Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andegawenka napisał(a):
A my szukamy konta do wpłat dla Henia i to chyba od zera zaczniemy....

Uzupelnie jutro finanse i mam nadzieje, ze jezeli cos zostalo, to Rodzina przekaze, sama wlasnie wyslalam swoje deklaracje do Zuzki, bo Ona wplacala dalej, a byly to deklaracje dla ok. 10 pieskow i jedna na koty.

Posted

ja bym z chęcią pomogła i została księgową Henia, ale niestety jestem księgową już dwóch psów, do tego prowadzę naszą nowotomyską Skarbonkę - to już za dużo i nie podejmę się kolejnego księgowania - można się pogubić z czasem.

Posted

Heniu, dzień zaczynamy bez naszej skarbniczki Zuzi...

Funiu tak zastąpić Zuzie może tylko Akrum.....Ja na innych wątkach muszę się długo upominać o uzupełnienie wpłat a tu jeszcze kwiatuszki dostawałyśmy...:-(

Posted

andegawenka napisał(a):
To skostniały system, nawet nie przeczytają....nie będą się narażać dla zwierzat. My jesteśmy w świecie w mniejszości...

być może właśnie tak będzie,ale próbować trzeba, milczenie też nic nie zmieni

Posted

andegawenka napisał(a):
Heniu, dzień zaczynamy bez naszej skarbniczki Zuzi...

Funiu tak zastąpić Zuzie może tylko Akrum.....Ja na innych wątkach muszę się długo upominać o uzupełnienie wpłat a tu jeszcze kwiatuszki dostawałyśmy...:-(

Jak ja pierwszy raz zostałam skarbnikiem na dogo pewnego psa, to właśnie Zuzia dawała mi rady jak prowadzić post rozliczeniowy, że często należy sprawdzać konto, rozliczenie robić na bieżąco,wklejać kwiatki w podziękowaniu za każdą, nawet najmniejszą wpłatę... a teraz... teraz już Zuzi nie ma, jakie to smutne :(

Posted

Szarotka napisał(a):
Hm uzupelnie watek jutro, bo dzisiaj nie moge dojsc do siebie jakos nie moge przejsc przez te wpisy Zuzki .......
Zmienie tytul, ze szukamy nowego skarbnika.......

Zuzia zostawiła nam następce, szkoliła nie na darmo:-(

Posted

Akrum napisał(a):
Jak ja pierwszy raz zostałam skarbnikiem na dogo pewnego psa, to właśnie Zuzia dawała mi rady jak prowadzić post rozliczeniowy, że często należy sprawdzać konto, rozliczenie robić na bieżąco,wklejać kwiatki w podziękowaniu za każdą, nawet najmniejszą wpłatę... a teraz... teraz już Zuzi nie ma, jakie to smutne :(

Podglądam Cie na innym wątku, widać szkołę Zuzi. Może dasz radę?

Posted

dobrze, już dobrze - z ciężkim sercem, bo trudno mi jeszcze o tym pisać, ale jeśli wszyscy zgadzają się na moją kandydaturę, to mogę się podjąć księgowania u Henia, ale ktoś musiałby porozsyłać pw do wszystkich z moim nr konta, bo u mnie coś dogo szwankuje, albo net i nie mogę za bardzo się poruszać, wszystko muli że hoho. prowadzę księgowość między innymi: WIKLINOWEGO KOSZYCZKA: http://www.dogomania.pl/threads/206456-WIKLINOWY-KOSZYCZEK-na-potrzeby-nowotomyskich-bezdomniak%C3%B3w. Szarika/Carlosa z meliny: post nr 10 rozliczenie: http://www.dogomania.pl/threads/192405-Szarik-kiedy%C5%9B-melina-teraz-u-Lilu.BRAK-kasy-co-b%C4%99dzie-z-Szarikiem-POMOCY!

Posted

Akrum napisał(a):
dobrze, już dobrze - z ciężkim sercem, bo trudno mi jeszcze o tym pisać, ale jeśli wszyscy zgadzają się na moją kandydaturę, to mogę się podjąć księgowania u Henia, ale ktoś musiałby porozsyłać pw do wszystkich z moim nr konta, bo u mnie coś dogo szwankuje, albo net i nie mogę za bardzo się poruszać, wszystko muli że hoho. prowadzę księgowość między innymi: WIKLINOWEGO KOSZYCZKA: http://www.dogomania.pl/threads/206456-WIKLINOWY-KOSZYCZEK-na-potrzeby-nowotomyskich-bezdomniak%C3%B3w. Szarika/Carlosa z meliny: post nr 10 rozliczenie: http://www.dogomania.pl/threads/192405-Szarik-kiedy%C5%9B-melina-teraz-u-Lilu.BRAK-kasy-co-b%C4%99dzie-z-Szarikiem-POMOCY!

Ten wiklinowy koszyk to rzeczywiście pracochłonny:roll:

Myslę że Szarotka jako opiekunka watku i zaufana osoba powinna rozesłać Twoje konto.....
Jak tu zlikwidować Zuzki konto?:shake::-(

Posted

Jeśli Akrum jest bardzo obciążona to handzia bardzo chętnie podejmie się prowadzić finanse wraz z udostępnieniem swojego konta .
Także dajcie znać jak ma być .

Posted

funia napisał(a):
Jeśli Akrum jest bardzo obciążona to handzia bardzo chętnie podejmie się prowadzić finanse wraz z udostępnieniem swojego konta .
Także dajcie znać jak ma być .

Czy Handzia bedzie miala na to czas? No i co bedzie z tymi pieniedzmi co zostaly u Zuzki?? sytuacja jest dosyc trudna, tym bardziej, ze moje 300 zl. tez poszlo na Jej konto, wiec chwilowo nie mam jak Henia poratowac, bo zalegam za wrzesien wszytkim moim psiakom ........

Posted

Szarotko, niestety, jeśli rodzina nie zechce wypłacić tych pieniędzy jakby zaocznie polegając na Twoim zeznaniu że wpłaciłaś, to pewnie będziesz musiała trochę poczekać. Podejrzewam, że może być jakaś sprawa spadkowa, tak było w sytuacji gdy mój ojciec zmarł. Ja na szczęście miałam kartę do jego konta i mogłam wybrać pieniądze, ale jeszcze gdy tylko do banku się zgłosiło zgon, natychmiast nastąpiła blokada wypłat i trzeba wtedy trochę czekać.
Więc tutaj tylko dobra wola rodziny uratuje Cię. A i tak nie wiem czy nie będziesz musiała czekać, bo oni chyba nawet wglądu do jej konta nie mają. No chyba, że było wspólne z mężem, to wtedy musisz z nim zagadać..

Posted

Zuzia byla wdowa, wiec pewnie niestety raczej pieniedzy nie odzyskamy i do tego jeszcze dochodza pieniadze na Henia. Bede musiala rozeslac pw. do wszystkich wplacajacych, zeby juz na konto Zuzi zadnych deklaracji nie wplacali .........

Posted

a dzieci miała? Jeśli tak, i jeśli są okay to może wystarczy się z nimi porozumieć i poprosić o wejście na dogo, na wątek i wypłacenie tych pieniędzy gdy już będą mieli do nich dostęp. Nie rezygnuj, bo przecież skoro Zuzka była skarbniczką nie tylko Henryka to być może dość spora kwota tam jest i dlaczego rodzina miałaby brać pieniądze, które mają być na psy?