Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RenW']Wunia, ja tu czegoś nie rozumiem, Ty tu za kelnerkę robisz...??:cool3::evil_lol:[/QUOTE]
Dbam o Was, co ja i Gapcio byśmy bez Was zrobili? :(

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']Dbam o Was, co ja i Gapcio byśmy bez Was zrobili? :([/QUOTE]
a tak poza tym, to Ty się zniedysponowałaś, a Ellig to dla mnie szczególny Anioł, i jakby była potrzeba, to ja jej do domku tę kawkę bym zawiozła :)

Posted

[quote name='Wunia']Dbam o Was, co ja i Gapcio byśmy bez Was zrobili? :([/QUOTE]

Hmmm..:razz: to jutro rano też kawę poproszę, z mleczkiem jeśli można..:p

Posted

[quote name='Wunia'][B]a tak poza tym, to Ty się zniedysponowałaś[/B], a Ellig to dla mnie szczególny Anioł, i jakby była potrzeba, to ja jej do domku tę kawkę bym zawiozła :)[/QUOTE]

Ja się zniedysponowałam..? To do mnie..?!:diabloti: :mad:
I kawa dla wszystkich...?!:-o
Ty tak pięniedzmi nie szastaj, bo mogą być Ci one jeszcze bardzo potrzebne. :evil_lol::roll:

Posted

[quote name='RenW']Ja się zniedysponowałam..? To do mnie..?!:diabloti: :mad:[/QUOTE]
no tak, Ty jakby po biedronce :D
[quote name='RenW']I kawa dla wszystkich...?!:-o[/QUOTE]
rankiem - obowiązkowo :D
[quote name='RenW']Ty tak pięniedzmi nie szastaj, bo mogą być Ci one jeszcze bardzo potrzebne. :evil_lol::roll:[/QUOTE]
zawsze są potrzebne, tylko zwykle ich nie ma :D:D:D To taka ich cecha :D

Posted

[quote name='RenW']Hmmm..:razz: to jutro rano też kawę poproszę, z mleczkiem jeśli można..:p[/QUOTE]
[quote name='Wunia']ok, będzie kawa dla wszystkich :)[/QUOTE]
będzie rano :D

Posted

[quote name='Wunia'][B]no tak, Ty[/B] [/QUOTE]

Phi..!
Oj, oj Cioteczka, Ty szerzysz oszczerstwa - pod moim adresem - reputację mnie tu psujesz..:diabloti::obrazic::nono:
Jutro sama z Gapciem wyjdziesz...:obrazic:albo nie, bo byłaby to dla Ciebie nagroda ! :evil_lol::evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='RenW']Phi..! Oj, oj Cioteczka, Ty szerzysz oszczerstwa - pod moim adresem - reputację mnie tu psujesz..:diabloti::obrazic::nono:[/QUOTE]
a ból brzuszka?

Posted

[quote name='Sylwia M.']Dzisiaj u nas znowu mrozik, dobrze, że jutro już czwartek. Jeszcze trzy dni bidulek musi się pomęczyć.[/QUOTE]
No odliczamy :D:D

Posted

[quote name='Wunia']a ból brzuszka?[/QUOTE]

Ból brzuszka tu nie ma nic do tego..:obrazic:
Nigdy nie uchylam się..:shake::shake::diabloti:

No odliczamy...:kciuki:...... :siara:

Posted

[B]Jest po 22-giej, więc czas na [/B][B]streszczenie:[/B]
[B]agada[/B] gotowała gulasz a [B]Belka[/B] gotowała cudeńka, gorący temat na dziś to [B][I]tymbaliki[/I][/B], [B]Bico[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła 2.000 groszy, [B]Enigma79[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła ich 3.000, mamy stałą deklarację od [B]rodzicielek RenW[/B] (mama i teściowa, a tego jeszcze nie było nawet na dogo) oczywiście RenW nadal w wyśmienitym humorze, było [B]o wujkach[/B] i [B]z wujkami[/B], była analiza jakościowa „inwentarza domowego”, [B]Sylwia M.[/B] podwoiła swoją stałą deklarację, [B]Belka[/B] zrobi na niedzielę ciastka, [B]Amica[/B] podaruje na bazarek biżu, wujo [B]Wojtuś[/B] swoje walory opiewał, [B]egzorcyzmy[/B] podziałały i Ciocia [B]Malibo57[/B] uzupełniła lukę w deklaracjach stałych i [B]mamy 450,oo w deklaracjach stałych, [/B]no i końcowo jak przyrządzić beztłuszczowo biedronkę

Posted

[quote name='Wunia'][B]Jest po 22-giej, więc czas na [/B][B]streszczenie:[/B]
[B]agada[/B] gotowała gulasz a [B]Belka[/B] gotowała cudeńka, gorący temat na dziś to [B][I]tymbaliki[/I][/B], [B]Bico[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła 2.000 groszy, [B]Enigma79[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła ich 3.000, mamy stałą deklarację od [B]rodzicielek RenW[/B] (mama i teściowa, a tego jeszcze nie było nawet na dogo) oczywiście RenW nadal w wyśmienitym humorze, było [B]o wujkach[/B] i [B]z wujkami[/B], była analiza jakościowa „inwentarza domowego”, [B]Sylwia M.[/B] podwoiła swoją stałą deklarację, [B]Belka[/B] zrobi na niedzielę ciastka, [B]Amica[/B] podaruje na bazarek biżu, wujo [B]Wojtuś[/B] swoje walory opiewał, [B]egzorcyzmy[/B] podziałały i Ciocia [B]Malibo57[/B] uzupełniła lukę w deklaracjach stałych i [B]mamy 450,oo w deklaracjach stałych, [/B]no i końcowo jak przyrządzić beztłuszczowo biedronkę[/QUOTE]

Jestes genialna!

Posted

[quote name='Wunia'][B]Jest po 22-giej, więc czas na [/B][B]streszczenie:[/B]
[B]agada[/B] gotowała gulasz a [B]Belka[/B] gotowała cudeńka, gorący temat na dziś to [B][I]tymbaliki[/I][/B], [B]Bico[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła 2.000 groszy, [B]Enigma79[/B] miała wpłacić grosz, a wpłaciła ich 3.000, mamy stałą deklarację od [B]rodzicielek RenW[/B] (mama i teściowa, a tego jeszcze nie było nawet na dogo) oczywiście RenW nadal w wyśmienitym humorze, było [B]o wujkach[/B] i [B]z wujkami[/B], była analiza jakościowa „inwentarza domowego”, [B]Sylwia M.[/B] podwoiła swoją stałą deklarację, [B]Belka[/B] zrobi na niedzielę ciastka, [B]Amica[/B] podaruje na bazarek biżu, wujo [B]Wojtuś[/B] swoje walory opiewał, [B]egzorcyzmy[/B] podziałały i Ciocia [B]Malibo57[/B] uzupełniła lukę w deklaracjach stałych i [B]mamy 450,oo w deklaracjach stałych, [/B]no i końcowo jak przyrządzić beztłuszczowo biedronkę[/QUOTE]

No i mamy wieczornego newsa :multi:
Ty się Wunia z powołaniem przypadkiem nie minęłaś, szkoda Cię za tym liczydłem !:evil_lol:
Teraz mogę sie odmeldować...idę spać.
Dobranoc wszystkim. :lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Jestes genialna![/QUOTE]
Dziekuję :oops::oops::oops:
[quote name='RenW']No i mamy wieczornego newsa :multi:
Ty się Wunia z powołaniem przypadkiem nie minęłaś, szkoda Cię za tym liczydłem !:evil_lol:[/QUOTE]
Też tak uważam o tym liczydle :shake:
[quote name='RenW']Teraz mogę sie odmeldować...idę spać.
Dobranoc wszystkim. :lol:[/QUOTE]
Dobranoc Ciociu RenW :loveu:

Posted

[quote name='Sylwia M.']Patrzę na pierwsza stronę [B]Wiuniu[/B] i podziwiam Ciebie, że tak wszystko ogarniasz.[/QUOTE]
Staram się ... jak mogę ...

Posted

streszczenia to po prostu pierwsza klasa,

bylam przed chwila u Gapcia, chloak anektuje coaz wiekszy tern al ogonem merda jak mnie widzi, dzisiaj chyba bylo dosyc krucho albo zjadl wszystko od wczoraj bo pusta micha, ale dostal nowa dostawe i swieza wode, poglaskalam go od wszystkich i powiedzialam ze jeszcze tylko 3,5 dnia i chlopak pojedzie do cieplutkiego hoteliku,

i chyba na tyle, pozdrowienia