Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też przestało mi się to podobać.....Chciałabym chociaż krótkiego tel.albo smsa ,ze są nadal zainteresowani .......
Heniek aleś ty7 się uparł na to siedzenie u mnie.

Posted

[quote name='funia']Też przestało mi się to podobać.....Chciałabym chociaż krótkiego tel.albo smsa ,ze są nadal zainteresowani .......
Heniek aleś ty7 się uparł na to siedzenie u mnie.[/QUOTE]

Mnie sie wydaje, ze to nie ma co na ten domek liczyc, bo ktos kto sie psem nie interesuje, jak moze go chciec wziac na stale. Funiu szkoda, ze nie mozesz wziac Henia na stale. Moze przez zasiedzenie ???

Posted

Niestety są bardziej zasiedziali .....A ja mam 5 psów swoich w tym trzy hotelowe zostawione .Mąż grozi rozwodem i odmawia pomocy przy hoteliku w razie choćby 1/2 psa .....NAwet pół psa .....
Zreszta nie dałabym rady mieć więćej ....Niestety .
Henia kocham i byle komu nie oddam .Szuklamy pewnie dalej ,no bo co pozostało...

Posted

[quote name='andegawenka']Ładny ten pychol i nikt nie chce:shake:[/QUOTE]

I jest bardzo kochany ,bardzo ....No i dobrota z niego wielka a to bardzo ważne bo otwiera mu drzwi do każdego domu .

Posted

Czy mozna zadzwonic do tych ludzi i w koncu wyjasnic czy biora Henia czy nie, bo trzeba by znowu ruszyc z ogloszeniami.

Cioteczka , ktora miala robic wizyte ma pretekst bo miala byc wizyta przed adopcyjna w polowie wrzesnia.

Posted

ale chyba ogłoszenia cały czas są? Przynajmniej moje na alegratce i adopcje.org są. Mam nadzieję, ze cały czas miał też inne, bo o tym domku to już można było dawno sobie różnie kombinować. Zrobicie jak chcecie, ale czy kolejne dzwonienie i pytanie tych ludzi ma sens? Czy to nie im powinno zależeć? Już tyle razy wychodzimy z inicjatywą, a oni się, mam wrażenie, ciągle czymś zasłaniają. Oczywiście nie oceniam, bo wiadomo, że ślub jest przeżyciem najważniejszym, ale ja np. bym powiedziała wóz albo przewóz. Gdyby mi zależało na psiaku to np. weszłabym na dogo, śledziła wątek, pytała od czasu do czasu czy czeka na mnie. A tu zero zainteresowania. Zero. Sprawa z Felixem też upadła, a przecież na początku to ona niby była decydująca.

Posted

Heniek ja tylko tak z doskoku do ciebie wpadam.
nie długo nadrobię moją nieobecność u ciebie - ale jeszcze trochę i bede znów dzień w dzień cię odwiedzać tutaj :)

ja również uważam, że to domkowi powinno zależeć, a nie że my będziemy wydzwaniać i wypytywać co i jak.

Posted

[quote name='akira'][B]Przepraszam za offa

Zapraszam na bazarek cegiełkowy na operację dla Mańka. Nie bądź obojętny na los tego psiaka.[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/214117-Cegie%C5%82ki-dla-Ma%C5%84ka-w-bdt-u-Ulvhedinn-na-operacj%C4%99-chorej-n%C3%B3%C5%BCki-do-15.09.2011[/url][/QUOTE]

Moze ktos pomoze.

Posted

Ja też bym sie sie narzucała .....Ja z tych co uważają ,ze to druga strona powinna zabiegac ....Smutno mi bo bardzo wierzyłam tej Pani .Brzmiała rozsądnie i ogromnie ciepło .....

Posted

[quote name='andegawenka']Heniu, gdzieś nam się Szarotka zapodziała....[/QUOTE]
Wcale sie nie zapodzialam. Jestem na etacie kucharki i osoby do towarzystwa u mojej Mamy.
Musze sie odezwac do ciotek z dogo z Krakowa, bo szukam jakiejs Pani do opieki nad starsza osoba.