. Coś ta wiosna przytłoczyła wszystkich, [B]Ciocia Isadorka i RenW[/B], (po ekscesach z komputerem) spóźnione ka(Wunie) dostały. [B]Agada[/B] do ogródka ruszyła na wojnę z koopami po zimie, też wiosnę poczuła. [B]Znowu dogo popsułam[/B], bo Ciocia RenW nadal z dogo miała problemy bo na moim poście się zacięła, a potem beztrosko o „klatach” się snuło. Na Gapciowym bazarku Biżu (gdzie już było 205,99) ciotki za łeb się wzięły, a cegiełkowy zamknęła RenW wykupując dwie ostatnie cegiełki . Po tych wieściach targowych była rozpusta: piwko z sokiem jabłkowym, malinowym, winko różane, Dębowe Mocne, Brandy Berdinet … aż do[B] tańca brzucha[/B] i [B]masażu z gwałtem[/B] dla Cioci [B]Agady.[/B] No tak wesolutko i piijaniutko było przy sobocie po robocie. [/SIZE][/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]21.03. Nocna zmiana była grzeczna. Zeszłam z wątku przed północą bez odprawy dla nocnej zmiany i na dodatek rano spóźniona i znowu po głowie dostałam (okropnie) i do pionu mnie postawiono, dobrze, że [B]Ellig[/B] kawę rankiem zrobiła, ufff. Chociaż strzęp honoru gospodyni mi uratowała. Wujek [B]Jamor [/B]zdjęcia nowe wrzucił: [URL]http://jamor.fotosik.pl/albumy/742642.html[/URL][/SIZE][/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]Zdjęcia Gapciusiowe zdjęły ze mnie poranne brzemię niedociągnięć i zostało mi wybaczone. U mnie TZ wyrwał się do[B] mycia okien[/B], [B]Agadę [/B]też ruszyły porządki, [B]mmd[/B] już dnia poprzedniego ruszyła, za to [B]RenW [/B]ubolewała nad bólem głowy, no co [B]kawę z cytryną, yogę i relaks[/B] jako lekarstwo przedłożono. A potem było bez powagi na temat wagi. No i dużym kołem nastąpił powrót do myszki Isadorki i zapłaty w naturze za mycie okien... [/SIZE][/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT="][SIZE=2][FONT=Microsoft Sans Serif]21.03. Nocna zmiana gr[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]zecznie nosiła Gapcia, aż do porannej ka(Wuni) a co dzień pokaże … [/FONT][/SIZE][/FONT] Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='Isadora7'][CENTER][SIZE=4][B]Nowe życie, nowy podlinkowany banerek:[/B][/SIZE] [URL="http://tiny.pl/hgdhx"][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/383/gapcio.png[/IMG][/URL] :roll:[/CENTER][/QUOTE] Dziękuję, przepiękny banerek, przeklejam na pierwszą i do siebie :D Quote
Isadora7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Wunia'][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]Streszczenie (znowu hurtowe): 19.03. Na nocnej zmianie oficjalnie zostałam [B]netoperkiem[/B], a [B]mmd i Isadorka [/B]rankiem walczą z chlastaniem jamniczymi jęzorami. Rankiem była ka(Wunia) i wszędzie świeciło słonka, no prawie wszędzie, bo u mnie nie. [B]Asiaczek[/B] miała przysłać Gapciowi parę złotych a wysłała [B]30,oo.[/B] Południem ogłoszony został [B]dzień meteo[/B], wieści z kraju o wiosennych przebłyskach aż do pochodzenia Ciotek (ja - Łodzianka, Isadorka - Warszawianka z genami galicyjskimi, Szarotka- Krakowianka, a mmd - kundelek) [B]Asiulek-85[/B] na kawę spóźniona też wiosenne ptaszki czuła w powietrzu, a [B]Szarotka[/B] przez pracą [B]salta[/B] robi, pewnie też wiosnę poczuła …[/SIZE][/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]20.03. … i z tego powodu do[B] Indian [/B]poleciała rankiem wiosnę witać. Rano tradycyjnie ka(Wunia) była, chociaż ciężko wszyscy się schodzili. Coś ta wiosna przytłoczyła wszystkich, [B]Ciocia Isadorka i RenW[/B], (po ekscesach z komputerem) spóźnione ka(Wunie) dostały. [B]Agada[/B] do ogródka ruszyła na wojnę z koopami po zimie, też wiosnę poczuła. [B]Znowu dogo popsułam[/B], bo Ciocia RenW nadal z dogo miała problemy bo na moim poście się zacięła, a potem beztrosko o „klatach” się snuło. Na Gapciowym bazarku Biżu (gdzie już było 205,99) ciotki za łeb się wzięły, a cegiełkowy zamknęła RenW wykupując dwie ostatnie cegiełki . Po tych wieściach targowych była rozpusta: piwko z sokiem jabłkowym, malinowym, winko różane, Dębowe Mocne, Brandy Berdinet … aż do[B] tańca brzucha[/B] i [B]masażu z gwałtem[/B] dla Cioci [B]Agady.[/B] No tak wesolutko i piijaniutko było przy sobocie po robocie. [/SIZE][/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]21.03. Nocna zmiana była grzeczna. Zeszłam z wątku przed północą bez odprawy dla nocnej zmiany i na dodatek rano spóźniona i znowu po głowie dostałam (okropnie) i do pionu mnie postawiono, dobrze, że [B]Ellig[/B] kawę rankiem zrobiła, ufff. Chociaż strzęp honoru gospodyni mi uratowała. Wujek [B]Jamor [/B]zdjęcia nowe wrzucił: [URL]http://jamor.fotosik.pl/albumy/742642.html[/URL][/SIZE][/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]Zdjęcia Gapciusiowe zdjęły ze mnie poranne brzemię niedociągnięć i zostało mi wybaczone. U mnie TZ wyrwał się do[B] mycia okien[/B], [B]Agadę [/B]też ruszyły porządki, [B]mmd[/B] już dnia poprzedniego ruszyła, za to [B]RenW [/B]ubolewała nad bólem głowy, no co [B]kawę z cytryną, yogę i relaks[/B] jako lekarstwo przedłożono. A potem było bez powagi na temat wagi. No i dużym kołem nastąpił powrót do myszki Isadorki i zapłaty w naturze za mycie okien... [/SIZE][/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT="][SIZE=2][FONT=Microsoft Sans Serif]21.03. Nocna zmiana gr[/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif]zecznie nosiła Gapcia, aż do porannej ka(Wuni) a co dzień pokaże … [/FONT][/SIZE][/FONT][/QUOTE] [SIZE=7][B]poooległam :p [/B][/SIZE] Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [SIZE=7][B]poooległam [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_razz.gif[/IMG] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]ale żyjesz? Czy następną fakturę dostanę :diabloti:[/SIZE][/FONT] [/B][/SIZE] Quote
Sylwia M. Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Również zmieniłam banerek na nowy. Poczytałam, teraz zabieram się za robotę :) Widzę, że dziewczyny przeprowadzały prace porządkowe w ogródkach. U mnie [B]Etna[/B] zabrała się za "robotę"i przeprowadza dalsze[B] "prace wykopaliskowe"[/B], które jesienią zakończyła, a teraz wznowiła: krokusy wykopane i zjedzone, tulipanki również, pod różami trzy dziury - na pół metra !!!! Dba o swoją panią, żeby miała co robić :) Quote
Isadora7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Wunia'][SIZE=7][B]poooległam [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_razz.gif[/IMG] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]ale żyjesz? Czy następną fakturę dostanę :diabloti:[/SIZE][/FONT] [/B][/SIZE][/QUOTE] A to jeszcze nie dostałaś faktury? Kurierem wysłałam. Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='Isadora7']A to jeszcze nie dostałaś faktury? Kurierem wysłałam.[/QUOTE] Kurierów to ja :mad::mad::mad::mad: Quote
Isadora7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Wunia']Kurierów to ja :mad::mad::mad::mad:[/QUOTE] Tu się nie uda ... wysłani przeze mnie sa szkolenia w szkole kravmaga Quote
mmd Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Sylwia M.']krokusy wykopane i zjedzone, tulipanki również, pod różami trzy dziury - na pół metra !!!! [/QUOTE] krokusy nie są trujące? hiacynty na pewno są Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='Isadora7']Tu się nie uda ... wysłani przeze mnie sa szkolenia w szkole kravmaga[/QUOTE] :lmaa: no to niech przychodzą, ja im swoją kravmagę pokażę :2gunfire: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='mmd']krokusy nie są trujące? hiacynty na pewno są[/QUOTE] Jak to trujące? :crazyeye: Że niby pieska mogą zabić? :question: Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Ogłaszam wobec tego: [B]Dzień Ogrodniczy[/B] :D Quote
RenW Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dopiero wstałam...o nieprzyzwoitej godzinie.:oops: Streszczenie super... I nie kumam co z ta myszką Isadory..:diabloti::razz::PROXY5: Kawkę wypiłam w biegu.. Ogródka nie posiadam, więc temat mi obcy. Ale potwierdzam, hiacynty są trujące. No to :scared: Quote
Isadora7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 To ja pomocnika podsyłam: [IMG]http://img717.imageshack.us/img717/9646/mestfioraiocopy.png[/IMG] Quote
RenW Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Wunia']Na tym wątku to już chyba nic nikogo nie zaintryguje :D:D:D[/QUOTE] Prawda, nic nikogo nie zdziwi, nie zgorszy, nie ma tematów przemilczanych, nie ma tabu.:diabloti: Ciotki są frywolne, rubaszne i bezpruderyjne..a do tego żądne wrażeń.:eviltong::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='RenW']Dopiero wstałam...o nieprzyzwoitej godzinie.:oops: Streszczenie super... I nie kumam co z ta myszką Isadory..:diabloti::razz::PROXY5: Kawkę wypiłam w biegu.. Ogródka nie posiadam, więc temat mi obcy. Ale potwierdzam, hiacynty są trujące. No to :scared:[/QUOTE] a jak Twoja głowa? Tez ogródka nie posiadam, ale Ciotki posiadają :D Myszka Isadorki jest kultowa :diabloti: A gdzie Ty uciekasz? Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='Isadora7']To ja pomocnika podsyłam: [IMG]http://img717.imageshack.us/img717/9646/mestfioraiocopy.png[/IMG][/QUOTE] Problem mam z płcio-rozróżnieniem :D Po butach - to Holender(ka) :D Quote
Wunia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Tak się przyglądam i przyglądam i to cholender chyba Holender jest jednak :D Quote
mmd Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Isadorka!!! Masz kultową myszkę :grin::grin::grin::grin::grin: Po raz pierwszy od dwóch dni parsknęłam śmiechem Quote
Isadora7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Wunia']Problem mam z płcio-rozróżnieniem :D Po butach - to Holender(ka) :D[/QUOTE] Dla mnie ten kaktus z tyłu najważniejszy, nie wiedzieć dlaczego z moja myszką kultowa zresztą się kojarzy :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Isadora7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Isadora7']Dla mnie ten kaktus z tyłu najważniejszy, nie wiedzieć dlaczego z moja myszką kultowa zresztą się kojarzy :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] [quote name='mmd']Isadorka!!! Masz kultową myszkę :grin::grin::grin::grin::grin: Po raz pierwszy od dwóch dni parsknęłam śmiechem[/QUOTE] no w zasadzie jakoś to można wytłumaczyć, myszka to gilgotki, a gilgotki to śmiech. :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
mmd Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Kaktus kompatybilny z myszką jest na moje oko chyba że pamięć mnie zawodzi.... Quote
Recommended Posts