Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zobaczyłam w końcu wczoraj chłopaka w kojcu - jest i żyje ;) poprosiłam kolegę o zrobienie fotek w kojcu - zdjęcia pokazują nieufność Karego... to nieduży psiak, fajny ładny kundelek, zapomniany i dlatego tak się w schronie chyba zasiedział...

trzeba mu pomóc...

Posted

nie wyszedł. mnie widział pierwszy raz na oczy - zanim zbliżylismy sie do kojca to ujadał jak inne, ale jak Piotrek kojec otworzył, to się w budzie schrował. może się aparatu wystraszył. pewnie zanim zaczne z nim na spacery wychodzić, parę razy będę musiała z nim w tym kojcu posiedzieć;)

Posted

[quote name='otita']Sabinko na razie wymyśliłam taki:

Dziekuje slicznie!!! :loveu:

Karolcia_ko5, prosze wklej banerek do pierwszego postu, moze ktos sobie pobierze. :lol:

Posted

si_bcw napisał(a):
dziewczyna a ja znów potrzebuję szkolenia jak banerek dodać ;)

Wejdz na "Prywatne wiadomosci" na gorze tej strony. Po lewej stronie zobaczysz trzy rozne opcje. W opcji "Moje Ustawienia" wybierz "Edytuj Sygnature" i wklej banerek. Musisz jednak pamietac, ze dozwolone sa tylko dwa banery, a Ty masz juz dwa, wiec zeby dac nowy, musisz jakis inny usunac. :sad: