Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Nie, nie jest kastrowany. Chociaż osobie, która zgłosiła Atamana wydawało się, że to sunia...
Jednak bardziej z powodu przyjaznego zachowania własnego psa, niż doświadczeń organoleptycznych na Atamanie :)

No właśnie miała być sunia benia a jest moskiewski chłopak :evil_lol:

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ataman skradł mi serce... normalnie się zakochałam, całą noc mi się śnił... niestety nie mogę go wziąć :(
poproszę jakiś namiar, postaram się pomóc w najbliższych dniach, a karmę jaką dla chłopaka?

Posted

Ania&Rudy napisał(a):
Ataman skradł mi serce... normalnie się zakochałam, całą noc mi się śnił... niestety nie mogę go wziąć :(
poproszę jakiś namiar, postaram się pomóc w najbliższych dniach, a karmę jaką dla chłopaka?

Ania&Rudy - śliczny facet, prawda?

Na pewno potrzebuje ogłoszeń. Całej masy ogłoszeń.
A co do karmy? To ciotka Gagata musi się wypowiedzieć :)

Ps. Może skorygować nieco tytuł wątku i wspomnieć coś o moskiewskim stróżującym? Jak myślicie?
Swoją drogą - dzięki atamanowi wiem, że istnieje taka rasa. ...

Posted

Ania&Rudy napisał(a):

Jeśli mogę zasugerować , to najlepsza byłaby karma wysokokaloryczna dla ras dużych.

Posted

Bajk ma rację, lepiej mniej karmy a dobrej....
Hihi, Abra, nie mów, że to było Twoje pierwsze spotkanie z ta rasą.....Tak po cichu Ci powiem,że o prawdziwego benia w Polsce raczej trudno. Jak znowu spotkasz sie z takim cielakiem w brązowe łaty, załóż,że to mix moskiewskiego...

Posted

Przepraszam, dziś nie dałam rady z ogłoszeniem :( coś mi się wczoraj pomieszało, że dziś już poniedziałek, dopiero wpadłam do domu, ogarnę się i biorę za to allegro;
a co do karmy, to będę mogła zakupić worek na początku marca, teraz nie dam rady :( poproszę info gdzie wysłać kuriera :)

Posted

Ania&Rudy napisał(a):
Przepraszam, dziś nie dałam rady z ogłoszeniem :( coś mi się wczoraj pomieszało, że dziś już poniedziałek, dopiero wpadłam do domu, ogarnę się i biorę za to allegro;
a co do karmy, to będę mogła zakupić worek na początku marca, teraz nie dam rady :( poproszę info gdzie wysłać kuriera :)

Ataman od tygodnia ma allegro wyróżnione i ogłoszenia w necie :lol:
http://www.allegro.pl/item924084435_pies_w_typie_moskiewski_uratowany_od_smierci.html
proponuje ogłaszać w necie bo jest mnóstwo forów ogłoszeniowych

Posted

[quote name='bajk21.']Kurcze, taki piękny i miły piesek, a nikt się nim nie interesuje, czego ci ludzie szukają?[/QUOT

yorków?? :(

Ataman, jesteś przepiękny, trzymam kciuki, dom się musi znaleźć :)

Posted

zoja. napisał(a):
A jakiej w końcu rasy (bezrodowodowej) jest Wiemożny Ataman? Udało się ustalić?

Na razie moje pytanie pozostało bez odpowiedzi... ale i tak zmodyfikuje tytuł, a co?
Wolno mi chyba :cool3: