Ellig Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Wunia']Majuska ja Tobie na kolanach dziękuję :modla::modla::modla: i jeszcze foty areału ... jestem szczęśliwa :cunao::cunao::cunao:[/QUOTE] No to mialam czuja, i odpowiednia fote budy dla Gapcia wkleilam:) Quote
Ellig Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Wunia']Rozmawiałam z Panek Kamilem, odbiór Gapcia od Jamora nastąpi albo w ten piątek, albo w środę przed BC, odbiorą Go we własnym zakresie, odbierze Gapcia kuzyn pracujący w Warszawie (Jamor powiadomiony) ... Pan stwierdził, że Gapcio to ten właściwy pies od pierwszego spojrzenia ... umowa będzie podpisana z up. przez kuzyna, dane wszystkie będą Pana Kamila, jeden egz. umowy ma wrócić do mnie od Jamora, autoryzowany egz. kserówka z podpisem własnym, kolejno listem poleconym do mnie już z Rzeszowa ... o czym ja jeszcze powinnam pamiętać? ... a potańczę jeszcze ;) :cunao::cunao::cunao:[/QUOTE] No jak to o czym.... [img]http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/21251_szampan_lod.jpg[/img] Quote
RenW Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Cajus JB']Jak to gdzie. Nowy domek Gapcia będzie teraz o 6 rano ka(Wunię) serwował. Trzeba to dopisać do umowy. :lol:[/QUOTE] Koniecznie tak!!:D:D:D Aneksem trza wprowadzić klauzulę!:diabloti::diabloti: A mnie trochę smutno..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: niby cieszę się.. :multi::multi:ale smutno, pewien etap się kończy..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='RenW']Koniecznie tak!!:D:D:D Aneksem trza wprowadzić klauzulę!:diabloti::diabloti: A mnie trochę smutno..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: niby cieszę się.. :multi::multi:ale smutno, pewien etap się kończy..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:[/QUOTE] Ciociunia kofana, z płakaniem poczekaj na mnie ... nic się nie kończy, mamy Tolka i Lakusia tak od ręki, tam się przeniesiemy roboczo, a ponieważ Pan obiecał zdjęcia przysyłać, więc będziemy u Gapcia już tylko o pierdołach relaksacyjnie sobie pie...yć :D Quote
WiosnaA Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Gapciu!! Bądź szczęśliwy i kochany w Nowym Domku!!! I ja i Lakuś cieszymy się razem z Wami!!:multi::multi: Quote
RenW Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Wunia']Ciociunia kofana, z płakaniem poczekaj na mnie ... nic się nie kończy, mamy Tolka i Lakusia tak od ręki, tam się przeniesiemy roboczo, a ponieważ Pan obiecał zdjęcia przysyłać, więc będziemy u Gapcia już tylko o pierdołach relaksacyjnie sobie pie...yć :D[/QUOTE] Ty mnie nie pocieszaj.. i tak mi smutno..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Mój pierwszy pies z dogo wyadoptowany, mój pierwszy.. w którego byłam tak bardzo osobiście zaangażowana. Już nigdy nie będzie tak samo..:bigcry::bigcry::bigcry:cóż; samo życie, trzeba to przyjąć..:roll: Quote
Ellig Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 A ja bym sie bardzo ucieszyla jak bym wszystkie wyadoptowala do takich dobrych domow, plakalabym ze szczescia:) Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='RenW']Ty mnie nie pocieszaj.. i tak mi smutno..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Mój pierwszy pies z dogo wyadoptowany, mój pierwszy.. w którego byłam tak bardzo osobiście zaangażowana. Już nigdy nie będzie tak samo..:bigcry::bigcry::bigcry:cóż; samo życie, trzeba to przyjąć..:roll:[/QUOTE] Ciotka już nie rycz ... będziemy ryczały jak już pojedzie, więc max. tydzień mamy bez beczenia ;) Quote
Ingrid44 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Troche mnie nie bylo z powodu wyjazdu a tu takie CUDOWNE Wiesci.:multi::multi::multi::multi::multi: Ogromnie sie ciesze ze Gapcio znalazl domek. Cioteczki sa bardzo obrotne :):loveu::lol: Wuniu, bardzo dziekuje za PW.:loveu: Quote
majuska Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ciotki nie wiem czy mi to wybaczycie ale zapomniałam sprawdzić w jakim stanie są galoty Gapciowego pana...ogólnie wygląda na zadbanego:wink::shiny: Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='majuska']Ciotki nie wiem czy mi to wybaczycie ale zapomniałam sprawdzić w jakim stanie są galoty Gapciowego pana...ogólnie wygląda na zadbanego:wink::shiny:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja Ci wszystko wybaczę :loveu: Quote
Nikus Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Otwieram kompa i co widzę?:crazyeye: dzięki za Pw Wuniu:) no to zaczynamy:bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::cunao::knajpa::drink1::drinka::chlup::beerchug: wypiszcie mi na jutro urlop na żądanie:) Quote
Pliszka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wspaniałe wieści!!!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Dużo szczęścia Gapciu!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Nikus']wypiszcie mi na jutro urlop na żądanie:)[/QUOTE] może lepiej nie, bo jak ja Ci wypiszę i umotywuję, to możesz pracy szukać :diabloti: Quote
Ra_dunia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 o matko! No to trza opić nowy domek Gapcia [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/beerchug.gif[/IMG]:drink1::laola::knajpa::cunao: a dla abstynentów (a feeee... ) :pepsi: [SIZE=1] [/SIZE] Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Ra_dunia']a dla abstynentów (a feeee... ) :pepsi:[/QUOTE] a co to za "a feeee..." jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, no nie? Quote
wojtuś Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 I ja dostałem sms od Wuni :calus: Ciesze się przeokropnie:sweetCyb::laugh2_2::sweetCyb::laugh2_2: Gapcio szczęścia w nowym domku:multi: Majuska dzięki:Rose: :loveu:Cioteczki Gapciowe i Wujaszkowie ... do tańca Gapcio zaprasza:loveu: Quote
amica Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wspaniałe wieści!!!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Happy End :loveu::loveu::loveu: DZiś dostałam najradośniejszego smsa od kilku dni!!!! Radocha na całego~!!! Tak się cieszę!!!!!!!!!!! Gratulacje dla cioteczek, Wuniu brawo!!! Gratulacje również dla Gapcia!!! Pobyt u Jamora przyniósł Gapciowi szczęście!!!:) Yupi!!!! Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Szarotka']Wow :):) a co a gdzie ????????????????/[/QUOTE] w Rzeszowie :D:D:D:D Quote
Szarotka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Wunia']w Rzeszowie :D:D:D:D[/QUOTE] A macie transport czy nowy wlascicile przyjedzie?? na watku tyle naklachane, ze trudno sie doczytac ;) Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Szarotka']A macie transport czy nowy wlascicile przyjedzie?? na watku tyle naklachane, ze trudno sie doczytac ;)[/QUOTE] transport organizuje Pan Gapciowy we własnym zakresie ;) Quote
TERESA BORCZ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 :laola::laola:to wielka radość! i pomyśleć że już nie miałam dziś odwagi wchodzić na dogo. Tyle złych wieści. Ale jak widać są i cudowne. szczęścia psinko w nowym domku a domkowi radości z pięknisia:loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']:laola::laola:to wielka radość! i pomyśleć że już nie miałam dziś odwagi wchodzić na dogo. Tyle złych wieści. Ale jak widać są i cudowne. szczęścia psinko w nowym domku a domkowi radości z pięknisia:loveu::loveu:[/QUOTE] I co tu dodawać...SZCZĘŚCIA GIGA PSIURO!!! Quote
agada Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja również przyłączam się do radosnych wrzasków :multi::multi::multi:, słychać w całej dogomanii :evil_lol: Czytać wstecz co i jak nie próbuję nawet :shake:, do końca roku nie wiem czy zdążyłabym :eviltong: Quote
Recommended Posts