Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata51']Rok z góry :-o Toż to cudo w miesiąc domek znajdzie ;)

Jak on nie kaukaz to kto? Po prostu misior? Wszystko jedno, piękny, skubany, jest![/QUOTE]
Dlatego z gory bo to jest deklaracja stala:)Zeby nie zapomniec wplacam z gory . A jak znajdzie domek czego Gabciowi serdecznie zycze to pieniadze na pewno sie nie zmarnuja:) Juz Wunia o to zadba :)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zbieramy też deklaracje na pobyt u Jamora dla starego ON-ka CZARLIEGO ze schronu, z bolacymi stawami i lękiem separacyjnym.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/178586-Czarli-on-ek-z-A-A-dzkiego-schronu-chce-mieAE-swojego-pana-Potrzebne-deklaracje-na-DT[/URL]

Byłoby fajnie, gdyby udało sie posłać chłopaków razem. (-:.

Posted

zaadoptował sobie już terytorium, i obszczekuje zbliżających się i w tym miejscu, które już uznał czuje się pewnie, na dalszych obszarach tych "nie jego" jest raczej płochliwy i wycofany.
A po drugie czasami ma w pupie nawet swoje karmicielki :) są od postawienia miski i sio :)

Posted

:oops::oops::oops: napadłam na PW z prośbą o pomoc dla Gapcia wszystkie Ciotki (no i Wujka Ubocze) naszego Luckyego :placz: mam nadzieję, że mi wybaczą :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Ania i Kajber']Byłoby fajnie, gdyby udało sie posłać chłopaków razem. (-:.[/QUOTE]
a kiedy się wybieracie? Bo nasz się błąka i trzeba ustalić z kilkudniowym wyprzedzeniem "odstrzał"...

Posted

[quote name='Wunia']a kiedy się wybieracie? Bo nasz się błąka i trzeba ustalić z kilkudniowym wyprzedzeniem "odstrzał"...[/QUOTE]
Na razie nie mamy tyle forsy, co trzeba, mówiłam Jamorowi,że może pod koniec marca, choć chcialabym wcześniej.
Kurde,skad brać kasę......

Posted

[B]Belka[/B] mam prośbę, widziałaś moją labkę, spróbuj tak chociaż orientacyjnie "sprawdzić" na oko, czy kaganiec mojej suni będzie pasował na Gapcia, szmaciany na rzep ...

Posted

Moge dac 20 zl jednorazowo. I trzeba by daleje watek rozglaszac, zeby go jak najszybciej zabrac.
Camara tez pisala, ze zaden z niego kaukaz i ze kaukazy maja zla opinie to lepiej dla niego.
Pisala tez zeby go moze na chwile wszadzic do schronu, bo tam przynajmniej jest bezpieczny, a schron w Lodzi podobno jest w miare i jest tam wolontariat. Glownie chodzi o to, zeby sie nie blakal, bo nie wiadomo co moze sie przytrafic. To oczywiscie na ten czas oczekiwania na DT.

Posted

[quote name='Szarotka']....Pisala tez zeby go moze na chwile wszadzic do schronu, bo tam przynajmniej jest bezpieczny, a schron w Lodzi podobno jest w miare i jest tam wolontariat. Glownie chodzi o to, zeby sie nie blakal, bo nie wiadomo co moze sie przytrafic. To oczywiscie na ten czas oczekiwania na DT.[/QUOTE]

Tyle tylko, że schron w Łodzi przyjmuje zwierzęta znalezione i doprowadzone, jeżeli błakały sie W GRANICACH ADMINISTRACYJNYCH MIASTA ŁODZI, ABSOLUTNIE NIE PRZYJMĄ PSA Z INNEJ GMINY....