paros Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Abrakadabra napisał(a):Nie, nie jest kastrowany. Chociaż osobie, która zgłosiła Atamana wydawało się, że to sunia... Jednak bardziej z powodu przyjaznego zachowania własnego psa, niż doświadczeń organoleptycznych na Atamanie :) No właśnie miała być sunia benia a jest moskiewski chłopak :evil_lol: Quote
Ania&Rudy Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ataman skradł mi serce... normalnie się zakochałam, całą noc mi się śnił... niestety nie mogę go wziąć :( poproszę jakiś namiar, postaram się pomóc w najbliższych dniach, a karmę jaką dla chłopaka? Quote
Abrakadabra Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Ania&Rudy napisał(a):Ataman skradł mi serce... normalnie się zakochałam, całą noc mi się śnił... niestety nie mogę go wziąć :( poproszę jakiś namiar, postaram się pomóc w najbliższych dniach, a karmę jaką dla chłopaka? Ania&Rudy - śliczny facet, prawda? Na pewno potrzebuje ogłoszeń. Całej masy ogłoszeń. A co do karmy? To ciotka Gagata musi się wypowiedzieć :) Ps. Może skorygować nieco tytuł wątku i wspomnieć coś o moskiewskim stróżującym? Jak myślicie? Swoją drogą - dzięki atamanowi wiem, że istnieje taka rasa. ... Quote
bajk21. Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ania&Rudy napisał(a):Ataman skradł mi serce... normalnie się zakochałam, całą noc mi się śnił... niestety nie mogę go wziąć :( poproszę jakiś namiar, postaram się pomóc w najbliższych dniach, a karmę jaką dla chłopaka? Jeśli mogę zasugerować , to najlepsza byłaby karma wysokokaloryczna dla ras dużych. Quote
Ania&Rudy Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 jest przepiękny, jutro rano zrobię mu wyróżnione allegro i dam znać :) Quote
gagata Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Bajk ma rację, lepiej mniej karmy a dobrej.... Hihi, Abra, nie mów, że to było Twoje pierwsze spotkanie z ta rasą.....Tak po cichu Ci powiem,że o prawdziwego benia w Polsce raczej trudno. Jak znowu spotkasz sie z takim cielakiem w brązowe łaty, załóż,że to mix moskiewskiego... Quote
Aleksa. Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 czy to mógłby byc on? Znalazłam takie ogłoszenie: http://zaginionepsy.pl/obiekt,3460,Zaginiony,Poznan,Nero.html tylko,że to Poznań Quote
ANETTTA Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 zajrzyjcie czasem ... zapraszam ... http://www.dogomania.pl/threads/180423-szmaty-damskie-na-pomoc-benkom-koniec-1-marca-o-godz-00?p=14161005#post14161005 .... Quote
Ania&Rudy Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Przepraszam, dziś nie dałam rady z ogłoszeniem :( coś mi się wczoraj pomieszało, że dziś już poniedziałek, dopiero wpadłam do domu, ogarnę się i biorę za to allegro; a co do karmy, to będę mogła zakupić worek na początku marca, teraz nie dam rady :( poproszę info gdzie wysłać kuriera :) Quote
paros Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ania&Rudy napisał(a):Przepraszam, dziś nie dałam rady z ogłoszeniem :( coś mi się wczoraj pomieszało, że dziś już poniedziałek, dopiero wpadłam do domu, ogarnę się i biorę za to allegro; a co do karmy, to będę mogła zakupić worek na początku marca, teraz nie dam rady :( poproszę info gdzie wysłać kuriera :) Ataman od tygodnia ma allegro wyróżnione i ogłoszenia w necie :lol: http://www.allegro.pl/item924084435_pies_w_typie_moskiewski_uratowany_od_smierci.html proponuje ogłaszać w necie bo jest mnóstwo forów ogłoszeniowych Quote
bajk21. Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Kurcze, taki piękny i miły piesek, a nikt się nim nie interesuje, czego ci ludzie szukają? Quote
Ania&Rudy Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='bajk21.']Kurcze, taki piękny i miły piesek, a nikt się nim nie interesuje, czego ci ludzie szukają?[/QUOT yorków?? :( Ataman, jesteś przepiękny, trzymam kciuki, dom się musi znaleźć :) Quote
Maligna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 musisz dom znaleźć:D, bo wspaniały jesteś;) Quote
zoja. Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A jakiej w końcu rasy (bezrodowodowej) jest Wiemożny Ataman? Udało się ustalić? Quote
Abrakadabra Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 zoja. napisał(a):A jakiej w końcu rasy (bezrodowodowej) jest Wiemożny Ataman? Udało się ustalić? Na razie moje pytanie pozostało bez odpowiedzi... ale i tak zmodyfikuje tytuł, a co? Wolno mi chyba :cool3: Quote
gagata Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Modyfikuj, a co tam... Ciebie ostatnio duże psy jakoś dziwnie kochaja.....Może machniom? Quote
zoja. Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Abrakadabra, masz wspaniałą ofertę od Gagaty! Nie odpuść! ;) Quote
Recommended Posts