Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

witam wszystkich :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:
ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:
Dla Ellig i Isadora espresso :loveu:
Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu:

cajus nie dostarczyłeś kubeczka ani łyżeczki więc za karę dostajesz w jednorazowym :diabloti:

Posted

Dzień doberek :)
to ja na jutro poproszę kawę z chilli i czekoladą: kawę zaparzamy wraz z jedną papryczką chilli w zaparzaczu do kawy, do filiżanki ścieramy mniej więcej łyżeczkę czekolady którą potem zalewamy gorącą kawą. A co, chyba stać nas na trochę wirtualnych fanaberii? ;)

A jak tam domek dla Gapcia? Szykuje się jakiś? Majaczy na horyzoncie chociaż??

Posted

[quote name='Ra_dunia']Dzień doberek :)
to ja na jutro poproszę kawę z chilli i czekoladą: kawę zaparzamy wraz z jedną papryczką chilli w zaparzaczu do kawy, do filiżanki ścieramy mniej więcej łyżeczkę czekolady którą potem zalewamy gorącą kawą. A co, chyba stać nas na trochę wirtualnych fanaberii? ;)

A jak tam domek dla Gapcia? Szykuje się jakiś? Majaczy na horyzoncie chociaż??[/QUOTE]

filiżankę i łyżeczkę poprosimy :diabloti:

Posted

[quote name='mc_mother']Ależ to dogo rozwijające jest! Ile to się można o kawie dowiedzieć :D[/QUOTE]

Zaglądaj częściej to się dowiesz o innych rozwijających , niekoniecznie mądrych rzeczach.:lol:

[quote name='polubek']witam wszystkich :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:
ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:
Dla Ellig i Isadora espresso :loveu:
Dla RenW machiato w filiżance ze złotą łyżeczką :loveu:

cajus nie dostarczyłeś kubeczka ani łyżeczki więc za karę dostajesz w jednorazowym :diabloti:[/QUOTE]

Mea culpa. Wieczorkiem się poprawię. :lol:

Witaj Gapciu. :lol: Witam cały fan club Gapcia. :lol:

Posted

[quote name='RenW']Witajcie!;)
Porywam macchiato i biorę się do uczciwej pracy:diabloti:[/QUOTE]

no czas najwyższy nie? :diabloti:

[quote name='RenW']A my niby jakie??:pissed::flop::obrazic::x:x[/QUOTE]

dooobla jak nie bedziecie wybrzydzać z ka(Wunią) to też będziecie porządne, a tu masz ta taką ta .....ą ta złotą łyżeczkę i co jeszcze? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
może gwaizdke z nieba co? :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='RenW']Witajcie!;)
Porywam macchiato i biorę się do uczciwej pracy:diabloti:[/QUOTE]

a ja już nie wierzę w uczciwą pracę .. :-?.. ostatnio tylko klikam na dogo ..

Posted

[quote name='ilon_n']a ja już nie wierzę w uczciwą pracę .. :-?.. ostatnio tylko klikam na dogo ..[/QUOTE]

to źle bardzo źle :nono: :diabloti:

ale ja też :evil_lol:

Posted

[quote name='polubek']no czas najwyższy nie? :diabloti:

dooobla jak nie bedziecie wybrzydzać z ka(Wunią) to też będziecie porządne, a tu masz ta taką ta .....ą ta złotą łyżeczkę i co jeszcze? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
może gwaizdke z nieba co? :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/QUOTE]
Nie prosiłam o złotą łyżeczkę, sama żeś się wychyliła:eviltong::watpliwy::errrr::shiny: To jest tak, jak ktoś chce być bardziej papieski niż sam....

Posted

[quote name='polubek']to źle bardzo źle :nono: :diabloti:

ale ja też :evil_lol:[/QUOTE]
Przygadał kocioł garnkowi:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Przygadał kocioł garnkowi:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Ra_dunia']obowiązki w pracy należy oddelegować a samemu spokojnie zając się dogo ;)[/QUOTE]
Taaaa jak Ty oddelegujesz pracę, to przełożony oddeleguje Ciebie na długi nieodwracalny urlop....:razz::diabloti:
Polubek, a Tobie wiecznie jęzor wisi na brodzie.:crazyeye::crazyeye::diabloti::diabloti:

Posted

Przepraszam Za offa, ale pilnie potrzbny transport ze śląska do warszawy dla niewidomego boxerak
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184992-Totik-niewidomy-uratowany-od-uspienia-boksio-zbiera-na-utrzymanie/page14?p=14641727#post14641727[/url]

Posted

To ja popijam teraz ka(Wunię)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/185246-Dolno%C3%85%C2%9Bl%C3%84%C2%85skie.-Szukamy-ma%C3%85%C2%82ego-szczeniaczka-kundelka.-Suni.-do-adopcji."][IMG]http://img641.imageshack.us/img641/1458/kubekb.jpg[/IMG][/URL]

I zakładam wątek na który będę zapraszał.

Posted

[quote name='Ra_dunia']obowiązki w pracy należy oddelegować a samemu spokojnie zając się dogo ;)[/QUOTE]

Amen.

... i tylko czekać kiedy założą mi filtry na pewne portale ...

[quote name='RenW']Taaaa jak Ty oddelegujesz pracę, to przełożony oddeleguje Ciebie na długi nieodwracalny urlop....:razz::diabloti:
Polubek, a Tobie wiecznie jęzor wisi na brodzie.:crazyeye::crazyeye::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

.. nie, żebym narzekała na taki fajnie długi urlop (.. marzy mi się a organizm się wręcz dopomina .. ), ale jakby co to płatny poproszę .. w końcu na deklaracje musi być!!

Znam takiego fajnego czarnego, [URL="http://www.dogomania.pl/threads/181152-Bambo-ga%C5%9Bnie-w-schronisku.-Potrzebne-og%C5%82oszenia-i-allegro.?p=14595044&viewfull=1#post14595044"]Bambo[/URL], też ma wiecznie jęzor na brodzie .. jak się cieszy do piłeczki :evil_lol: