Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejne nieszczęśliwe psie dzieciątka... Przyszły na świat z winy człowieka... Nie mają zapewnionej przyszłości... Ich jedyną odskocznią od zimna i brudu jest mamusia...
Mamusia jest rodowodowym hasky, Tatuś to rodowodowy ON-ek.
No i co z tego wszystkiego? Pieski muszą jak najprędzej zniknąć... Bo przeszkadzają...
Pilnie potrzebne są domy tymczasowe i pomoc w ogłoszeniach...
Dzieciaki są kochane - jednak jest Ich aż 8...
Zdjęcia są nie najlepsze, może dzisiaj dam radę podjechać z aparatem i zrobić dobre zdjęcia...
Jeżeli mógłby ktoś zrobić jakiś bazarek to byłoby fantastycznie...
Trzeba Im kupić coś normalnego do jedzenia i je odrobaczyć...
W dzień biegają po polu, w nocy śpią na mule...
Mają około 6 tygodni...

Bardzo proszę o pomoc...

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tym czy są z matką to różnie jest.
Raz są,a raz nie są. Tłumaczenia nie przynoszą tu rezultatu.
Małe są już samodzielne [!!] Same chodzą, jedzą jakieś obiadowe resztki...
Chwała,że na noc w kotłowni siedzą... Przynajmniej Im ciepło...
Co do Rodziców to: Mama: Kanada, rodowodowy husky, w dobrym stanie, u drugiego właściciela jest aktualnie,bo w pierwszym domu była nietrafionym prezentem... Szybko się znudzili i oddali...
Natomiast Tata: Rex: rodowod. On-ek, pies sąsiada... Tak się porobiło,że szczeniaki są... :O
Pytałam dlaczego nie została sterylizowana - bo nie było czasu...
Ale niby teraz na sterylkę się zgodzą...
Szczeniaki miały być sprzedawane po 50 zł...

Posted

dla kogo bedziesz wozila jedzenie? mam nadzieje ze nie dla tych rodowodowych rodzicow? przepraszam, ale ludzie potrafia byc bezczelni :angryy:
najpierw powolali do zycia jakies kompletne mieszance spodziewajac sie kokosow, najlepiej pewnie bez zadnych kosztow czyli zero szczepien, zero porzadnej karmy, a teraz jeszcze łaske robia ze oddadza za darmo :angryy:; w sasadzie powinno sie ich zostawic z tymi psami zeby zobaczyli ilu chetnych sie znajdzie (przwdopodobnie zero); ale to by bylo kosztem tych biednych szczeniakow; na to nie pozwolisz wiec bedziesz jezdzila karmic te pieski, a te polmozgi zrobia ci łaske, ze na to pozwolą; szlag mnie trafia, juz sie powinnam zaczac w swoim wieku przyzwyczajac do tego, ze ludzie maja gowno w glowach, a robi mi to coraz to wieksza roznice :pissed:

Posted

Prawda, prawda i cała prawda...
Jednak te dzieciątka nie są niczemu winne... Same się na ten świat nie prosiły...
A zdecydowali się ze mną skontaktować, bo właśnie chętnych nie było...
Podobno dwa już mają zaklepaną 'ciepłą budę' na gustownym łańcuchu...
Postraszyłam Ich trochę i zgodzili się żadnego nie wydać...