Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Witaj Belka, witaj Ellig :) U mnie słońce było, ale przez moment, znowu robi się jak w czarne pupie ... Belka dopisz jeszcze, żeby dano mu spokój do niedzieli co by nikomu nie przeszkodził na tym finiszu ... Ellig dostanie więcej dziś i sobotę do południa :) Quote
jola od jadzi Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Wuniu, Gapcio może zjeść w sobotę ale dobrze byłoby żeby ostatni posiłek miał do godziny 18, żeby zdążył strawić to, co zjadł do dnia następnego. Czyli karteczki o niedokarmianoe Gapcia są jak najbardziej ok, wystarczy, że jedna osoba nakarmi go do 18 w sobotę i nic więcej nie potrzeba.Zimno by mu było leżec w śniegu z zupełnie pustym brzuszkiem przez całą noc... Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Dzięki Joluś, ok, ok bo wrzuciłam mu embargo żywieniowe już od południa, to dam znać Belce, że do 18-tej może dostać :) Gapcio też się ucieszy :) Quote
belka123 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 on codzinnie na wieczor dostaje wielka miche karmy, w sobote dostanie rano, albo do poludnia, no i potem musi do niedzieli chlopak ptrzetrzymac Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Jesteś jeszcze Belka? Nie wyruszyłaś? Myślałam, że już w drodze do stolicy jesteś ... Quote
Isadora7 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Wunia']Jesteś jeszcze Belka? Nie wyruszyłaś? Myślałam, że już w drodze do stolicy jesteś ...[/QUOTE] O fajnie szykuje sie piwko z belką....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [B]Ciocia Irenaka, która miała "coś wpłacić" po 20-tym wpłaciła dla Gapcia 50,oo po 10-tym :D Dziękujemy Irenaka :D:D:D [/B] zmieniam na pierwszej :) Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='Isadora7']O fajnie szykuje sie piwko z belką....:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] a ja na piwko też mogę ? W niedzielkę na przykład ... Quote
Isadora7 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Wunia']a ja na piwko też mogę ? W niedzielkę na przykład ...[/QUOTE] W niedzielkę pasi jak najbardziej Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 ok, to dogrywać będziemy jak Gapcia w Warce zostawię i na odwrót będziemy się szykować :) Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 a Ciocia Isadorka ma pełną skrzyneczkę i nie mogę wysłać PW, więc do publicznej wiadomości numer do siebie podaję : 509 555 165 ... Quote
irenaka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Miałaś Ewo rację, jest wesoło i optymistycznie, a na dodatek jakieś piwko się leje:multi:. Tylko gdzie to piwko dla ciotki Ireny:cool3: Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 mówisz i masz: Piwko dla Cioci [B]Irenki[/B]: :beerchug: i zaległy wczorajszy mocniejszy trunek dla [B]Ingrid[/B] :drinking: Quote
irenaka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Wunia']mówisz i masz: Piwko dla Cioci [B]Irenki[/B]: :beerchug: i zaległy wczorajszy mocniejszy trunek dla [B]Ingrid[/B] :drinking:[/QUOTE] No wiesz:obrazic: ;) Mam zalizać monitor :evil_lol: Może w drodze powrotnej zaliczycie Kraków i coś w realu postawię;). Quote
Sylwia M. Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 To dzisiaj widzę, dzień piwny jest ? :) Lubię piwo :) Cieszę się, że Gapcio siedzi na miejscu i czeka (cała relacja przeczytana). [B]Jamor[/B] - widać super chłopak !!! Filmiki poprzeglądałam (dodałam do ulubionych). Dobrze, że nie ma hodowli dobermanów bo, nie pisałam (ale tamten gość - za bardzo mi się nie spodobał) a głosy takie podobne mają. [B]Wuniu[/B] niestety moja bratowa się nie odezwała (może jeszcze nadal komp w naprawie???). Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 już z to widzę w streszczeniu : ... a Ciocia Irenaka wylizała monitor ... Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='Sylwia M.'][B]Wuniu[/B] niestety moja bratowa się nie odezwała (może jeszcze nadal komp w naprawie???).[/QUOTE] Próbuj proszę, próbuj bo nie wiemy co nam Gapcio i jego zdrówko przyniesie ... Quote
Ra_dunia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Jak mi dogo nie zacznie normalnie chodzić to się chyba... zdenerwuję delikatnie. Dobrze, że Wuniu robisz streszczenia :D bo inaczej w ogóle nie wiedziałabym co się dzieje (zwłaszcza z biedronkami). Świetnie, że deklaracje zebrane - ale jakby brakowało czegoś tam jeszcze... to... załóżcie bazarek z przepisami kulinarnymi. Już jeden taki jest na dogo, ale wegetariański, na psiaki z Mielca :) Każdy może wpisać przepis, a jak ktoś inny z niego skorzysta i mu będzie smakowało, proszony jest o przelanie datku na wyznaczony cel ;) Z waszą energią to taki bazarek w ogóle z pierwszej pewnie by nie schodził :D a i na pewno jakiś grosik by się zebrał... Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='irenaka']Może w drodze powrotnej zaliczycie Kraków i coś w realu postawię;).[/QUOTE] No, to będzie wycieczka :D Łódź-Warka z Gapciem a w odwrocie Warka-Kraków(do Cioci Irenki) -Warszawa (do Cioci Isadorki na piwko) - Opole (do agady po pierogi)- Łódź ... niedziela za krótka jakby ... ale ciasta od Belki chociaż na miejscu dostanę :D Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Dziękujemy ciociu Ra-duniu za pokłady wiary w nas :D Świetny pomysł :D Mamy gotujące Ciotki: Szarotka, Agada, Belka, koleżanka RenW od naleśników, Ellig :D no i zawsze w zapasie są przepisy na biedronki na 100 sposobów :D Quote
mamanabank Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 w oczekiwaniu na niedzielę, zapraszam Was na bazarek ksiązkowy, z którego dochód przeznaczony będzie na Jamorową Tolę [url]http://www.dogomania.pl/threads/181624-KsiAE-A-ki-KsiAE-A-ki-Dla-Toli-i-Balbiny-na-hotelik-Zapraszamy-Do-21-03-2010r?p=14284764#post14284764[/url] Quote
agada Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Wunia dawaj streszczenie, bo znowu epopeja tom z przedpołudnia please:eviltong: Quote
agada Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 bazarek z kulinariami pomysł prima:grins:, zasypię Was "pomysłami na...", tylko bez woreczków będą8-) Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='Wunia']No, to będzie wycieczka :D Łódź-Warka z Gapciem a w odwrocie Warka-Kraków(do Cioci Irenki) -Warszawa (do Cioci Isadorki na piwko) - Opole (do agady po pierogi)- Łódź ... niedziela za krótka jakby ... ale ciasta od Belki chociaż na miejscu dostanę :D[/QUOTE] :oops: przepraszam Agada, przecież Ty z ziemi zamojskiej, zmiksowałam :shake: Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif][B]Streszczenie przedpołudniowe:[/B] [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]Późnym wieczorem przyznałam się do winy, że to przeze mnie zima trzyma tak długo. Nocka cichutka tylko [B]Ingrid44 [/B]tradycyjnie sama na posterunku, było o Gapciu i dla Gapcia bo ciocia [B]Irenaka[/B] deklarowała parę złotych po 20-tym a wpłaciła 50,oo po 10-tym, rankiem była[B] kawa dla wszystkich, ka(Wunia)[/B] cioci RenW ma być mała z cukremi ogłoszono [B]dzień piwa[/B] i z tego powodu ciocia [B]Irenaka[/B] wylizała monitor, [B]RenW[/B] raniutko wyprowadziła na wątku Gapcia na spacer, jak przystało na nasz wątek dzięki [B]Ra_duni[/B] wróciło kołem żarełko bo pomysł na bazarek kulinarny padł.Ustalono hasło na transparent dla Gapcia [B]"W niedzielę wyjeżdżam - daj mi spokój ludziu".[/B] [/FONT] Quote
Recommended Posts