Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajne fotki:) bez smyczy reagował na wołanie? napisz wolly coś o nim:) ja go nie spuszczałam bo taki podjarany był spacerem, że bałam się, że mnie oleje. no ale to było dawno temu i nikt z nim wtedy na spacery nie chodził.

Posted

si_bcw napisał(a):
fajne fotki:) bez smyczy reagował na wołanie? napisz wolly coś o nim:)

Kary jest bardzo "proczłowieczy" :), chwila postoju i od razu znajduje się w pozycji pionowej, łapkami opierając się o nogi człowieka, i domaga się myziania... Z przywołaniem w czasie spaceru nie ma problemu - trzeba mu dać czasami chwile, ale w końcu tyle jest nowych zapachów... a i tak w większości przypadków ślicznie przychodził. Na spacerze był na 10m lince, a na szczerym polu... trzymał się bardzo blisko. Na smyczy chodzi bardzo ładnie.

Na pewno potrzebuje długich spacerów, aby nacieszyć się nowymi zapachami i wolnością.
Kary to słodki, łagodny i radosny psiak.

Posted

si_bcw napisał(a):
odebrałam dziś jak dotąd jedyny (!) tel w spawie Karego, sensowny, podałam kontakt do schroniska, pozostaje czekać i trzymać kciuki... :kciuki:

no właśnie miałam pytać! daj znać jak będziesz wiedzieć czy rozmowa się odbyła i z jakim skutkiem:)