Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakie Wy tam macie piękne psy. Tylko takie strachulce same. To chyba jakieś krewniak Dumki - podobny jak nie wiem .Może synek ?
Ma ogłoszenie na FB ? Pewnie nie ?

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='annavera']jakie Wy tam macie piękne psy. Tylko takie strachulce same. To chyba jakieś krewniak Dumki - podobny jak nie wiem .Może synek ?
Ma ogłoszenie na FB ? Pewnie nie ?

Annavera - Kary jest w Albumie Konińskim na FB: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1589221375891&set=a.1584047806555.2078522.1396553001&type=1&theater, ale nie ma osobnego wydarzenia... ja niestety nie mogę w tej chwili się za to zabrać, ale chętnie dodam link do Albumu i będę rozsyłać na FB jeżeli Ty albo ktoś inny zrobi wydarzenie ;-)

Posted

Podniosę chłopczyka i przy okazcji poproszę:
Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye:

Posted

słodki z niego psiak, naprawdę, już się mnie nie boi i ja=smaczki, został wygłaskany i obłaskawiony, kilka razy założyłam i zdjęłam mu obrożę bez problemu, oby tak dalej

Posted

si_bcw napisał(a):
słodki z niego psiak, naprawdę, już się mnie nie boi i ja=smaczki, został wygłaskany i obłaskawiony, kilka razy założyłam i zdjęłam mu obrożę bez problemu, oby tak dalej

dobre wiadomosci......i dobra praca z biedakiem......trzymamy kciuki.....

Posted

byliśmy dziś na spacerze
smyczy to ten chłopak nie lubi;) przeszkadzała mu i co jakis czas odwracał się, żeby ja odgryźć i generalnie próbował się wyswobodzić z obroży, która trochę za luźna była więc się mocno pilnować musiałam
bał się samochodów, nieufnie i podejrzliwie przyglądał się mijającym nas ludziom (dwóch takich panów spacerowiczów minęliśmy). jak samochód się zbliżał, próbował zwiać.
to pierwszy spacer z niezbyt mu znaną osobą, myślę, że każdy kolejny będzie inaczej wyglądał.
cała reszta ok - nie wyswobodził się, lazł za mną, nawet udało mi się go do tego przekonać po spotkaniu z sunią z cieczką, niuchał, podsikiwał - norma.
jedna rzecz bardzo mnie zaskoczyła - za bramą schroniska stał się niekontaktowym psem, zupełnie nie reagował na cmokanie, gwizdanie, wołanie. nawet jak się zatrzymywaliśmy i kucałam, musiałam go lekko przyciągnąć, żeby do mnie podszedł. jak tylko wróciliśmy na teren schronu, inny pies: wspinał się na mnie, domagał smaczków. szok. jeszcze takiego czegoś nie widziałam.
zrobiłam parę zdjęć, jeśli jakieś wyszły, wieczorem wstawię