Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet nie daliście mu czasu zeby się oswioł... a czego się spodziewałaś po paru godzinach?? Mój pies też nie dostrzega mojego małego dziecka co jest NORMALNE !!! trzeba psa pilnować ....

Posted

Amensalizm bardzo fajne ogłoszenie na Allegro :) Te linki może uświadomią potencjalnym nowym właścicielom, że briard to nie PON ani Sky Terrier... Na razie nie chce zapeszac, ale moze po weekendzie wyklaruje sie sytuacja z naprawde odpowiednim domem dla Jożiego, ludzie sa zdecydowani, tylko kwestia przerobienia lokum pod kątem tak duzego i aktywnego psa. Poniewaz moze to troche potrwac wiec nie prosili o "rezerwacje" Jozika, jesli wczesniej znajdzie sie odpowiedni, odpowiedzialny i zdecydowany ktoś to lepiej dla psiaka. Ja juz jestem znowu i stale we Wroclawiu wiec moge jezdzic i pokazywac, mam nadzieje, ze tym razem z lepszym skutkiem...

Posted

No wiec przyznam sie... Postanowilam wziac Jożika... tylko musze sie przeprowadzic, a dopiero w sobote bede miala potwierdzone mieszkanie, a pozniej jeszcze chwila na przeniesienie. Ale biore go na pewno, nie oddam i bede o niego dbala :)

Posted

BasiaScotch napisał(a):
No wiec przyznam sie... Postanowilam wziac Jożika... tylko musze sie przeprowadzic, a dopiero w sobote bede miala potwierdzone mieszkanie, a pozniej jeszcze chwila na przeniesienie. Ale biore go na pewno, nie oddam i bede o niego dbala :)

Super!
To idę napisac ludziom ze nieaktualne ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='BasiaScotch']No wiec przyznam sie... Postanowilam wziac Jożika... tylko musze sie przeprowadzic, a dopiero w sobote bede miala potwierdzone mieszkanie, a pozniej jeszcze chwila na przeniesienie. Ale biore go na pewno, nie oddam i bede o niego dbala :)[/QUOTE]

Czy już jakieś konkrety się pojawiły? :)

JÓZIK czeka! Nadal w tym samym kojcu, ale już bardziej zadowolony, puszczany jest nawet w porach odwiedzin ludzi, ostatnio wywąchał się ze szczeniakiem i nie miał żadnych zastrzeżeń- ŚWIETNY PIES będzie w rękach świetnej osoby! :)

Posted

Konkrety są, miałam urwanie głowy z przeprowadzką... Od jutra Jożi będzie u mnie, mamy już umówionego fryzjera, wszystko przygotowane, jak tylko zrobie jakies fotki albo bede miala jakies niusy to dam znac. Trzymajcie kciuki :)

Posted

Jestem po pierwszej nocy, po dwoch spacerach. Ciagnie koszmarnie. Nie umie wchodzic po schodach, wiec musze mu wnosic najpierw przednie lapki a pozniej tylne... W nocy ladnie spal, nie chrapal :) Rano przyszedl sie glaskac - strasznym jest pieszczochem. Pozniej poszlismy na godzinny poranny spacer, jak wrocilismy jeszcze chwile poganial po ogrodku, pierwszy raz widzialam, zeby aportowal :) Teraz spi zmeczony emocjami i mam nadzieje spacerem. Chociaz energii ma tyle, ze az strach sie bac. Zdjec na razie nie wrzuce, bo przy przeprowadzce nie wzielam kabla... Nastepny "raport" za jakis czas. Pozdrowienia i wesolych Swiat :)

Posted

Basiu pięknie dziękuję za informacje na bieżąco :) I oczywiście niecierpliwie czekamy na następne super wiadomości i fotki oczywiście :) :) :)

Życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!

Posted

Zrobiłam zdjęcia, pełna dobrych chęci siadlam do komputera i... nie umiem dodawać zdjęć :/ Więc poćwiczę albo poproszę jakąś życzliwą duszę i wtedy wszystko zobaczycie :)