angineuuka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 1 minutę temu, Patikujek napisał: Hej wszystkim! hej ho :D Quote
Patikujek Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 Dziewczyny! Opanujmy się! Chyba troszkę za bardzo się rozpisujemy :P Quote
Patikujek Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 Byłam dzisiaj w odwiedzinach w hodowli, z której psiaka planuję. I jestem bardzo zadowolona z wyboru. Państwą sąświetni, zwierzaki również. Atmosfera domowa, widać, że zwierzęta są tam członkami rodziny :D Teraz zostaje tylko czekać na cieczkę :D Quote
mar....ka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 5 godzin temu, Patikujek napisał: Byłam dzisiaj w odwiedzinach w hodowli, z której psiaka planuję. I jestem bardzo zadowolona z wyboru. Państwą sąświetni, zwierzaki również. Atmosfera domowa, widać, że zwierzęta są tam członkami rodziny :D Teraz zostaje tylko czekać na cieczkę :D a wiesz kto będzie repem? Quote
Patikujek Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 Wiem, ale nie pytaj kto bo nie pamiętam imienia :) Ale pies fajny :) Quote
mar....ka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 4 minuty temu, Patikujek napisał: Wiem, ale nie pytaj kto bo nie pamiętam imienia :) Ale pies fajny :) heheh i tak by mi to pewnie nic nie dało :P 1 Quote
Tyśka) Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 To dobrze, że hodowla przypadła Ci do gustu :D Quote
Marmag Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Czekam razem z Toba, juz sie doczekac nie moge jak bedzie Twoj maluch juz u Ciebie :d szkoda ze blizej nie mieszkasz... :( Quote
Patikujek Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 Wiesz Madzia ty wystawiasz swoją kruszynkę, a gdzieś tam koło maja/czerwca jest międzynarodówka w Erfurcie, 20km ode mnie. Także nocleg już masz :) Quote
Maghda Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 O 12.11.2016 o 13:14, Patikujek napisał: Byłam dzisiaj w odwiedzinach w hodowli, z której psiaka planuję. I jestem bardzo zadowolona z wyboru. Państwą sąświetni, zwierzaki również. Atmosfera domowa, widać, że zwierzęta są tam członkami rodziny :D Teraz zostaje tylko czekać na cieczkę :D Ale super :) Ja już marzę o kolejnym psie, trochę się nawet za hodowlami rozglądam itp, ale chyba jeszcze sporo czasu poczekam na szczeniaka. Mój obecny pies prawdopodobnie byłby bardzo zazdrosny, a i tak nie mam warunków teraz i czasu na dwa łobuzy. Powodzenia w wyborze szczeniaczka :) Quote
Tyśka) Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ja też tęsknię za psem... :( I o dziwo, mogłabym nawet papika... Quote
Patikujek Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 Mi bardzo psa brakuje. i choć wiem że będę nie raz i nie dwa wyzywać i kląć gdy przyjdzie mi w deszczu spacerować albo dużo wcześniej wstawać to psia miłość jest tego warta. A tak w ogóle mam małą niespodziankę dla wszystkich śledzących tego bloga, ale to wkrótce :) Quote
Marmag Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 haha dzieki Pati, to juz wiem ze u Ciebie moge hotel miec w razie czego hihi Dawaj niespodzianke! :D Quote
Oscar Patric Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Godzinę temu, Patikujek napisał: Mi bardzo psa brakuje. i choć wiem że będę nie raz i nie dwa wyzywać i kląć gdy przyjdzie mi w deszczu spacerować albo dużo wcześniej wstawać to psia miłość jest tego warta. A tak w ogóle mam małą niespodziankę dla wszystkich śledzących tego bloga, ale to wkrótce :) A tu całkowicie zgadzam się z Tobą :) Quote
Maghda Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Godzinę temu, Patikujek napisał: Mi bardzo psa brakuje. i choć wiem że będę nie raz i nie dwa wyzywać i kląć gdy przyjdzie mi w deszczu spacerować albo dużo wcześniej wstawać to psia miłość jest tego warta. Ja z kolei lubię spacery w deszczu ;) Kiedyś chodziłam w niepogodę na długie spacery w pole, ale teraz kiedy pies jest trochę starszy, to mu się nie chce w deszczu łazić :) francuski piesek się z niego zrobił ;) Quote
Tyśka) Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Nie bądź taka tajemnicza, dawaj niespodziewajkę! :D Quote
Patikujek Posted November 21, 2016 Author Posted November 21, 2016 Mój prezent Świąteczny :) https://goo.gl/photos/gFX4VK5ybgf48YDc7 (nie wiem jak ze zdjęć google wygenerować poprawny link żeby zdjęcie działało, więc macie linka.... wrrr) Quote
Oscar Patric Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 21 godzin temu, Patikujek napisał: Mój prezent Świąteczny :) https://goo.gl/photos/gFX4VK5ybgf48YDc7 (nie wiem jak ze zdjęć google wygenerować poprawny link żeby zdjęcie działało, więc macie linka.... wrrr) ale piękny jest :) Quote
Patikujek Posted November 22, 2016 Author Posted November 22, 2016 Fajny nie? :D P.S.Do ludzi korzystających z photobucket.com . Czy was też wywala do strony logowania za każdym razem jak próbujecie dodać jakies foto? Bo ja od wczoraj nic uploadować nie mogę.... Edit: udało się po trzydziestej próbie... Wszystko mi ostatnio świruje no.... Jezdem wampirkiem! 2 Quote
Recommended Posts