Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

prawda, prawda ... mnie będzie tu dzisiaj mniej bo na 10:00 muszę się ruszyć i jechać na wykład, ale to tylko do 13.15 i potem nie będzie mnie od 17.00 bo idę na imieniny dzisiaj Bożeny jakby kto pytał :) ale wrócę o przyzwoitej godzinie :) więc musicie mnie zastąpić ...

Posted

no to ja uciekam do 13:30 :)
U Gapcia wszystko ok, bo rozmawiałam z Belką, poszedł na zaloty do jakiejś suni i koncertuje pod bramą trzy przecznice do swojego legowiska ... to mu się zebrało ... przed samym wyjazdem ...

Posted

Zmiana trzeciej zmiany na zmianę 1:)

Przejrzałam bazarek, wszystkie zdjęcia widać, może to wstrząsy wtórne po wczorajszej zapaści na dogo.
Nie no, zarąbiście było, robiłam edycję postu i czytałam książkę

Posted

Wstałam jestem, dogo tak ostatnio chodzi, że:comp26: ja normalnie odpadam:grab:...
Gapcio juz jutro jedzie:painting: cóż my będziemy robić:niewiem:? Gdziez nam tak wesoło będzie:bigcry:

Posted

[quote name='agada']Wstałam jestem, dogo tak ostatnio chodzi, że:comp26: ja normalnie odpadam:grab:...
Gapcio juz jutro jedzie:painting: cóż my będziemy robić:niewiem:? Gdziez nam tak wesoło będzie:bigcry:[/QUOTE]
Jak to co bedziemy robic, bedziemy zbierac kase:cool3:, pic kawe :razz:i plotkowac ;).
Zagladac co sie dzieje u Gabcia, co u Jamora :-o.

Posted

[quote name='Wunia']cześć wszystkim :) Zaraz będzie kawa :) Ciocia RenW też chciała mieć swoją stronę, więc ma 163 :)[/QUOTE]

Bez mała, naklepałam tego chyba z 10 razy.. Dziękuję, Ci Ciociu, żeś wspaniałomyślnie dedykowała mi jedną stronę...:p
Dziewczyny, dajcie jeszcze jakieś przepisy, tylko na mniej ekscentyczne żarcie proszę.. bom prosta kobiecina jest, średnio zaprawiona w kuchni. :evil_lol:
Już chyba można zacząć odliczać godziny do wyjazdu Gapcia..?!:multi:

Posted

[quote name='RenW']Bez mała, naklepałam tego chyba z 10 razy.. Dziękuję, Ci Ciociu, żeś wspaniałomyślnie dedykowała mi jedną stronę...:p
Dziewczyny, dajcie jeszcze jakieś przepisy, tylko na mniej ekscentyczne żarcie proszę.. bom prosta kobiecina jest, średnio zaprawiona w kuchni. :evil_lol:
Już chyba można zacząć odliczać godziny do wyjazdu Gapcia..?!:multi:[/QUOTE]

Ale na co masz ochotę? To może coś wymyślimy?

Posted

[quote name='RenW']Bez mała, naklepałam tego chyba z 10 razy.. Dziękuję, Ci Ciociu, żeś wspaniałomyślnie dedykowała mi jedną stronę...:p
Już chyba można zacząć odliczać godziny do wyjazdu Gapcia..?!:multi:[/QUOTE]
taaa, a ze mną się ostatnio wykłócała żem całą stronę zaklepała dla siebie:eviltong:, czasami się przydaje nie:evil_lol:

Posted

[quote name='Ellig']Jak to co bedziemy robic, bedziemy zbierac kase:cool3:, pic kawe :razz:i plotkowac ;).
Zagladac co sie dzieje u Gabcia, co u Jamora :-o.[/QUOTE]
pewnie i ogłoszenia produkować:roll:, już widzę te taksty:evil_lol:

Posted

Wunia na uniwerku odmawia godzinki:) i szturmuje sms-ami. Ciekawe, kto mi notatki zrobi?
W ramach odchudzania proszę hopnąć na bazarek i sam bazarek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181721-BiA-uteria-A-liczne-zegarki-i-nie-tylko-Na-pluszaka-Gapcia-do-25-marca[/url]

Posted

[quote name='mmd']Spox:) Na herbatę ze mną w sam raz zdążyłaś[/QUOTE]

ale poprosze liściastą, bez wynalazków zapachowych i innych. Może być assam jak nie masz nilgiri :):):)

Posted

Nawet nie bede probowac czytac tego wszystkiego, poczekam na wieczorne streszczenie:evil_lol::evil_lol:

Mowie Wam jak mnie zab boli a spuchnieta to jestem tak ze rozmawiac nie moge nawet:placz:

Posted

[quote name='furciaczek']Nawet nie bede probowac czytac tego wszystkiego, poczekam na wieczorne streszczenie:evil_lol::evil_lol:

Mowie Wam jak mnie zab boli a spuchnieta to jestem tak ze rozmawiac nie moge nawet:placz:[/QUOTE]

No ból zęba tłumaczy wszystko... cos o tym wiem

Posted

[quote name='mmd']Wunia na uniwerku odmawia godzinki:) i szturmuje sms-ami. Ciekawe, kto mi notatki zrobi?[/QUOTE]
Notatki są ... wyczerpujące, 12 stroniczek rękopisu :) rąka mi odpada od tego pisania :shake:
:kaffee_2: kawa dla Cioci Isadorki :loveu:
Ktoś tu się zastanawia co od poniedziałku będziemy robić? Ogłoszenia, bazarki, będziemy Gapcia obgadywać, wpływów będziemy pilnować o wydatkach informować i kasę na wyprawkę szykować, przepisy zbierać i dalej na wątku się spotykać :eviltong:

Posted

[quote name='mmd']A moe prawdziwy hibiscus? Żadne mielone, całe kwiatki, prosto z egipskiej ulicy :)[/QUOTE]
ja chcę, w kubeczku z żyrafką ...

Posted

Gapcio porzucił zaloty i wrócił na swoje miejsce, dostał ostatnie papu do pożarcia i transparent co by go już nie karmić, i że jutro wyjeżdża :)

Posted

witam, widze ze Wunia przekazala info, bo ja dzisiaj prawie przy kompie nie siedze,
u Gapcia ok, przytulil sie dzisiaj do mnie milusinski,

to nie bedzie bazarku kulinarnego? jutro pojde wczesniej do niego zeby sie oswoil, a o 12-1230 rusza do hoteliku :D