Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rodzice Maciusia czemu ty taka nerwowa i uszczypliwa jesteś ? Przecież mamy jeden cel -ratować te biedne psiaki, i każda z nas chciałaby, aby znalazły super domki i kochanych ludzi ,więc czemu służą Twoje krytyczne komentarze?
Cierpliwie teraz czekamy na wizytę u Henia .
I mam nadzieję że Henio trafił do ludzi dobrych i odpowiedzialnych, gdzie miziania mu nie zabraknie ,a buda nie będzie tylko jego jedynym miejscem do odpoczynku.
Inaczej to nasze działanie na rzecz ratowania nieszczęśliwych zwierząt nie miałoby sensu...

Posted

Jeśli nic nie stanie nam na przeszkodzie to po odwiezieniu mojego dziecka do przedszkola zabiore Handzie spod jej bloku i około 8 .30 wyruszymy w poniedziałek 17 pażdziernika.

Posted

to ja już się doczekać tej wizyty nie mogę :)
ciekawe, jak Henio zareaguje na funie.
no i na sunie, która z nimi zajedzie.

Szarotko, kiedy wracasz do domu?? pewnie Twoje zwierzaki już się doczekać nie mogą...

Posted

[quote name='Akrum']

Szarotko, kiedy wracasz do domu?? pewnie Twoje zwierzaki już się doczekać nie mogą...[/QUOTE]

Wyjezdzam 2 listopada.

[quote name='andegawenka']Jeśli Pani z netem na ty, to może Heniutkowi nowy watek założyć. Widziałam kilka takich sytuacji na dogo...[/QUOTE]

To jest pomysl:):)

[quote name='Ingrid44']Czekam cierpliwie do 17 -tego.[/QUOTE]

O Ciotka Ingrid wrocila do Henia :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Szarotka']

O Ciotka Ingrid wrocila do Henia :multi::multi::multi:[/QUOTE]

Ciotka Ingrid jest z Heniem caly czas i sledzi watek ale nic nie pisze bo czeka na wizyte poadpcyjna :eviltong::lol:;):lol:

Posted

[quote name='Ingrid44']Ciotka Ingrid jest z Heniem caly czas i sledzi watek ale nic nie pisze bo czeka na wizyte poadpcyjna :eviltong::lol:;):lol:[/QUOTE]

To milo :):)

Nie wiedzialam, ze ciotka Ingrid jest taka cicho ciemnna :):)

Posted

[quote name='Szarotka']To milo :):)

Nie wiedzialam, ze ciotka Ingrid jest taka cicho ciemnna :):)[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Nie wiem jak bedzie z wizytą bo moje auto ,które nigdy się nie psuje włąśnie się zepsuło ......Mąż coś grzebie ,ale nie wiem czy bez warsztatu uda sięmu cokolwiek zdziałąć ,
Dam znać przed nocą jaki rezaultat tych ,,napraw,,

Posted

[quote name='funia']no niestety klops z autem.....Jutro ciągniemy na warsztat .Jak tylko zrobiony bedzie pojedziemy .[/QUOTE]

Mam nadzieje, ze nic powaznego ..........

Posted

[quote name='DORA1020']Poszukuje kogos do zrobienia wizyty przedadopcyjnej w Krasniku,domek dla szczeniaka,to od Lublina troche daleko,a nie wiem czy jest ktos z krasnika na dogo.
Bardzo p[rosze o p[omoc.[/QUOTE]

Heniuś, szykuj sie na przyjecie gości...