Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']Wunia, ja tu czegoś nie rozumiem, Ty tu za kelnerkę robisz...??:cool3::evil_lol:[/QUOTE] Dbam o Was, co ja i Gapcio byśmy bez Was zrobili? :( Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']Dbam o Was, co ja i Gapcio byśmy bez Was zrobili? :([/QUOTE] a tak poza tym, to Ty się zniedysponowałaś, a Ellig to dla mnie szczególny Anioł, i jakby była potrzeba, to ja jej do domku tę kawkę bym zawiozła :) Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']Dbam o Was, co ja i Gapcio byśmy bez Was zrobili? :([/QUOTE] Hmmm..:razz: to jutro rano też kawę poproszę, z mleczkiem jeśli można..:p Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia'][B]a tak poza tym, to Ty się zniedysponowałaś[/B], a Ellig to dla mnie szczególny Anioł, i jakby była potrzeba, to ja jej do domku tę kawkę bym zawiozła :)[/QUOTE] Ja się zniedysponowałam..? To do mnie..?!:diabloti: :mad: I kawa dla wszystkich...?!:-o Ty tak pięniedzmi nie szastaj, bo mogą być Ci one jeszcze bardzo potrzebne. :evil_lol::roll: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']Ja się zniedysponowałam..? To do mnie..?!:diabloti: :mad:[/QUOTE] no tak, Ty jakby po biedronce :D [quote name='RenW']I kawa dla wszystkich...?!:-o[/QUOTE] rankiem - obowiązkowo :D [quote name='RenW']Ty tak pięniedzmi nie szastaj, bo mogą być Ci one jeszcze bardzo potrzebne. :evil_lol::roll:[/QUOTE] zawsze są potrzebne, tylko zwykle ich nie ma :D:D:D To taka ich cecha :D Quote
Sylwia M. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Cześć, wszystko przeczytałam, od mojej nieobecności. Kawę widzę [B]Wunia [/B]serwuje, ale ja z rana poproszę, bo teraz, to spać nie będę:) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']Hmmm..:razz: to jutro rano też kawę poproszę, z mleczkiem jeśli można..:p[/QUOTE] [quote name='Wunia']ok, będzie kawa dla wszystkich :)[/QUOTE] będzie rano :D Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia'][B]no tak, Ty[/B] [/QUOTE] Phi..! Oj, oj Cioteczka, Ty szerzysz oszczerstwa - pod moim adresem - reputację mnie tu psujesz..:diabloti::obrazic::nono: Jutro sama z Gapciem wyjdziesz...:obrazic:albo nie, bo byłaby to dla Ciebie nagroda ! :evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='Javena']Podniosę troche z wieczora.[/QUOTE] A dziękuję :) Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='RenW']Phi..! Oj, oj Cioteczka, Ty szerzysz oszczerstwa - pod moim adresem - reputację mnie tu psujesz..:diabloti::obrazic::nono:[/QUOTE] a ból brzuszka? Quote
Sylwia M. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Dzisiaj u nas znowu mrozik, dobrze, że jutro już czwartek. Jeszcze trzy dni bidulek musi się pomęczyć. Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='Sylwia M.']Dzisiaj u nas znowu mrozik, dobrze, że jutro już czwartek. Jeszcze trzy dni bidulek musi się pomęczyć.[/QUOTE] No odliczamy :D:D Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia']a ból brzuszka?[/QUOTE] Ból brzuszka tu nie ma nic do tego..:obrazic: Nigdy nie uchylam się..:shake::shake::diabloti: No odliczamy...:kciuki:...... :siara: Quote
Sylwia M. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Patrzę na pierwsza stronę [B]Wiuniu[/B] i podziwiam Ciebie, że tak wszystko ogarniasz. Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [B]Jest po 22-giej, więc czas na [/B][B]streszczenie:[/B] [B]agada[/B] gotowała gulasz a [B]Belka[/B] gotowała cudeńka, gorący temat na dziś to [B][I]tymbaliki[/I][/B], [B]Bico[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła 2.000 groszy, [B]Enigma79[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła ich 3.000, mamy stałą deklarację od [B]rodzicielek RenW[/B] (mama i teściowa, a tego jeszcze nie było nawet na dogo) oczywiście RenW nadal w wyśmienitym humorze, było [B]o wujkach[/B] i [B]z wujkami[/B], była analiza jakościowa „inwentarza domowego”, [B]Sylwia M.[/B] podwoiła swoją stałą deklarację, [B]Belka[/B] zrobi na niedzielę ciastka, [B]Amica[/B] podaruje na bazarek biżu, wujo [B]Wojtuś[/B] swoje walory opiewał, [B]egzorcyzmy[/B] podziałały i Ciocia [B]Malibo57[/B] uzupełniła lukę w deklaracjach stałych i [B]mamy 450,oo w deklaracjach stałych, [/B]no i końcowo jak przyrządzić beztłuszczowo biedronkę Quote
furciaczek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia'][B]Jest po 22-giej, więc czas na [/B][B]streszczenie:[/B] [B]agada[/B] gotowała gulasz a [B]Belka[/B] gotowała cudeńka, gorący temat na dziś to [B][I]tymbaliki[/I][/B], [B]Bico[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła 2.000 groszy, [B]Enigma79[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła ich 3.000, mamy stałą deklarację od [B]rodzicielek RenW[/B] (mama i teściowa, a tego jeszcze nie było nawet na dogo) oczywiście RenW nadal w wyśmienitym humorze, było [B]o wujkach[/B] i [B]z wujkami[/B], była analiza jakościowa „inwentarza domowego”, [B]Sylwia M.[/B] podwoiła swoją stałą deklarację, [B]Belka[/B] zrobi na niedzielę ciastka, [B]Amica[/B] podaruje na bazarek biżu, wujo [B]Wojtuś[/B] swoje walory opiewał, [B]egzorcyzmy[/B] podziałały i Ciocia [B]Malibo57[/B] uzupełniła lukę w deklaracjach stałych i [B]mamy 450,oo w deklaracjach stałych, [/B]no i końcowo jak przyrządzić beztłuszczowo biedronkę[/QUOTE] Jestes genialna! Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia'][B]Jest po 22-giej, więc czas na [/B][B]streszczenie:[/B] [B]agada[/B] gotowała gulasz a [B]Belka[/B] gotowała cudeńka, gorący temat na dziś to [B][I]tymbaliki[/I][/B], [B]Bico[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła 2.000 groszy, [B]Enigma79[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła ich 3.000, mamy stałą deklarację od [B]rodzicielek RenW[/B] (mama i teściowa, a tego jeszcze nie było nawet na dogo) oczywiście RenW nadal w wyśmienitym humorze, było [B]o wujkach[/B] i [B]z wujkami[/B], była analiza jakościowa „inwentarza domowego”, [B]Sylwia M.[/B] podwoiła swoją stałą deklarację, [B]Belka[/B] zrobi na niedzielę ciastka, [B]Amica[/B] podaruje na bazarek biżu, wujo [B]Wojtuś[/B] swoje walory opiewał, [B]egzorcyzmy[/B] podziałały i Ciocia [B]Malibo57[/B] uzupełniła lukę w deklaracjach stałych i [B]mamy 450,oo w deklaracjach stałych, [/B]no i końcowo jak przyrządzić beztłuszczowo biedronkę[/QUOTE] No i mamy wieczornego newsa :multi: Ty się Wunia z powołaniem przypadkiem nie minęłaś, szkoda Cię za tym liczydłem !:evil_lol: Teraz mogę sie odmeldować...idę spać. Dobranoc wszystkim. :lol: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='furciaczek']Jestes genialna![/QUOTE] Dziekuję :oops::oops::oops: [quote name='RenW']No i mamy wieczornego newsa :multi: Ty się Wunia z powołaniem przypadkiem nie minęłaś, szkoda Cię za tym liczydłem !:evil_lol:[/QUOTE] Też tak uważam o tym liczydle :shake: [quote name='RenW']Teraz mogę sie odmeldować...idę spać. Dobranoc wszystkim. :lol:[/QUOTE] Dobranoc Ciociu RenW :loveu: Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 [quote name='Sylwia M.']Patrzę na pierwsza stronę [B]Wiuniu[/B] i podziwiam Ciebie, że tak wszystko ogarniasz.[/QUOTE] Staram się ... jak mogę ... Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 streszczenia to po prostu pierwsza klasa, bylam przed chwila u Gapcia, chloak anektuje coaz wiekszy tern al ogonem merda jak mnie widzi, dzisiaj chyba bylo dosyc krucho albo zjadl wszystko od wczoraj bo pusta micha, ale dostal nowa dostawe i swieza wode, poglaskalam go od wszystkich i powiedzialam ze jeszcze tylko 3,5 dnia i chlopak pojedzie do cieplutkiego hoteliku, i chyba na tyle, pozdrowienia Quote
belka123 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 okazalo sie ze ostatnia sesja w mbanku jest o 18 ale nowych wplywow nie ma, przed chwila sprawdzilam Quote
Wunia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Dzięki Belka za wyczerpującą relację o naszym pluszaku i o wpływach na koncie :) Buziaki :) Quote
RenW Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='Wunia'] Dobranoc Ciociu RenW :loveu:[/QUOTE] Dobranoc Wuniu :calus: To my "se" teraz dosłodziły. :eviltong: Quote
Recommended Posts