Asia & Ginger Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Pianka']ja też chce na imprezke:evil_lol: :drinka:[/quote] A zapraszamy, zapraszamy. :cool3: :loveu: Czuj się jak u siebie w domu. :cool3: :p Proszę się częstować, niczego nie żałować! :evil_lol: :sabber: :knajpa: :drink1::beerchug: :drinking: :cunao: Quote
Mona4 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wy imprezujecie,a mnie glowa boli:-( grypsko mnie dopadlo potworne:-( Quote
Mysia_ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ojjjjj... Pati będzie żałować, bo nie jedna impreza ją omineła :eviltong: :drink1::beerchug: Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Kota (moda) nie ma, to myszy harcują. :diabloti: To co pijemy? :drink1: :drinking: Quote
Mysia_ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ja to mam dzisiaj ochotę na coś mocniejszego, po dniu pełnym wrażeń :evil_lol: Quote
Patikujek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Wróciłam!!! Oj i też sobie poimprezowałam:multi: przez co niedzielnych zajęciach było ciężko:evil_lol: Mam świetną grupę, a szczególnie fajni są ludzie którzy mieszkają w internacie ze mną. Osoby są w wieku od 19 do 45 lat a wszyscy się razem trzymają, w sumie profesowrek też niezły jajcarz, było wesoło przez te 2 dni, oj było:D:D:D:D W sobotę zamiast 11 lekcji było chyba 8 a w niedziele zamiast 10 - 5czyli bosko a materiał przerobiony:) Quote
Asia & Ginger Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No nareszcie wróciłaś. :multi: Strasznie tęskniliśmy. :loveu: :loveu: :loveu: A ta dziewczyna, to chyba jakaś pomylona. :shake: Trzeba ją jeszcze trochę pomęczyć, może uda Ci się ją nawrócić. :cool3: Quote
Patikujek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 A ja byłam ciekawa pewnej rzeczy??? Czy ktoś zauważy złoży Baksikowi w piatek życzenia bo chłopak kończył 7 lat:mad: Ode mnie dostał kość i smakołyk a wy żule nic mu nie daliście:mad: on jest na was obrażony:P Quote
Moniskaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wszystkiego naj!! spóźnione...:oops: A zdjęcia super! Quote
Asia & Ginger Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):A ja byłam ciekawa pewnej rzeczy??? Czy ktoś zauważy złoży Baksikowi w piatek życzenia bo chłopak kończył 7 lat:mad: Ode mnie dostał kość i smakołyk a wy żule nic mu nie daliście:mad: on jest na was obrażony:P :oops: :oops: :oops: Daj Baksikowi buziaki w nochalka ode mnie i wyczochraj od stóp do głów. :p :cool3: Quote
Mysia_ Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 spóźnione życzonka i mizianko dla Baksia :loveu::oops: Quote
Mona4 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 baksik dostanie kosteczke,a ty mi sie tu panno spowiadaj, co to robilas poza domem,z tyloma obcymi chlopami :mad: Quote
Patikujek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Piłam:evil_lol: kurcze wszyscy żonaci(nie licząc jednego ale on też zajęty i do tego wszyscy chcący dochować wierności:evil_lol:) Quote
Asia & Ginger Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):kurcze wszyscy żonaci(nie licząc jednego ale on też zajęty i do tego wszyscy chcący dochować wierności:evil_lol:) Jak pech to pech. :glaszcze: :evil_lol: Quote
Eriu Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Heheh, może któryś się jednak złamie :D. Widzę, że towarzystwo zapowiada się ciekawie :). Wszystkiego naj ode mnie i Bezy. Niech się tam chłopak nie denerwuje, że spóźnione :). Quote
Mona4 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Piłam:evil_lol: kurcze wszyscy żonaci(nie licząc jednego ale on też zajęty i do tego wszyscy chcący dochować wierności:evil_lol:) Wiesz jak to jest z ta wiernoscia u facetow;)zadlugo zyja na tym swiecie,i zaduzo mam takich spraw w pracy,wiernych kochajacych mezow iwiernych zon:shake: to jak w Brazylijskiej telenoweli:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No przeciez mlode diewczyny jescze jestescie,co wam tu bede wyklady robic:diabloti: Quote
Patikujek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Wiadomo , w końcu od czego są rozwody Quote
lookata Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 majn gad! "od czego są rozwody!" jeszcze tego brakowało! To po co śluby, skoro od razu patrzy się na rozwód? ;-) Patikujek właśnie mi się przypomniało... pytałaś dziś o labka, zobacz swego pasażera tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81601&highlight=bokserka+lalunia&page=6 Quote
Pimpek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cześć Basiki :cool3: Ślicznego psiaka macie :loveu: Quote
Patikujek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Cześć Pimpek:) Witaj Lookata w naszej galerii:) Quote
Patikujek Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Właśnie wróciliśmy z wyczerpującego spacerku po Sparcie:) było wesoło tylko dziwnie się na nas chłopacy po skończonym treningu patrzeli kiedy turlaliśmy się po trawie i w ogóle wszędzie cykaliśmy baksymilianowe fotki:evil_lol: Zdjęcia się już ładują i zaraz powstawiam:) Quote
Recommended Posts