Patikujek Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Fotki będą wieczorem bądź jutro mam mase nauki w tym tygodniu a ja mam frontpage w pakiecie Offica i nie wiem skąd można ściągnąć A ty włącz "wyszukaj" i wpisz tam "frontpage" to on ci kompa przeszuka i znajkdzie ten program I na pewno się połapiesz:) Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ja już u siebie znalazłam FrontPage'a :multi: Ale nie wiem, co mam robić :oops: Quote
Pianka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 zaba14 napisał(a):Jesli ma się XP to nie znaczy że ma się frontpage ;) Piszesz, ze mas zi worda i exela czyli masz cały pakiet Office, wiec pewnie masz to w : start/programy/Microsoft FrontPage Widze:multi: Teraz tylko musze sie nauczyć z tego korzystać:evil_lol: Quote
nathaniel Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Klika rzeczy na strone nie działa :oops: My tez mamy swoją :diabloti: Quote
Patikujek Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Strona jest stsale dopracowywana i jeszcze nie skończona, kilka nowych rzeczy wrzuciłam przed chwilką:) A co do działania frontpage to stronkę robi się w nim prawie jak prezentacje w power point. Tylko kiedy wstawisz zdjęcie trzeba potem odnaleźć jego adres w HTML i wpisać adres tego zdjęcia z serwera... A Nathaniel jak możesz zajżyj na moją stronikę jeszcze raz i napisz mi co nie działa to postaram się poprawić:) A teraz kilka fotek: "Pan prezes" I wysypiamy się:loveu: A w niedzielę wylądowaliśmy na Helence u Manixsy, i mieliśmy spacerek:) z Misiem Następnie dołączył do spacerku Fred A na koniec spotkaliśmy się Mikim:) Quote
Patikujek Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 A teraz jeszcze kilka fotecek malusków:loveu: i mamusi Psiaki rosną jak na drożdżach prawie widać:) Są słodziutkie a Dickens(biały) uwielbia być noszony wcale za matką nie płacze Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ło matko !!!! jakie malusieństwa przesłodziutkie przekochane :loveu::loveu::loveu: i jaka dumna mamuśka na zdjęciach :lol::lol: co to za śliiczności ??? no, nie wspomniałam o przystojniaku po obcięciu :loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ta czekoladka najsliczniejsza wiadomo dalaczego:evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Ja wiem czemy Kara:) Ja za to uwielbiam białaska(sama chętnie bym go przygarnęła, ale nie moge niestety) A o psiakach jest więcej ze 3 strony temu lub tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4317332#post4317332 Quote
nathaniel Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 O mnie,kontakt mi nie działa... I podpisy zdjęć w dziale przyjaciele. Quote
Patikujek Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 No wczesniej nie było jeszcze kontaktu A co do podpisów to niektórzy przyjacierle jeszcze nie mają galerii to jest w trakcie tworzenia tylko kurczę jak ja otwieram o mnie to mi chodzi:shake: Zaraz posprawdzam:) A Fred to zwierzatko kolegi Lucy - Jacy Quote
Magda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 No prosze nowa fryzurka:loveu: Kurcze wszyscy sie tną, ale my jak narazie nie damy za wygraną:diabloti: Sliczne szczeniaczki:loveu: Ile mają? Quote
milena182 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 patikuje pamietaj co mi obiecalas:diabloti: Quote
Patikujek Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Sceniorki mają 10 dni:loveu: milena ja chyba niepamiętam:oops: :oops: :oops: Quote
Pianka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Fred jest cudny:loveu: Zawsze chciałam mieć fretke:p Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 a ja nie myślałam, że fredy są takie duże :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Patikujek Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 :angryy:Ja też nie ale są kochane:loveu: A widzieliście nowy regulamin Fotoblogów - to jest chore:shake: Dogomania schodzi na pchły:angryy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45531&page=8 Quote
Patikujek Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Już wiem milena:D:D:D:multi::multi::multi: Przypomniałam sobie:multi: Quote
Pianka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']:angryy:Ja też nie ale są kochane:loveu: A widzieliście nowy regulamin Fotoblogów - to jest chore:shake: Dogomania schodzi na pchły:angryy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45531&page=8 jejku ludzie nie przesadzajcie. Naprawde daliście się na to nabrać?:lol: Ojej ja pisze w dzień parzysty:-o Zaraz dostane bana:evil_lol: Quote
Recommended Posts