Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Belka, witaj Ellig :)
U mnie słońce było, ale przez moment, znowu robi się jak w czarne pupie ...
Belka dopisz jeszcze, żeby dano mu spokój do niedzieli co by nikomu nie przeszkodził na tym finiszu ...
Ellig dostanie więcej dziś i sobotę do południa :)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wuniu, Gapcio może zjeść w sobotę ale dobrze byłoby żeby ostatni posiłek miał do godziny 18, żeby zdążył strawić to, co zjadł do dnia następnego. Czyli karteczki o niedokarmianoe Gapcia są jak najbardziej ok, wystarczy, że jedna osoba nakarmi go do 18 w sobotę i nic więcej nie potrzeba.Zimno by mu było leżec w śniegu z zupełnie pustym brzuszkiem przez całą noc...

Posted

Dzięki Joluś, ok, ok bo wrzuciłam mu embargo żywieniowe już od południa, to dam znać Belce, że do 18-tej może dostać :)
Gapcio też się ucieszy :)

Posted

[quote name='Wunia']Jesteś jeszcze Belka? Nie wyruszyłaś? Myślałam, że już w drodze do stolicy jesteś ...[/QUOTE]

O fajnie szykuje sie piwko z belką....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[B]Ciocia Irenaka, która miała "coś wpłacić" po 20-tym wpłaciła dla Gapcia 50,oo po 10-tym :D Dziękujemy Irenaka :D:D:D [/B]
zmieniam na pierwszej :)

Posted

[quote name='Isadora7']O fajnie szykuje sie piwko z belką....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]
a ja na piwko też mogę ? W niedzielkę na przykład ...

Posted

[quote name='Wunia']mówisz i masz:
Piwko dla Cioci [B]Irenki[/B]: :beerchug: i zaległy wczorajszy mocniejszy trunek dla [B]Ingrid[/B] :drinking:[/QUOTE]

No wiesz:obrazic: ;)
Mam zalizać monitor :evil_lol:
Może w drodze powrotnej zaliczycie Kraków i coś w realu postawię;).

Posted

To dzisiaj widzę, dzień piwny jest ? :) Lubię piwo :)

Cieszę się, że Gapcio siedzi na miejscu i czeka (cała relacja przeczytana).
[B]Jamor[/B] - widać super chłopak !!! Filmiki poprzeglądałam (dodałam do ulubionych). Dobrze, że nie ma hodowli dobermanów bo, nie pisałam (ale tamten gość - za bardzo mi się nie spodobał) a głosy takie podobne mają.

[B]Wuniu[/B] niestety moja bratowa się nie odezwała (może jeszcze nadal komp w naprawie???).

Posted

[quote name='Sylwia M.'][B]Wuniu[/B] niestety moja bratowa się nie odezwała (może jeszcze nadal komp w naprawie???).[/QUOTE]
Próbuj proszę, próbuj bo nie wiemy co nam Gapcio i jego zdrówko przyniesie ...

Posted

Jak mi dogo nie zacznie normalnie chodzić to się chyba... zdenerwuję delikatnie. Dobrze, że Wuniu robisz streszczenia :D bo inaczej w ogóle nie wiedziałabym co się dzieje (zwłaszcza z biedronkami).
Świetnie, że deklaracje zebrane - ale jakby brakowało czegoś tam jeszcze... to... załóżcie bazarek z przepisami kulinarnymi. Już jeden taki jest na dogo, ale wegetariański, na psiaki z Mielca :) Każdy może wpisać przepis, a jak ktoś inny z niego skorzysta i mu będzie smakowało, proszony jest o przelanie datku na wyznaczony cel ;)
Z waszą energią to taki bazarek w ogóle z pierwszej pewnie by nie schodził :D a i na pewno jakiś grosik by się zebrał...

Posted

[quote name='irenaka']Może w drodze powrotnej zaliczycie Kraków i coś w realu postawię;).[/QUOTE]
No, to będzie wycieczka :D Łódź-Warka z Gapciem a w odwrocie Warka-Kraków(do Cioci Irenki) -Warszawa (do Cioci Isadorki na piwko) - Opole (do agady po pierogi)- Łódź ... niedziela za krótka jakby ... ale ciasta od Belki chociaż na miejscu dostanę :D

Posted

Dziękujemy ciociu Ra-duniu za pokłady wiary w nas :D Świetny pomysł :D Mamy gotujące Ciotki: Szarotka, Agada, Belka, koleżanka RenW od naleśników, Ellig :D no i zawsze w zapasie są przepisy na biedronki na 100 sposobów :D

Posted

w oczekiwaniu na niedzielę, zapraszam Was na bazarek ksiązkowy, z którego dochód przeznaczony będzie na Jamorową Tolę
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181624-KsiAE-A-ki-KsiAE-A-ki-Dla-Toli-i-Balbiny-na-hotelik-Zapraszamy-Do-21-03-2010r?p=14284764#post14284764[/url]

Posted

[quote name='Wunia']No, to będzie wycieczka :D Łódź-Warka z Gapciem a w odwrocie Warka-Kraków(do Cioci Irenki) -Warszawa (do Cioci Isadorki na piwko) - Opole (do agady po pierogi)- Łódź ... niedziela za krótka jakby ... ale ciasta od Belki chociaż na miejscu dostanę :D[/QUOTE]
:oops: przepraszam Agada, przecież Ty z ziemi zamojskiej, zmiksowałam :shake:

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif][B]Streszczenie przedpołudniowe:[/B]
[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]Późnym wieczorem przyznałam się do winy, że to przeze mnie zima trzyma tak długo. Nocka cichutka tylko [B]Ingrid44 [/B]tradycyjnie sama na posterunku, było o Gapciu i dla Gapcia bo ciocia [B]Irenaka[/B] deklarowała parę złotych po 20-tym a wpłaciła 50,oo po 10-tym, rankiem była[B] kawa dla wszystkich, ka(Wunia)[/B] cioci RenW ma być mała z cukremi ogłoszono [B]dzień piwa[/B] i z tego powodu ciocia [B]Irenaka[/B] wylizała monitor, [B]RenW[/B] raniutko wyprowadziła na wątku Gapcia na spacer, jak przystało na nasz wątek dzięki [B]Ra_duni[/B] wróciło kołem żarełko bo pomysł na bazarek kulinarny padł.Ustalono hasło na transparent dla Gapcia [B]"W niedzielę wyjeżdżam - daj mi spokój ludziu".[/B]
[/FONT]