NusiaiJa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Rodzice Maciusia czemu ty taka nerwowa i uszczypliwa jesteś ? Przecież mamy jeden cel -ratować te biedne psiaki, i każda z nas chciałaby, aby znalazły super domki i kochanych ludzi ,więc czemu służą Twoje krytyczne komentarze? Cierpliwie teraz czekamy na wizytę u Henia . I mam nadzieję że Henio trafił do ludzi dobrych i odpowiedzialnych, gdzie miziania mu nie zabraknie ,a buda nie będzie tylko jego jedynym miejscem do odpoczynku. Inaczej to nasze działanie na rzecz ratowania nieszczęśliwych zwierząt nie miałoby sensu... Quote
funia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jeśli nic nie stanie nam na przeszkodzie to po odwiezieniu mojego dziecka do przedszkola zabiore Handzie spod jej bloku i około 8 .30 wyruszymy w poniedziałek 17 pażdziernika. Quote
Akrum Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 to ja już się doczekać tej wizyty nie mogę :) ciekawe, jak Henio zareaguje na funie. no i na sunie, która z nimi zajedzie. Szarotko, kiedy wracasz do domu?? pewnie Twoje zwierzaki już się doczekać nie mogą... Quote
andegawenka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jeśli Pani z netem na ty, to może Heniutkowi nowy watek założyć. Widziałam kilka takich sytuacji na dogo... Quote
Szarotka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Akrum'] Szarotko, kiedy wracasz do domu?? pewnie Twoje zwierzaki już się doczekać nie mogą...[/QUOTE] Wyjezdzam 2 listopada. [quote name='andegawenka']Jeśli Pani z netem na ty, to może Heniutkowi nowy watek założyć. Widziałam kilka takich sytuacji na dogo...[/QUOTE] To jest pomysl:):) [quote name='Ingrid44']Czekam cierpliwie do 17 -tego.[/QUOTE] O Ciotka Ingrid wrocila do Henia :multi::multi::multi: Quote
Szarotka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Heniu podrzuce cie na dobranoc, bo andegawenka nie ma czasu :):) Quote
Ingrid44 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Szarotka'] O Ciotka Ingrid wrocila do Henia :multi::multi::multi:[/QUOTE] Ciotka Ingrid jest z Heniem caly czas i sledzi watek ale nic nie pisze bo czeka na wizyte poadpcyjna :eviltong::lol:;):lol: Quote
Szarotka Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='Ingrid44']Ciotka Ingrid jest z Heniem caly czas i sledzi watek ale nic nie pisze bo czeka na wizyte poadpcyjna :eviltong::lol:;):lol:[/QUOTE] To milo :):) Nie wiedzialam, ze ciotka Ingrid jest taka cicho ciemnna :):) Quote
Ingrid44 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Szarotka']To milo :):) Nie wiedzialam, ze ciotka Ingrid jest taka cicho ciemnna :):)[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Becia Lublin Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Heniu przygotuj się na WIZYTĘ :d:d:d Quote
Akrum Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 to już jutro, prawda?? jestem bardzo ciekawa tej wizyty. Quote
Szarotka Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Ja tez i mam nadzieje, ze bedzie dobrze :):) Quote
funia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Nie wiem jak bedzie z wizytą bo moje auto ,które nigdy się nie psuje włąśnie się zepsuło ......Mąż coś grzebie ,ale nie wiem czy bez warsztatu uda sięmu cokolwiek zdziałąć , Dam znać przed nocą jaki rezaultat tych ,,napraw,, Quote
ala123 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 dowiedziałam się od funi,że Henio w ds, ale do czasu tej wizyty niczego nie można być pewnym,miejmy nadzieję ,że wszystko jest OK Quote
DORA1020 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Poszukuje kogos do zrobienia wizyty przedadopcyjnej w Krasniku,domek dla szczeniaka,to od Lublina troche daleko,a nie wiem czy jest ktos z krasnika na dogo. Bardzo p[rosze o p[omoc. Quote
funia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 no niestety klops z autem.....Jutro ciągniemy na warsztat .Jak tylko zrobiony bedzie pojedziemy . Quote
Szarotka Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='funia']no niestety klops z autem.....Jutro ciągniemy na warsztat .Jak tylko zrobiony bedzie pojedziemy .[/QUOTE] Mam nadzieje, ze nic powaznego .......... Quote
funia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 elektryka . .To stary grat ,ale jeżdził bezbłednie ale jak widac do czasu ..... Moze to nic poważnego i wyruszymy pózniej .Zobaczymy . Quote
winter7 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Heniutku, oby wszystko się dobrze ułożyło:modla: Quote
Akrum Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 W takim razie uzbrajamy się w cierpliwość :) Quote
andegawenka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='DORA1020']Poszukuje kogos do zrobienia wizyty przedadopcyjnej w Krasniku,domek dla szczeniaka,to od Lublina troche daleko,a nie wiem czy jest ktos z krasnika na dogo. Bardzo p[rosze o p[omoc.[/QUOTE] Heniuś, szykuj sie na przyjecie gości... Quote
Becia Lublin Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Funiu będzie dobrze :) czekamy na dobre wiadomości Quote
Recommended Posts