Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byliśmy na spacerze w niedzielę - było ciut inaczej niż dotąd, w miarę zwracał na mnie uwagę ;) zmienił też kojec - z tego kojca Neo pojechał do hotelu, a ostatnio Roch... może Kary pojedzie z niego do domu ... niech mu szczęście przyniesie! :kciuki:

Posted

[quote name='si_bcw']byliśmy na spacerze w niedzielę - było ciut inaczej niż dotąd, w miarę zwracał na mnie uwagę ;) zmienił też kojec - z tego kojca Neo pojechał do hotelu, a ostatnio Roch... może Kary pojedzie z niego do domu ... niech mu szczęście przyniesie! :kciuki:[/QUOTE]

a jutro będziesz?

Posted

nie ma mnie dzisiaj - jutro wjedziemy po Santiago i kociaki, to wyprowadzimy przy okazji Karego i Borysa.

a napisałam ostatnio, że Kary bardzo nie chciał wracać do kojca po spacerze? niemalże siłą go musiałam tam wpychać :( no a potem dwa razy znalazł sposób na wyjście, dlatego w końcu został przeniesiony.

niesamowite dla mnie jest, że pies siedzący w kojcu może ujadać przez siatkę na psa z drugiej strony a jak wylezie z kojca to w ogóle nie ma zapędów do ujadania czy jakiejkolwiek akcji... Kary jak te dwa razy wylazł z kojca, to nie przyszedł mi się pokazać (gadałam z p.Frankiem), ale łaził sobie po placu, tu siknął, tam powąchał i z psami było oky. co prawda chwila to była.

chętnie bym z nim jakiegoś innego psa zabierała na spacer bo dziwnie mi tak z jednym małym pieskiem co to nie ciągnie i problemów nie sprawia (przyzwyczajona jestem do dużych i silnych;)) nie wiem, jakiego zabierać, mały też musiałby być. nie wiem czy jakaś sunia się nada, bo Kary to niewyżyty chłopak jest;) martka, podpowiedz jakiegoś/jakąś, spróbuję, może nie jutro, ale w następnym tygodniu.

Posted

proponuję Martina, on chodził z Martim i się nim nie interesował, no i nie jest duży ale na wszelki wypadek sprawdz czy prowadzone przez jedną osobę się zaakceptują, bo w końcu to dwa samce. może Kitę? on wtedy tak zareagował na Sabinę (co się spotkaliśmy w lesie)bo ona miała cieczkę ale jak pójdziesz z suczką po sterylce to może nie będzie na nią tak reagował?

Posted

si_bcw napisał(a):
kolejny weekend bez spaceru :( tymczasowane kociaki zabierają mi cały wolny czas... jeden dziś odszedł i jest mi tak strasznie smutno:(

przykro mi, a wiadomo dlaczego?

Posted

Najgorzej mają takie psiaki w średnim wieku.
Szczeniaki, staruszki i oczywiście w typie rasy zabierają całą "oglądalność".