lilk_a Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 anna_maria napisał(a):Gubie sie w tym forum . Wczoraj prosilam o kotka . Teraz pisze tu . Moge cos przygarnac ]ale do konca kwietnia . Nie chhce za to kasy . napisz coś więcej.... Quote
Delph Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 To ja sobie też czysto teoretycznie zapiszę wątek ;) Quote
zuza911 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ogłosiłam Dziewczynę :) Jest tutaj: [FONT=Arial]bono-polska.pl ojej.pl pajenczyna.pl pineska.pl animalia.pl gumtree.pl vetmozga.pl petworld.pl autogielda.pl adopcjapsa.pl rozglos.net anonseogloszenia.pl najpewniej.pl mammisia.pl petsy.pl vendito.pl e-zwierzak.pl adpedia.pl olx.pl szybko-sprzedam.pl sprzedasz.pl tablica.com pchlitarg.info.pl neeon.pl bstok.pl ogloszenia.e-podlasie.pl ogloszenia.jard.pl bialystok.biz.pl gieldabialystok.pl gielda.bai.pl/ twoje-ogloszenia.pl/ ogloszenia.trojmiasto.pl/ kupsprzedaj.pl/ twoje-x.net/ ogloszenia-szczecin.webas.pl/ ogloszenia.tasdj.pl/[/FONT] [FONT=Arial]kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Arial]ale.gratka.pl [/FONT][FONT=Arial]przygarnijzwierzaka.p[/FONT][FONT=Arial]l[/FONT] [FONT=Arial]morusek.pl kokosy.pl cafeanimal.pl [/FONT][FONT=Arial]drobne.centrumofert.pl [/FONT] [FONT=Arial]argetto.pl[/FONT] [FONT=Arial]krakusik.pl owi.pl [/FONT][FONT=Arial]dwukropek.pl aleokazja.pl [/FONT][FONT=Arial]szer[/FONT][FONT=Arial]lok.pl [/FONT][FONT=Arial]anonse.com[/FONT] [FONT=Arial]i-bazar.pl[/FONT] [FONT=Arial]ojoj.pl[/FONT][FONT=Arial]info-krakow.pl [/FONT][FONT=Arial]adsy.pl[/FONT] [FONT=Arial]eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Arial]portalogloszen.pl[/FONT] [FONT=Arial]spacerek.net[/FONT] [FONT=Arial]bardzi.pl[/FONT] [FONT=Arial]top-ogloszenia.com [/FONT][FONT=Arial]ogloszenia.interpress[/FONT][FONT=Arial].net[/FONT][FONT=Arial].pl [/FONT] [FONT=Arial]oglosili.pl[/FONT] [FONT=Arial]oglosze.pl [/FONT][FONT=Arial]offer.pl[/FONT] [FONT=Arial]mamoferte.pl[/FONT][FONT=Arial]wybierzmiska.pl[/FONT] [FONT=Arial]darmobranie.pl[/FONT] [FONT=Arial]bazarek.biz[/FONT] [FONT=Arial]wa.stacja.biz[/FONT] [FONT=Arial]twojeanonse.com[/FONT] [FONT=Arial]sogl.pl[/FONT] [FONT=Arial]tlenek.pl[/FONT] [FONT=Arial]psiamania.pl[/FONT] [FONT=Arial]katowice.cwirek.pl[/FONT] [FONT=Arial]gablota.com[/FONT] [FONT=Arial]aukcjezwierzat.pl[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Podawałam swój mail, bo trzeba aktywować- w razie czego będę kierować pod podany numer.[/FONT] Quote
andzia69 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 lilk_a napisał(a):super lista ... :) Lilka....czy dałabys radę wesprzeć swoimi cudami bazarkowymi sunię? może wreszcie udałoby mi się trafić w jakis dyptyk czy tryptyk:) Quote
doddy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Wiecie może, czy był jakiś już odzew na ogłoszenia zamieszczone przez Zuzę? Quote
olalolaa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 kontakt chyba byl na schronisko, to musimy czekac ;) Quote
zuza911 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Zgadza się- numer do schroniska podawałam. Tylko mail mój, ale maila nie dostałam żadnego. Quote
lilk_a Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 to czekamy ....może ktoś do schroniska już zadzwonił ..... Quote
Schronisko-czest Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Zuza - serdecznie dziękujemy za ogłaszanie dziewczyny. Nikt się mnie odzywał w sprawie Morii, która pokaleczyła sobie dodatkowo ogon waląc o niego z radości o ściany i meble oraz w ciągu kilku ostatnich dni nauczyła się wskakiwać na kolana i wyglądać przez okno (przednie łapy na parapecie, a głowa wystaje ledwie ponad - naśladuje ludzi, bo chyba niewiele widzi...) Pies jest przecudny - ma tylko jedną wadę - musi obszczekać każdego wchodzącego do schroniska, czy to znajomego, czy obcego. Wygląda groźnie, więc ludzie się jej boją. Sterylizacja się przesunęła w czasie - z sufitu gabinetu zabiegowego leje sie ciurkiem woda w kilkunastu miejscach - nie są to warunki na poważne zabiegi. Co prawda ostatnio zauważono bliznę na brzuchu suki - może już sterylizowana? Quote
doddy Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Może była sterylizowana bądź operowana. Macie może USG, aby to potwierdzić? Jeszcze mi tak przyszło do głowy, czy sprawdzaliście chip i tatuaż? Quote
Schronisko-czest Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Czip i tatuaż sprawdzone - nie ma. USG - zdrowej macicy nie zobaczymy na USG (tak przynajmniej twierdzi nasz weterynarz), a poza tym schroniskowy gabinet nie jest aż tak dobrze wyposażony. Ma przepukliny niewielkie po tamtym zabiegu, więc i tak trzeba je usunąć - wtedy wet sprawdzi czy sterylizowana czy nie. Tylko niech się w końcu przestanie lac z sufitu na stół operacyjny. Quote
doddy Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Czekamy na wieści od Was. A tymczasem ciągle szukamy dla niej DT :) Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dostałam dzisiaj maila odnośnie amstaffa którego miałam na DT rok temu.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd17b43ddc79efa6.html tez ze schroniska, to była nieudana adopcja i psiak wylądował u mnie, bo nie chciałam zeby wracam do schronu.. wiadomo ze bullowate bardzo zle to znoszą. Znalazłam mu super domek w Zakopanym. No ale.. odpisując na miala ze to nieaktualne, przesłałam zdjęcia Morii i cos tam o niej napisałam, Pan jest z Częstochowy, moze będzie nią zainteresowany? :D :) Trzymajcie kciuki, zeby był, i zeby to był dobry dom. Quote
Schronisko-czest Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Oby, oby... Trzymamy kciuki. Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Niestety państwo chcą młodego psa, chocby nawet szczeniaka, rasa nie gra takiej roli, moze jakas bida znajdzie dom.. Amstaffka szuka dalej. Quote
doddy Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 No to szukamy dalej najlepszego domu dla niej. Quote
Schronisko-czest Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Olaolaa - szczeniaków pod dostatkiem mamy, ale może Państwo byliby chętni na młodą ONkę? Quote
olalolaa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Pan napisał mi ze wiele ras mu sie podoba, i rodzinie, zachecilam do przygarniecie jakiejs bidy, wejscia na dogomanie i zalozenia watku, albo opisania mi psa, jakiego by chciel, a moze ja postaram sie cos znalezc.. Na razie odpowiedzi nie ma, jesli dalej będą zainteresowani to bedziemy sie rozglądać ;) Quote
Recommended Posts