Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Byłam dzisiaj w odwiedzinach w hodowli, z której psiaka planuję. I jestem bardzo zadowolona z wyboru. Państwą sąświetni, zwierzaki również. Atmosfera domowa, widać, że zwierzęta są tam członkami rodziny :D Teraz zostaje tylko czekać na cieczkę :D

Posted
5 godzin temu, Patikujek napisał:

Byłam dzisiaj w odwiedzinach w hodowli, z której psiaka planuję. I jestem bardzo zadowolona z wyboru. Państwą sąświetni, zwierzaki również. Atmosfera domowa, widać, że zwierzęta są tam członkami rodziny :D Teraz zostaje tylko czekać na cieczkę :D

a wiesz kto będzie repem?

Posted
O 12.11.2016 o 13:14, Patikujek napisał:

Ale super :) Ja już marzę o kolejnym psie, trochę się nawet za hodowlami rozglądam itp, ale chyba jeszcze sporo czasu poczekam na szczeniaka. Mój obecny pies prawdopodobnie byłby bardzo zazdrosny, a i tak nie mam warunków teraz i czasu na dwa łobuzy. Powodzenia w wyborze szczeniaczka :)

Posted

Mi bardzo psa brakuje.  i choć wiem że będę nie raz i nie dwa wyzywać i kląć gdy przyjdzie mi w deszczu spacerować albo dużo wcześniej wstawać to psia miłość jest tego warta.  

A tak w ogóle mam małą niespodziankę dla wszystkich śledzących tego bloga,  ale to wkrótce :)

Posted
Godzinę temu, Patikujek napisał:

Mi bardzo psa brakuje.  i choć wiem że będę nie raz i nie dwa wyzywać i kląć gdy przyjdzie mi w deszczu spacerować albo dużo wcześniej wstawać to psia miłość jest tego warta.  

A tak w ogóle mam małą niespodziankę dla wszystkich śledzących tego bloga,  ale to wkrótce :)

A tu całkowicie zgadzam się z Tobą :)

Posted
Godzinę temu, Patikujek napisał:

Ja z kolei lubię spacery w deszczu ;) Kiedyś chodziłam w niepogodę na długie spacery w pole, ale teraz kiedy pies jest trochę starszy, to mu się nie chce w deszczu łazić :) francuski piesek się z niego zrobił ;)

Posted

Fajny nie? :D

P.S.Do ludzi korzystających z photobucket.com . Czy was też wywala do strony logowania za każdym razem jak próbujecie dodać jakies foto? Bo ja od wczoraj nic uploadować nie mogę....

Edit: udało  się po trzydziestej próbie... Wszystko mi ostatnio świruje no....

Jezdem wampirkiem!

DSC_0388-2.jpg

• Upvote 2