Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Oj nie prawda ;) poza tym zrezygnuje z tej funkcji więc posądzać już nie będziesz :lol:

Mnie się po prostu obcięte yorki na krótko bardzo podobają ;)

Posted

[B][COLOR=darkorange]Na pewno się ucieszy na widok cioci, bardziej się martwię co będzie jak tyle ludzi zobaczy9zaraz ze zlotem mu się to skojaży:evil_lol )[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Szkoda żę Cię Aniu na zlocie nie będzie:([/COLOR][/B]

Posted

[quote name='zaba14']Oj nie prawda ;) poza tym zrezygnuje z tej funkcji więc posądzać już nie będziesz :lol:

Mnie się po prostu obcięte yorki na krótko bardzo podobają ;)[/quote]
Każdy ma swój gust, a w tej kwestii się podobno nie dyskutuje:cool3:, więc się nie odzywam:D
Mnie się też obcięte podobają, często bardziej od tych wystawowych, ale są różne rodzaje fryzurek:)

Posted

[CENTER][COLOR=navy][I][B]Witajcie:)[/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Baksymilian w nowej fryzurce wygląda przesłodko...bardzo mi sie podoba ta jego odmiana cudnie:loveu: [/B][/I][/COLOR]
[B][I][COLOR=#000080]Mizianko dla przystojnego kawalera :loveu: [/COLOR][/I][/B][/CENTER]

Posted

[B][COLOR=darkorange]Dzięki za komplementy:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]A co do gustów to rzeczywiście o tym się nie dyskutuje:)[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkorange]Nie moge Oluś do nas zawitał:multi:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Co tam chłopie u ciebie słychać???[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Jak wrócę to zajrzę co u twoich bydlątek ciekawego:)[/COLOR][/B]

Posted

[url]http://images23.fotosik.pl/22/b974990caff50c64.jpg[/url]

Świetny nowy image Baksia :loveu:
Bardzo mi sie podoba!!! Bardziej niż jak był zarośnięty ;) Zresztą ja Fidlastego też juz będę tylko na tak krótko strzygła.

Posted

[B][COLOR=darkorange]Dobry wieczór wszystkim :loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Dziękujemy jeszcze raz wszystkim za komplementy:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]A co do ścięcia to ja też stwierdziłam tym razem że jedziemy na krótko, przy tępie wzrostu jego kudełków za 2 tyg. będzie już dość obrośnięty:)[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkorange]Część Fidlasty:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]wiaj Eriu:loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]jak ci sie tam żyje[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Beza po prostu tęskni:)[/COLOR][/B]

Posted

Cześć Pati!
:oops: Dawno u Ciebie nie byłam, trzeba to nadrobić.

[QUOTE]
[URL]http://images23.fotosik.pl/22/b974990caff50c64.jpg[/URL]
[/QUOTE]
Baksymilanowi ślicznie jest w takiej fryzurce, zecydowanie lepiej niż w dłuższych włoskach. Piękny golasek :loveu:

Posted

[B][COLOR=darkorange]Cześć witam wszystkich i dzięki za komplementy:loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Fotek na razie nie będzie bo rodzice wzięli aparat na wakacje i wrócą koło środy:([/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze'][B][COLOR=darkorange]Cześć witam wszystkich i dzięki za komplementy:loveu:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]Fotek na razie nie będzie bo rodzice wzięli aparat na wakacje i wrócą koło środy:([/COLOR][/B][/quote]
To mowisz, ze szalejesz :cool3: .
U mnie ok, dzis ide pierwszy raz do pracy na nocke.
Miziaki dla Baksia.