Aimez_moi Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 karolkamadry napisał(a):rozwazam jego adopcje O Boziu..... az mnie wbilo w fotel....... Quote
Sabina02 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 karolkamadry napisał(a):rozwazam jego adopcje O w morde jeza!!!!! Serio??????????????????? Quote
Sabina02 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ide pisac PM do dziewczyn z Konina. :) Quote
Sabina02 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Napsialam do dziewczyn, mam nadzieje ze tu szybciutko przyjda! :) Quote
Karolcia_ko5 Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Jestem... No najlepiej gdyby osoba chętna na psiaka odezwała się do schroniska. No i przedstawiła warunki jakie może zaoferować. Quote
Sabina02 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Karolcia_ko5 napisał(a):Jestem... No najlepiej gdyby osoba chętna na psiaka odezwała się do schroniska. No i przedstawiła warunki jakie może zaoferować. Karolciu, warunki sa super!!!! :multi: Czytam czasem watek Nuki, ktora adoptowala karolkamadry. Zobaczcie same: :lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/218239-Nuka-od-7-lat-próbuje-odnależć-drogę-do-Ciebie-)-Znalazłam-Cudowny-DS-)-)/page12 Quote
karolkamadry Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 obserwuje jego wątek i jego zycie od jakiegos czasu....wbil mi się mega w glowę chlopak...sama mam takiego mocno podobnego psiaka i wiem ze jakby do mnie dotarl bylby szczesliwy...ale po moich doswiadczeniach z Nuka wiem, albo i nie wiem ....to sa mega przemyslenia czy to dobrze czy nie dobrze zmieniac swiat takim psiakom co dlugo w schroniskach siedza....caly czas mysle i mysle i mysle.... Quote
karolkamadry Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Sabina02 napisał(a):O w morde jeza!!!!! Serio??????????????????? no serioo i to juz od dawna Quote
karolkamadry Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Schronisko Konin zna moje okolice bardzo dokładnie:) przywiozlo tutaj Murzyna:) Quote
Aimez_moi Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Boziu......zagladam na watek Karusia juz bardzo dlugo..... dwa psiaki mi tak sie wbily do glowy....Durszlak z Palucha i wlasnie Kary. Durszlaka adoptowano miesiac temu na stare lata....fajowa rodzina i zostal Karus. Od dwoch dni laze i mysle czy cud sie zdarzy dla tego cudniastego pysia...... Quote
karolkamadry Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 mam jeszcze takie jedno pytanie - czy on jest wykastrowany? Quote
wollygator Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Najprawdopodobniej jeszcze nie... Ale ponieważ większość psów jest kastrowanych w schronisku nie był by to problem, aby był przed adopcją... jak pisała Karola - najlepiej zadzwonić do schroniska, nawet jeśli są jakieś pytanie/wątpliwości najlepszym rozwiązaniem jest rozmowa przez tel... Nie trzeba być na 100% zdecydowanym. Rozmowa może pomóc w decyzji :) tak czy siak... ;) Quote
karolkamadry Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Dziewczyny, obiecuje ze dzwonie tam w nastepnym tygodniu...i mam nadzieje ze w ciagu miesiaca Kary bedzie u mnie w domu Quote
bellatriks Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Karolka - mnie aż mowę odebrało, gdy przeczytałam te wieści i do tej pory nie wiem co sensownego mogłabym napisać. Chyba tylko: dziękuję! I jeżeli ta decyzja jest ostateczna, to dajesz nam cudowny prezent na mikołajki (właśnie się zaczęły!) :D Zresztą nam jak nam - Kary to dopiero będzie miał podarunek! :D Quote
karolkamadry Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='bellatriks']Karolka - mnie aż mowę odebrało, gdy przeczytałam te wieści i do tej pory nie wiem co sensownego mogłabym napisać. Chyba tylko: dziękuję! I jeżeli ta decyzja jest ostateczna, to dajesz nam cudowny prezent na mikołajki (właśnie się zaczęły!) :D Zresztą nam jak nam - Kary to dopiero będzie miał podarunek! :D[/QUOTE] No będzie miał:) potrzebuje jednak trochę czasu - miesiąc...może mniej ale jestem mega zdecydowana Quote
Aimez_moi Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ale wiesci dla Karusia.....;) A jak sie piesio czuje? Quote
Ag_konin Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Karego ostatnio bolała łapa, ta w której ma to stare złamanie, ale dostał przeciwbólowy i po kilku godzinach hasał z wolontariuszką na śniegu. Jeżeli będziesz zdecydowana na adopcję wykastrujemy go i zrobimy badanie krwi żeby zobaczyć jak się Karuś czuje 'w środku' ;) Wybaczcie, że tak rzadko jesteśmy z Karolą na dogo, ale schron nas pochłania... Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Boziu.....alez to moze juz niedlugo szczesliwy piesio.....:) Quote
Daga&Maks Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 o rany, jakie tu dobre wiadomości :) trzymam kciuki :) Quote
karolkamadry Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Moj plan jest taki - początek lutego jestm w poznaniu z moimi psiakami wiec zaraz po tym mam zamiar podjechac do konina i poznac towarzystwo - jak bedzie mega dobrze do zabiore go od razu jak warunki techniczne nie pozwola to zorganizuje mu transport. Mam tylklo prosbe do jesto wolontariackich opiekunek zeby w tym czasie ktoras z Was mogla go wziac na spacer...bo nie wiem jak zorganizowana jest praca w schronisku w koninie.Czy da rade to zorganizowac? Quote
Aimez_moi Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Kochanego domku dla Ciebie piesiu.....:) Quote
Recommended Posts