andegawenka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Akrum napisał(a):hehe, ciotka do pracy chodzi się wyspać?? :roflt: taką interesującą pracę sobie zostawiłam na piątek:evil_lol: Quote
funia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 .....Jejku to chyba dobrze o nich świadczy ,ze tak mówia .....Ona mi mówiła o wrzesniu ...Jest sierpień ....Nie przesadzajmy .Młodzi ludzie ,pobrali sie miesiac temu chcą się urzadzić i wtedy wziąc psa ....Ja nie widzę w tym nic dziwnego .Sama chciałabym wypasc dobrze jak ktoś do mnie przyjedzie na wizytę . Ps.Heniek juz wie i mówił ,ze będzie za mną tęsknił ale ze będzie dzwonił ........ Quote
Szarotka Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Heniu lada dzien bede w Polsce :):) Mam nadzieje, ze sie zobaczymy :):) Quote
Marycha35 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Ściskam Heniutka:) Przepraszam, ale od wtorku sunia i 3 jej maluchy lądują na bruku, znacie jakiś DT????? Ja już nie wiem gdzie pisać..:-( http://www.dogomania.pl/threads/2087...ocy!!!!/page38 Quote
Akrum Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 funia napisał(a):.....Jejku to chyba dobrze o nich świadczy ,ze tak mówia .....Ona mi mówiła o wrzesniu ...Jest sierpień ....Nie przesadzajmy .Młodzi ludzie ,pobrali sie miesiac temu chcą się urzadzić i wtedy wziąc psa ....Ja nie widzę w tym nic dziwnego .Sama chciałabym wypasc dobrze jak ktoś do mnie przyjedzie na wizytę . Ps.Heniek juz wie i mówił ,ze będzie za mną tęsknił ale ze będzie dzwonił ........ też mi się tak wydaje, dlatego cierpliwie czekam, aż państwo się ponownie odezwą i wyrażą gotowość na adopcję Henryka naszego kochanego :) Quote
Ingrid44 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Odwiedzam Henia i caluje w mokry nosek :) :) :) Quote
Akrum Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Heniek, właśnie poleciała moja wpłata - tym razem tylko za jeden miesiąc - czyli wrzesień, bo mam wielką nadzieję, że do swojego domku we wrześniu jednak pójdziesz :) Quote
Szarotka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Ja wplace dopiero jak przyjade ................ Quote
Akrum Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Heniek lecimy na spacerek - dalej, biegnij do góry, jeszcze kawałek :) Quote
zuzka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Wpłyneły wpłaty od; AKRUM - 40 zł iza!!! - 15 zł basiek8 - 50 zł Bardzo dziękujemy <li class="rg_li" data-row="1" style="width:145px;height:113px"> Quote
Szarotka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty od; AKRUM - 40 zł iza!!! - 15 zł basiek8 - 50 zł Bardzo dziękujemy <li class="rg_li" data-row="1" style="width:145px;height:113px"> Bardzo dziekujemy za wplaty :):) Quote
Szarotka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Witaj Heniu :):) Jaka jest pogoda ?? Quote
andegawenka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Szarotka napisał(a):Witaj Heniu :):) Jaka jest pogoda ?? Słoneczna i jeszcze chłodna (w cieniu lodowato):smile: Quote
Szarotka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 To tak jak w Londynie, a mialam nadzieje, na lepsza .............tu to jeszcze nawet slonca nie ma........... Quote
andegawenka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Szarotka napisał(a):To tak jak w Londynie, a mialam nadzieje, na lepsza .............tu to jeszcze nawet slonca nie ma........... Podobno ma być lepsza, tak prognozują. Parę lat temu wrzesień był bardzo upalny, może i tym razem tak będzie bo lata wymarzonego niestety nie było. Quote
Akrum Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 a u mnie dzisiaj było w sam raz :) nie za gorąco, nie za zimno - co prawda jak na sierpień, to nie wymarzona pogoda, no ale lepiej tak niż byśmy na upały i duchotę mieli narzekać :) Quote
funia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 U nas tak zimnawo z rana .....Jesień do nas zawitała ....Niestety .Heniek ma to gdzieś i jest szczęśliwy .Kobiety go lubia a to ważne ,nie ? Quote
andegawenka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 funia napisał(a):U nas tak zimnawo z rana .....Jesień do nas zawitała ....Niestety .Heniek ma to gdzieś i jest szczęśliwy .Kobiety go lubia a to ważne ,nie ? O kurczątko, mamy rywalki?!?!?:evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 andegawenka napisał(a):O kurczątko, mamy rywalki?!?!?:evil_lol::evil_lol: Na szczescie Henio sie ma dobrze i jest kochany :):) Quote
Recommended Posts