Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pianka']ja też chce na imprezke:evil_lol:

:drinka:[/quote]
A zapraszamy, zapraszamy. :cool3: :loveu:
Czuj się jak u siebie w domu. :cool3: :p
Proszę się częstować, niczego nie żałować! :evil_lol:
:sabber: :knajpa: :drink1::beerchug: :drinking: :cunao:

Posted

Wróciłam!!!

Oj i też sobie poimprezowałam:multi: przez co niedzielnych zajęciach było ciężko:evil_lol:
Mam świetną grupę, a szczególnie fajni są ludzie którzy mieszkają w internacie ze mną. Osoby są w wieku od 19 do 45 lat a wszyscy się razem trzymają, w sumie profesowrek też niezły jajcarz, było wesoło przez te 2 dni, oj było:D:D:D:D
W sobotę zamiast 11 lekcji było chyba 8 a w niedziele zamiast 10 - 5czyli bosko a materiał przerobiony:)

Posted

A ja byłam ciekawa pewnej rzeczy???
Czy ktoś zauważy złoży Baksikowi w piatek życzenia bo chłopak kończył 7 lat:mad: Ode mnie dostał kość i smakołyk a wy żule nic mu nie daliście:mad: on jest na was obrażony:P

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
A ja byłam ciekawa pewnej rzeczy???
Czy ktoś zauważy złoży Baksikowi w piatek życzenia bo chłopak kończył 7 lat:mad: Ode mnie dostał kość i smakołyk a wy żule nic mu nie daliście:mad: on jest na was obrażony:P

:oops: :oops: :oops:
Daj Baksikowi buziaki w nochalka ode mnie i wyczochraj od stóp do głów. :p :cool3:

Posted

Heheh, może któryś się jednak złamie :D. Widzę, że towarzystwo zapowiada się ciekawie :).
Wszystkiego naj ode mnie i Bezy. Niech się tam chłopak nie denerwuje, że spóźnione :).

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Piłam:evil_lol:
kurcze wszyscy żonaci(nie licząc jednego ale on też zajęty i do tego wszyscy chcący dochować wierności:evil_lol:)

Wiesz jak to jest z ta wiernoscia u facetow;)zadlugo zyja na tym swiecie,i zaduzo mam takich spraw w pracy,wiernych kochajacych mezow iwiernych zon:shake: to jak w Brazylijskiej telenoweli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No przeciez mlode diewczyny jescze jestescie,co wam tu bede wyklady robic:diabloti:

Posted

Właśnie wróciliśmy z wyczerpującego spacerku po Sparcie:)
było wesoło tylko dziwnie się na nas chłopacy po skończonym treningu patrzeli kiedy turlaliśmy się po trawie i w ogóle wszędzie cykaliśmy baksymilianowe fotki:evil_lol:
Zdjęcia się już ładują i zaraz powstawiam:)