mamanabank Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sobota! To oznacza, że jutro jest NIEDZIELA, prawda?!?!? :multi: Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 prawda, prawda ... mnie będzie tu dzisiaj mniej bo na 10:00 muszę się ruszyć i jechać na wykład, ale to tylko do 13.15 i potem nie będzie mnie od 17.00 bo idę na imieniny dzisiaj Bożeny jakby kto pytał :) ale wrócę o przyzwoitej godzinie :) więc musicie mnie zastąpić ... Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 no to ja uciekam do 13:30 :) U Gapcia wszystko ok, bo rozmawiałam z Belką, poszedł na zaloty do jakiejś suni i koncertuje pod bramą trzy przecznice do swojego legowiska ... to mu się zebrało ... przed samym wyjazdem ... Quote
mmd Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Zmiana trzeciej zmiany na zmianę 1:) Przejrzałam bazarek, wszystkie zdjęcia widać, może to wstrząsy wtórne po wczorajszej zapaści na dogo. Nie no, zarąbiście było, robiłam edycję postu i czytałam książkę Quote
agada Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Wstałam jestem, dogo tak ostatnio chodzi, że:comp26: ja normalnie odpadam:grab:... Gapcio juz jutro jedzie:painting: cóż my będziemy robić:niewiem:? Gdziez nam tak wesoło będzie:bigcry: Quote
Ellig Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='agada']Wstałam jestem, dogo tak ostatnio chodzi, że:comp26: ja normalnie odpadam:grab:... Gapcio juz jutro jedzie:painting: cóż my będziemy robić:niewiem:? Gdziez nam tak wesoło będzie:bigcry:[/QUOTE] Jak to co bedziemy robic, bedziemy zbierac kase:cool3:, pic kawe :razz:i plotkowac ;). Zagladac co sie dzieje u Gabcia, co u Jamora :-o. Quote
RenW Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Wunia']cześć wszystkim :) Zaraz będzie kawa :) Ciocia RenW też chciała mieć swoją stronę, więc ma 163 :)[/QUOTE] Bez mała, naklepałam tego chyba z 10 razy.. Dziękuję, Ci Ciociu, żeś wspaniałomyślnie dedykowała mi jedną stronę...:p Dziewczyny, dajcie jeszcze jakieś przepisy, tylko na mniej ekscentyczne żarcie proszę.. bom prosta kobiecina jest, średnio zaprawiona w kuchni. :evil_lol: Już chyba można zacząć odliczać godziny do wyjazdu Gapcia..?!:multi: Quote
Sylwia M. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='RenW']Bez mała, naklepałam tego chyba z 10 razy.. Dziękuję, Ci Ciociu, żeś wspaniałomyślnie dedykowała mi jedną stronę...:p Dziewczyny, dajcie jeszcze jakieś przepisy, tylko na mniej ekscentyczne żarcie proszę.. bom prosta kobiecina jest, średnio zaprawiona w kuchni. :evil_lol: Już chyba można zacząć odliczać godziny do wyjazdu Gapcia..?!:multi:[/QUOTE] Ale na co masz ochotę? To może coś wymyślimy? Quote
agada Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='RenW']Bez mała, naklepałam tego chyba z 10 razy.. Dziękuję, Ci Ciociu, żeś wspaniałomyślnie dedykowała mi jedną stronę...:p Dziewczyny, dajcie jeszcze jakieś przepisy, tylko na mniej ekscentyczne żarcie proszę.. bom prosta kobiecina jest, średnio zaprawiona w kuchni. :evil_lol: Już chyba można zacząć odliczać godziny do wyjazdu Gapcia..?!:multi:[/QUOTE] taaa, a ze mną się ostatnio wykłócała żem całą stronę zaklepała dla siebie:eviltong:, czasami się przydaje nie:evil_lol: Quote
agada Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Ellig']Jak to co bedziemy robic, bedziemy zbierac kase:cool3:, pic kawe :razz:i plotkowac ;). Zagladac co sie dzieje u Gabcia, co u Jamora :-o.[/QUOTE] pewnie i ogłoszenia produkować:roll:, już widzę te taksty:evil_lol: Quote
mmd Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Wunia na uniwerku odmawia godzinki:) i szturmuje sms-ami. Ciekawe, kto mi notatki zrobi? W ramach odchudzania proszę hopnąć na bazarek i sam bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/181721-BiA-uteria-A-liczne-zegarki-i-nie-tylko-Na-pluszaka-Gapcia-do-25-marca[/url] Quote
Isadora7 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='mmd']Spox:) Na herbatę ze mną w sam raz zdążyłaś[/QUOTE] ale poprosze liściastą, bez wynalazków zapachowych i innych. Może być assam jak nie masz nilgiri :):):) Quote
mmd Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A moe prawdziwy hibiscus? Żadne mielone, całe kwiatki, prosto z egipskiej ulicy :) Quote
Isadora7 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='mmd']A moe prawdziwy hibiscus? Żadne mielone, całe kwiatki, prosto z egipskiej ulicy :)[/QUOTE] dobra zaparzaj Quote
furciaczek Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Nawet nie bede probowac czytac tego wszystkiego, poczekam na wieczorne streszczenie:evil_lol::evil_lol: Mowie Wam jak mnie zab boli a spuchnieta to jestem tak ze rozmawiac nie moge nawet:placz: Quote
Isadora7 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='furciaczek']Nawet nie bede probowac czytac tego wszystkiego, poczekam na wieczorne streszczenie:evil_lol::evil_lol: Mowie Wam jak mnie zab boli a spuchnieta to jestem tak ze rozmawiac nie moge nawet:placz:[/QUOTE] No ból zęba tłumaczy wszystko... cos o tym wiem Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='mmd']Wunia na uniwerku odmawia godzinki:) i szturmuje sms-ami. Ciekawe, kto mi notatki zrobi?[/QUOTE] Notatki są ... wyczerpujące, 12 stroniczek rękopisu :) rąka mi odpada od tego pisania :shake: :kaffee_2: kawa dla Cioci Isadorki :loveu: Ktoś tu się zastanawia co od poniedziałku będziemy robić? Ogłoszenia, bazarki, będziemy Gapcia obgadywać, wpływów będziemy pilnować o wydatkach informować i kasę na wyprawkę szykować, przepisy zbierać i dalej na wątku się spotykać :eviltong: Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Biedny Furciaczek :calus: jestem z Tobą i już wysyłam fale przeciwbólowe ... Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='mmd']A moe prawdziwy hibiscus? Żadne mielone, całe kwiatki, prosto z egipskiej ulicy :)[/QUOTE] ja chcę, w kubeczku z żyrafką ... Quote
Wunia Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Gapcio porzucił zaloty i wrócił na swoje miejsce, dostał ostatnie papu do pożarcia i transparent co by go już nie karmić, i że jutro wyjeżdża :) Quote
belka123 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 witam, widze ze Wunia przekazala info, bo ja dzisiaj prawie przy kompie nie siedze, u Gapcia ok, przytulil sie dzisiaj do mnie milusinski, to nie bedzie bazarku kulinarnego? jutro pojde wczesniej do niego zeby sie oswoil, a o 12-1230 rusza do hoteliku :D Quote
Recommended Posts