Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wunia']Majuska ja Tobie na kolanach dziękuję :modla::modla::modla:
i jeszcze foty areału ...
jestem szczęśliwa

:cunao::cunao::cunao:[/QUOTE]
No to mialam czuja, i odpowiednia fote budy dla Gapcia wkleilam:)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']Rozmawiałam z Panek Kamilem, odbiór Gapcia od Jamora nastąpi albo w ten piątek, albo w środę przed BC, odbiorą Go we własnym zakresie, odbierze Gapcia kuzyn pracujący w Warszawie (Jamor powiadomiony) ... Pan stwierdził, że Gapcio to ten właściwy pies od pierwszego spojrzenia ... umowa będzie podpisana z up. przez kuzyna, dane wszystkie będą Pana Kamila, jeden egz. umowy ma wrócić do mnie od Jamora, autoryzowany egz. kserówka z podpisem własnym, kolejno listem poleconym do mnie już z Rzeszowa ...
o czym ja jeszcze powinnam pamiętać? ...
a potańczę jeszcze ;)

:cunao::cunao::cunao:[/QUOTE]

No jak to o czym....

[img]http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/21251_szampan_lod.jpg[/img]

Posted

[quote name='Cajus JB']Jak to gdzie. Nowy domek Gapcia będzie teraz o 6 rano ka(Wunię) serwował. Trzeba to dopisać do umowy. :lol:[/QUOTE]
Koniecznie tak!!:D:D:D Aneksem trza wprowadzić klauzulę!:diabloti::diabloti:
A mnie trochę smutno..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: niby cieszę się.. :multi::multi:ale smutno, pewien etap się kończy..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Posted

[quote name='RenW']Koniecznie tak!!:D:D:D Aneksem trza wprowadzić klauzulę!:diabloti::diabloti:
A mnie trochę smutno..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: niby cieszę się.. :multi::multi:ale smutno, pewien etap się kończy..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:[/QUOTE]
Ciociunia kofana, z płakaniem poczekaj na mnie ... nic się nie kończy, mamy Tolka i Lakusia tak od ręki, tam się przeniesiemy roboczo, a ponieważ Pan obiecał zdjęcia przysyłać, więc będziemy u Gapcia już tylko o pierdołach relaksacyjnie sobie pie...yć :D

Posted

[quote name='Wunia']Ciociunia kofana, z płakaniem poczekaj na mnie ... nic się nie kończy, mamy Tolka i Lakusia tak od ręki, tam się przeniesiemy roboczo, a ponieważ Pan obiecał zdjęcia przysyłać, więc będziemy u Gapcia już tylko o pierdołach relaksacyjnie sobie pie...yć :D[/QUOTE]
Ty mnie nie pocieszaj.. i tak mi smutno..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Mój pierwszy pies z dogo wyadoptowany, mój pierwszy.. w którego byłam tak bardzo osobiście zaangażowana. Już nigdy nie będzie tak samo..:bigcry::bigcry::bigcry:cóż; samo życie, trzeba to przyjąć..:roll:

Posted

[quote name='RenW']Ty mnie nie pocieszaj.. i tak mi smutno..:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Mój pierwszy pies z dogo wyadoptowany, mój pierwszy.. w którego byłam tak bardzo osobiście zaangażowana. Już nigdy nie będzie tak samo..:bigcry::bigcry::bigcry:cóż; samo życie, trzeba to przyjąć..:roll:[/QUOTE]
Ciotka już nie rycz ... będziemy ryczały jak już pojedzie, więc max. tydzień mamy bez beczenia ;)

Posted

Troche mnie nie bylo z powodu wyjazdu a tu takie CUDOWNE Wiesci.:multi::multi::multi::multi::multi: Ogromnie sie ciesze ze Gapcio znalazl domek. Cioteczki sa bardzo obrotne :):loveu::lol:

Wuniu, bardzo dziekuje za PW.:loveu:

Posted

[quote name='majuska']Ciotki nie wiem czy mi to wybaczycie ale zapomniałam sprawdzić w jakim stanie są galoty Gapciowego pana...ogólnie wygląda na zadbanego:wink::shiny:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja Ci wszystko wybaczę :loveu:

Posted

Otwieram kompa i co widzę?:crazyeye: dzięki za Pw Wuniu:) no to zaczynamy:bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::cunao::knajpa::drink1::drinka::chlup::beerchug: wypiszcie mi na jutro urlop na żądanie:)

Posted

[quote name='Nikus']wypiszcie mi na jutro urlop na żądanie:)[/QUOTE]
może lepiej nie, bo jak ja Ci wypiszę i umotywuję, to możesz pracy szukać :diabloti:

Posted

o matko! No to trza opić nowy domek Gapcia [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/beerchug.gif[/IMG]:drink1::laola::knajpa::cunao:

a dla abstynentów (a feeee... ) :pepsi:

[SIZE=1]
[/SIZE]

Posted

[quote name='Ra_dunia']a dla abstynentów (a feeee... ) :pepsi:[/QUOTE]
a co to za "a feeee..." jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, no nie?

Posted

I ja dostałem sms od Wuni :calus:
Ciesze się przeokropnie:sweetCyb::laugh2_2::sweetCyb::laugh2_2:

Gapcio szczęścia w nowym domku:multi:

Majuska dzięki:Rose:

:loveu:Cioteczki Gapciowe i Wujaszkowie ... do tańca Gapcio zaprasza:loveu:

Posted

Wspaniałe wieści!!!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Happy End :loveu::loveu::loveu:

DZiś dostałam najradośniejszego smsa od kilku dni!!!!
Radocha na całego~!!! Tak się cieszę!!!!!!!!!!!

Gratulacje dla cioteczek, Wuniu brawo!!! Gratulacje również dla Gapcia!!!
Pobyt u Jamora przyniósł Gapciowi szczęście!!!:)
Yupi!!!!

Posted

[quote name='Szarotka']A macie transport czy nowy wlascicile przyjedzie?? na watku tyle naklachane, ze trudno sie doczytac ;)[/QUOTE]
transport organizuje Pan Gapciowy we własnym zakresie ;)

Posted

:laola::laola:to wielka radość!

i pomyśleć że już nie miałam dziś odwagi wchodzić na dogo. Tyle złych wieści. Ale jak widać są i cudowne. szczęścia psinko w nowym domku a domkowi radości z pięknisia:loveu::loveu:

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']:laola::laola:to wielka radość!
i pomyśleć że już nie miałam dziś odwagi wchodzić na dogo. Tyle złych wieści. Ale jak widać są i cudowne. szczęścia psinko w nowym domku a domkowi radości z pięknisia:loveu::loveu:[/QUOTE]

I co tu dodawać...SZCZĘŚCIA GIGA PSIURO!!!

Posted

Ja również przyłączam się do radosnych wrzasków :multi::multi::multi:, słychać w całej dogomanii :evil_lol:
Czytać wstecz co i jak nie próbuję nawet :shake:, do końca roku nie wiem czy zdążyłabym :eviltong: