Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

.....Jejku to chyba dobrze o nich świadczy ,ze tak mówia .....Ona mi mówiła o wrzesniu ...Jest sierpień ....Nie przesadzajmy .Młodzi ludzie ,pobrali sie miesiac temu chcą się urzadzić i wtedy wziąc psa ....Ja nie widzę w tym nic dziwnego .Sama chciałabym wypasc dobrze jak ktoś do mnie przyjedzie na wizytę .
Ps.Heniek juz wie i mówił ,ze będzie za mną tęsknił ale ze będzie dzwonił ........

Posted

funia napisał(a):
.....Jejku to chyba dobrze o nich świadczy ,ze tak mówia .....Ona mi mówiła o wrzesniu ...Jest sierpień ....Nie przesadzajmy .Młodzi ludzie ,pobrali sie miesiac temu chcą się urzadzić i wtedy wziąc psa ....Ja nie widzę w tym nic dziwnego .Sama chciałabym wypasc dobrze jak ktoś do mnie przyjedzie na wizytę .
Ps.Heniek juz wie i mówił ,ze będzie za mną tęsknił ale ze będzie dzwonił ........

też mi się tak wydaje, dlatego cierpliwie czekam, aż państwo się ponownie odezwą i wyrażą gotowość na adopcję Henryka naszego kochanego :)

Posted

Heniek, właśnie poleciała moja wpłata - tym razem tylko za jeden miesiąc - czyli wrzesień, bo mam wielką nadzieję, że do swojego domku we wrześniu jednak pójdziesz :)

Posted

Wpłyneły wpłaty od;

AKRUM - 40 zł
iza!!! - 15 zł
basiek8 - 50 zł

Bardzo dziękujemy <li class="rg_li" data-row="1" style="width:145px;height:113px">

Posted

[quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty od;

AKRUM - 40 zł
iza!!! - 15 zł
basiek8 - 50 zł

Bardzo dziękujemy <li class="rg_li" data-row="1" style="width:145px;height:113px">

Bardzo dziekujemy za wplaty :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
To tak jak w Londynie, a mialam nadzieje, na lepsza .............tu to jeszcze nawet slonca nie ma...........

Podobno ma być lepsza, tak prognozują. Parę lat temu wrzesień był bardzo upalny, może i tym razem tak będzie bo lata wymarzonego niestety nie było.

Posted

a u mnie dzisiaj było w sam raz :) nie za gorąco, nie za zimno - co prawda jak na sierpień, to nie wymarzona pogoda, no ale lepiej tak niż byśmy na upały i duchotę mieli narzekać :)

Posted

funia napisał(a):
U nas tak zimnawo z rana .....Jesień do nas zawitała ....Niestety .Heniek ma to gdzieś i jest szczęśliwy .Kobiety go lubia a to ważne ,nie ?

O kurczątko, mamy rywalki?!?!?:evil_lol::evil_lol: