Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On sie chyba przyzwyczaił. Gryzie głównie tyłem ale bólu raczej nie czuje. Z nogami nawet po schodach smiga tylko w gorsza pogode wolniej wstaje do pionu takze jak na cala jego historie radzi sobie bardzo dobrze. Ma ogolona swoja lwia grzywe z karku takze tez mu lepiej bo lepsze chlodzenie ma teraz. Lupiezu nie ma juz w zasadzie wcale no i jest czesto czesany. I ze wzgledow praktycznych ale nie oszukujmy sie tez przyjemnosciowych :P

Henio jak widzi szczotke w zasadzie wolania nie potrzebuje. 

Ogolnie zadziwiajace,ze potrafi buc jeszcze ufny i cieszyc sie na widok czlowieka po trudnych poczatkach zycia. Do facetow nadal dystans (chuba ze ktorys coa je to wtedy jakby on zanika) ale bez porownania do miesiaca temu:)

• Upvote 1
Posted

Dzisiaj z Heniem byłam na długim spacerze i spotkałam dwie znajome panie. Jedna z kilkumiesiecznym bokserem i jedna z rownie mlodziutkim jack russel terrierem. Psiaki sie bawily,biegaly, podgryzaly, turlaly i raz po raz podbiegaly do Henia,ktory jako senior je dyscyplinowal. Musimy poszukac mu kolegi w jego wieku,bo na poczatku ciagnal do szczeniakow ,ale okazaly sie dla Henia za dzikie :P

• Upvote 2
Posted

Tutak akurat przerwałam mu drzemanie, ale faktycznie Henio potrafi patrzeć prosto w oczy bardzo przenikliwie:) aż się czuje,że rozumie wiele bez słów...

• Upvote 1
Posted
O 7.05.2016 o 23:38, natalar napisał:

Dzisiaj z Heniem byłam na długim spacerze i spotkałam dwie znajome panie. Jedna z kilkumiesiecznym bokserem i jedna z rownie mlodziutkim jack russel terrierem. Psiaki sie bawily,biegaly, podgryzaly, turlaly i raz po raz podbiegaly do Henia,ktory jako senior je dyscyplinowal. Musimy poszukac mu kolegi w jego wieku,bo na poczatku ciagnal do szczeniakow ,ale okazaly sie dla Henia za dzikie :P

Z boksiem :)?. Bardzo rzadko teraz widuję i dobrze że przestały być modne.

Heniu cały czas podczytuje co się u Ciebie dzieje. Działka pochłonęła mój cały wolny czas. Nie piszę bo z komórki to klikanie jest okropnie trudne :)

Ale jesteś teraz gładziutki :)

Posted

Na pewno będziemy suplementować diete w kierunku stawów:) nasz poprzedni psiak także mial problemy także jestesmy zaprawieni w bojach.
Henio także działkuje w każdej wolnej chwili łącznie z dzisiaj:)

• Upvote 1
Posted

Do czesania podchodzi sam. Nasz poprzedni psiak maszynke u pani fryzjerki kochał, ale czesać się nienawidził. Henio przy czesaniu zasypia i nie da się go całego wyczesać, bo się kładzie:P

• Upvote 1
Posted
9 minut temu, natalar napisał:

Do czesania podchodzi sam. Nasz poprzedni psiak maszynke u pani fryzjerki kochał, ale czesać się nienawidził. Henio przy czesaniu zasypia i nie da się go całego wyczesać, bo się kładzie:P

Henio jest po prostu FANTASTYCZNY!!!

• Upvote 1
Posted

Przystrzygliśmy go, bo kiedy świeci słońce to Henio się szybko nagrzewa i męczy, ale jak widać kiedy słońca nie ma, wspomaganie kocem jest mocno wskazane:D i wygląda tu jak aniołek

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, natalar napisał:

Przystrzygliśmy go, bo kiedy świeci słońce to Henio się szybko nagrzewa i męczy, ale jak widać kiedy słońca nie ma, wspomaganie kocem jest mocno wskazane:D i wygląda tu jak aniołek

Moja też czarna. :)

• Upvote 1