Ellig Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='agata51']Rok z góry :-o Toż to cudo w miesiąc domek znajdzie ;) Jak on nie kaukaz to kto? Po prostu misior? Wszystko jedno, piękny, skubany, jest![/QUOTE] Dlatego z gory bo to jest deklaracja stala:)Zeby nie zapomniec wplacam z gory . A jak znajdzie domek czego Gabciowi serdecznie zycze to pieniadze na pewno sie nie zmarnuja:) Juz Wunia o to zadba :) Quote
Ellig Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Wunia']Dziękuję Ellig Aniele :D[/QUOTE] Bardzo prosze Aniele :p Quote
Ania i Kajber Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Zbieramy też deklaracje na pobyt u Jamora dla starego ON-ka CZARLIEGO ze schronu, z bolacymi stawami i lękiem separacyjnym. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178586-Czarli-on-ek-z-A-A-dzkiego-schronu-chce-mieAE-swojego-pana-Potrzebne-deklaracje-na-DT[/URL] Byłoby fajnie, gdyby udało sie posłać chłopaków razem. (-:. Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Podrzucimy "maluszka" bo teraz na ogólnym jesteśmy :) Quote
Dorothy Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Wunia']chudy kaukazowaty :) a cechy charakteru kaukazowate też ma :D[/QUOTE] to znaczy jakie?? Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 zaadoptował sobie już terytorium, i obszczekuje zbliżających się i w tym miejscu, które już uznał czuje się pewnie, na dalszych obszarach tych "nie jego" jest raczej płochliwy i wycofany. A po drugie czasami ma w pupie nawet swoje karmicielki :) są od postawienia miski i sio :) Quote
majqa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nie będę oryginalna, jeśli i ja napiszę, że cieszę się, że stanęło na Jamorze. Super również, że wątek się rozbujał. :lol: Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 :oops::oops::oops: napadłam na PW z prośbą o pomoc dla Gapcia wszystkie Ciotki (no i Wujka Ubocze) naszego Luckyego :placz: mam nadzieję, że mi wybaczą :oops::oops::oops: Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Ania i Kajber']Byłoby fajnie, gdyby udało sie posłać chłopaków razem. (-:.[/QUOTE] a kiedy się wybieracie? Bo nasz się błąka i trzeba ustalić z kilkudniowym wyprzedzeniem "odstrzał"... Quote
mmd Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ja moje 30 z Jagi na razie... miesięcznie rzecz jasna Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='mmd']Ja moje 30 z Jagi na razie... miesięcznie rzecz jasna[/QUOTE] Kolejny Gapciowy Anioł :) Dziękuję :) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='mmd']Zaraz Ci dam anioła :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ania i Kajber Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Wunia']a kiedy się wybieracie? Bo nasz się błąka i trzeba ustalić z kilkudniowym wyprzedzeniem "odstrzał"...[/QUOTE] Na razie nie mamy tyle forsy, co trzeba, mówiłam Jamorowi,że może pod koniec marca, choć chcialabym wcześniej. Kurde,skad brać kasę...... Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 my nie mamy czasu ... czas nagli ... pies pod gołym niebem ... Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [B]Belka[/B] mam prośbę, widziałaś moją labkę, spróbuj tak chociaż orientacyjnie "sprawdzić" na oko, czy kaganiec mojej suni będzie pasował na Gapcia, szmaciany na rzep ... Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Bambino']Na razie wpisuję się na wątek.[/QUOTE] Dziękuję Bambino za przybycie :) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='magenka1']Na razie się wpisuję się.......[/QUOTE] Dziękuję za przybycie Magenka-Marlenka :) Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Moge dac 20 zl jednorazowo. I trzeba by daleje watek rozglaszac, zeby go jak najszybciej zabrac. Camara tez pisala, ze zaden z niego kaukaz i ze kaukazy maja zla opinie to lepiej dla niego. Pisala tez zeby go moze na chwile wszadzic do schronu, bo tam przynajmniej jest bezpieczny, a schron w Lodzi podobno jest w miare i jest tam wolontariat. Glownie chodzi o to, zeby sie nie blakal, bo nie wiadomo co moze sie przytrafic. To oczywiscie na ten czas oczekiwania na DT. Quote
Ania i Kajber Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Szarotka']....Pisala tez zeby go moze na chwile wszadzic do schronu, bo tam przynajmniej jest bezpieczny, a schron w Lodzi podobno jest w miare i jest tam wolontariat. Glownie chodzi o to, zeby sie nie blakal, bo nie wiadomo co moze sie przytrafic. To oczywiscie na ten czas oczekiwania na DT.[/QUOTE] Tyle tylko, że schron w Łodzi przyjmuje zwierzęta znalezione i doprowadzone, jeżeli błakały sie W GRANICACH ADMINISTRACYJNYCH MIASTA ŁODZI, ABSOLUTNIE NIE PRZYJMĄ PSA Z INNEJ GMINY.... Quote
Asia76 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 dziękuję za zaproszenie wieczorkiem poczytam , bo trochę czasu brak Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Dziękuję Szarotko :) Dziękuję Asia76 za przybycie :) Schronisko łódzkie nie wchodzi w grę, jest poza granicami gminy Łódź ... Quote
Recommended Posts